Protectie solara de la Isdin

2.12.21

Isdin este un brand spaniol care a intrat in viata mea in ultima parte a anului si am tot folosit doua produse de la ei, asa ca m-am gandit ca e cazul sa va povestesc mai multe despre ei si despre produse pentru ca nu este un brand foarte mediatizat. Produsele de care vreau sa va povestesc astazi sunt cu protectie solara, insa cei de la Isdin au un portofoliu mult mai mare de produse si eu vreau sa mai incerc si altele pe viitor. Produsele se gasesc atat on-line, cat si in farmacii, iar mie imi place mult ceea ce promoveaza ei: "Your skin talks. Listen.", ceva ce eu v-am spus intotdeauna sa faceti atunci cand vorbim de ingrijirea pielii si nu numai.

Age Repair Fusion Water este o lotiune cu o textura apoasa si extrem de usoara, intra imediat in piele si ofera protectie solara ridicata si mi-a placut de la prima folosire pentru ca nu lasa pelicula alba, iar ochii mei sensibili o tolereaza extrem de bine. Formula are si ingrediente care aduc beneficii reale pielii (acid hialuronic si peptide), insa pentru mine testul real pentru un astfel de produs este reactia ochilor mei. Produsul asta a trecut textul cu brio, chiar daca in a doua jumatate a listei de ingrediente apare si parfumul - as fi preferat sa nu fie, insa nu ma deranjeaza.

Cei de la Isdin au multe variante de produse cu protectia solara (nu cred ca mai e cazul sa va spun ca folosirea zilnica a unui produs cu SPF este esentiala pentru o piele sanatoasa si cu aspect tanar), inclusiv o varianta colorata daca va tenteaza si un pic de culoare pentru un aspect mai uniform. Mi se pare foarte interesanta gama Pediatrics, am vazut un SPF mineral pentru fata si un spray transparent Wet Skin care sunt pe lista mea de incercat - sunt recomandate si pentru pielea atopica.

Produsul pe care mi-am dorit foarte mult sa il incerc este UV Mineral Brush, o pudra cu 100% filtre minerale si care este perfecta pentru luat in geanta. Nu e mare, are pensula pentru o aplicare fara batai de cap si este foarte usor de folosit. Are un usor efect matifiant si se poate folosi fara probleme in jurul ochilor, zona care de obicei este neglijata sau sarita intentionat pentru ca de la filtrele sintetice multe persoane se confrunta cu usturime si ochi care lacrimeaza.

Nu e cazul cu produsul asta, avand numai filtre minerale. Mi se pare foarte bun pentru momentele cand esti pe fuga si nu poti/ nu ai timp sa reaplici o crema cu SPF, insa nu faceti greseala sa va bazati doar pe un produs pudra pentru protectie solara. E nevoie de o cantitate adecvata pentru a oferi protectia indicata pe ambalaj si, in mod sigur, noi nu aplicam atat cat trebuie, deci pentru mine solutia este aplicarea in straturi si nu ma limitez la un produs, mai ales ca ochii mei au o tendinta naturala sa lacrimeze des.

Cei de la Isdin mi-au trimis mai multe mostre sa le incerc si ceea ce imi place la produse este textura, de fiecare data cand am incercat un produs (indiferent ca a fost vorba o crema sau un produs lichid) mi-a placut usurinta in folosire si cum mi-am simtit tenul dupa. Nu pot sa emit pareri despre produsele pe care le-am incercat doar de cateva ori, insa am vrut sa va arat ca in gama lor sunt mai multe produse interesante. Monodozele mi se par extrem de practice si cei de la Isdin au mai multe variante, eu chiar vreau pe viitor sa incerc si alte produse din gama Isdinceutics.

Ati folosit produse de la Isdin? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu