7 intr-o saptamana #333

19.12.21

Am avut o saptamana nebuna, cu probleme neasteptate si o multime de lucruri de rezolvat, dar si cu stari destul de proaste pentru ca m-a ajuns oboseala si am avut parte si de niste dezamagiri - o parte din mine stia ca asa se va intampla, dar partea optimista din mine a tot sperat ca unele lucruri pot urma un drum normal si logic si ca se pot rezolva altfel. Dar nu ... ca de ce sa nu ne consum timpul si energia pentru ca unii nu isi fac treaba? 

Partea buna e ca oficial sunt in vacanta (desi mai am niste chestii de verificat zilele urmatoare si a trebuit sa fac niste achizitii neplanificate pentru ca mi s-au stricat niste lucruri prin casa) si o sa ma pot bucura de liniste si momente pentru mine si sufletul meu. Am in plan mult rasfat si multe cesti de ceai si ciocolata calda, pe canapea, cu ochii la filme sau cu o carte in brate.

Am desfacut calendarul Advent de la Pick'N'Dazzle si printre produse am descoperit unele interesante pentru ten de la Avant Skincare si Symbiosis, brand pe care nu il stiu, asa ca sunt curioasa sa vad cum sunt produsele si cum ne intelegem. Calendarul este inca disponibil pe site si merita banii, dar au lansat si o cutie noua cu un pret super decent si au si multe alte oferte, asa ca daca vreti sa (va) faceti un cadou atuncati o privire pe site.

The Ritual of Jing este gama mea preferata de la Rituals in momentul asta si mai aveam doar cateva produse mini, insa am primit cadou de la o prietena multe produse din gama, inclusiv sprayul pentru camera si lumanarea si m-am bucurat mult pentru ca imi dau o stare de bine si ma ajuta sa ma deconectez seara de la toata nebunia de peste zi. La randul meu, asa cum v-am si spus, am luat si eu produse de la Rituals pentru cadouri si stiu ca vor bucura, asa cum m-au bucurat acestea pe mine.

Joi am furat cateva ore pentru mine si am fost la lansarea El Studio Style - au deschis al doisprezecelea salon in Bucuresti, in zona Pantelimon (nr. 119, mai exact) si am fost pentru un mic rasfat. Eu am mai fost si in alte saloane ale lor in trecut si mi-a placut mult ce-au facut cu locatia asta noua - foarte multa lumina, spatii largi si un stil minimalist elegant care te ajuta sa te relaxezi. Am fost la pensat, mi-am facut unghiile si am ales un tratament facial oxigenant de la Academie care mi-a placut mult. De pensat si tratament s-a ocupat Mioara pe care o gasiti de obicei in salonul lor de la Dristorului, are o mana extrem de usoara si masajul facial pe care mi l-a facut mi-a placut la nebunie.

Iar de unghiile mele s-a ocupat Catalina, pe care o stiam de la salonul din Unirii (unde am ajuns cel mai des) si de care cred ca v-am mai spus pentru ca mi-a placut mult stilul ei. Tenul meu este mult mai luminos si hidratat dupa tratament, se vede cu ochiul liber si chiar aveam nevoie de asta. Am primit din partea lor si un cadou si de-abia astept sa vad cum sunt produsele de corp de la Academie pentru ca nu le-am incercat decat pe cele pentru ten si gama asta miroase extrem de bine, a flori de tiare. Cele 3 produse vin intr-un cracker ideal pentru a fi oferit cadou cuiva drag.


Weekendul nu a fost atat de linistit cum mi-as fi dorit pentru ca a trebuit sa muncesc, dar am reusit sa ne si relaxam, sa ne uitam la cateva filme si sa mancam prostii - eu v-am spus de multe ori ca nu consum zahar, insa sunt cateva chestii pentru care ma abat de la alegerile mele clasice. Iar biscutii astia cu caramel sarat de la Cartwright & Butler (eu i-am luat de la Delicatessen) sunt de vis, merita fiecare leu pe care i-am dat pe ei.

Am cautat intre globurile si ornamentele din copilarie si am dat peste gheata asta (mai am una rosie) si am intrebat-o pe mama daca isi aminteste povestea ei pentru ca nu-mi amintesc vreun brad din copilaria mea fara cele 2 ghete. E luata la primul meu Craciun (deci are peste 40 de ani) si au gasit-o intr-un magazin care era vis-a-vis de Cocor, cu mari eforturi - pe vremea aia rar gaseai asa ceva, intr-o zi trebuie sa va arat si globurile mele din margele pentru ca le-am pastrat pe toate si ma fac sa zambesc de cate ori le vad.

Highlightul saptamanii sunt clar serile cand ne-am uitat la filme, am savurat fie o ceasca de ceai, fie un pahar de vin (in cazul meu vreo 2 degete, dar sa zicem ca e pahar) si ne-am relaxat dupa zile pline si extrem de obositoare. Nu prea am avut timp de gatit, insa am de gand sa recuperez saptamanile urmatoare pentru ca am in plan niste lucruri si chiar vreau sa-mi iasa si sa avem parte de o perioada frumoasa si linistita.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu