2021, ramai cu bine!

30.12.21

2021 a fost un an greu pentru toata lumea, a fost un an care a venit cu multe provocari si multe probleme si toti ne-am trezit in niste situatii cu care nu am avut de-a face pana acum. Pentru mine a fost un carusel emotional, unul care m-a trantit la pamant de cateva ori si care m-a ridicat foarte sus de multe alte ori. A fost un an in care am castigat multe, dar si am si pierdut multe, a fost un an in care a trebuit sa imi fortez limitele si sa gasesc o modalitate de a echilibra cumva tot ce inseamna viata mea, fara sa fac compromisuri la ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine.


Anul asta a trebuit sa imi iau la revedere de la una din blanoasele mele si a fost un moment al naibii de greu, care mi-a incercat profund emotiile. Nu o sa insist cu asta pentru ca am scris un pic la momentul asta, insa vreau doar sa va reamintesc ca moartea e parte a vietii si cu cat de luptam mai mult sa acceptam cu atat ne e mai greu. Nu e un subiect usor, insa e ceva ce eu ma trait de multe ori si cu fiecare pierdere am invatat sa gestionez altfel lucrurile, indiferent cat de tare doare.

A trebuit sa jonglez cu timpul, sa ma impart intre 2 case, sa profit la maxim de fiecare clipa libera pe care am avut-o si nu a fost deloc usor pentru ca au fost momente cand am simtit ca nu mai stiu unde mi-e locul si ce ar trebui sa primeze. Am fost pusa in situatii cu care n-am avut de-a face niciodata si pe care nu prea am avut cum sa le inteleg pentru ca eu am fost crescuta si educata altfel, am simtit de multe ori lucrurile extrem de intens si a trebuit sa lucrez mult cu mine ca sa nu lasa niste situatii mizerabile sa scoata tot ce e mai rau in mine.

Am avut parte de multe provocari la munca si a trebuit sa lucrez cu oameni care mi-au apasat niste butoane si nu a fost deloc usor. Am facut niste schimbari majore si am iesit total din zona mea de confort, ceea ce nu a fost usor pentru ca sunt un semn fix cu nevoie de stabilitate, insa m-a ajutat spiritul de aventura pe care, din fericire, il am si care nu face decat sa creasca cu timpul. Am ales sa iau totul ca pe o experienta care ma duce spre ceva mai bun si am luat lucrurile exact asa cum au venit.

Am avut parte de surprize extrem de frumoase si m-am bucurat de multe ori ca un copil, dupa mult timp cand am lasat partea cinica din mine sa fie mai puternica.

Cum a fost anul asta pentru voi? Cu ce ganduri terminati 2021?

Trimiteți un comentariu