Eva Intima: E ok, draga mea!

7.12.21

Nu m-am ferit niciodata de subiectele legate de igiena intima si sunt multe lucruri pe care vi le-am povestit de-a lungul anilor pe blog. Anul asta m-am gandit mult la ce informatie vreau sa transmit, la ce vreau sa scriu, dar mai ales la motivul care ma face sa ma intorc de fiecare data la tastatura si sa impartasesc cu voi ganduri, sentimente si pareri despre lucruri mai serioase sau mai putin serioase. Povestea cu Eva Intima e una haioasa - mi-a aparut intamplator pagina lor pe Instagram, mi-a placut foarte mult logo-ul (a fost ceva care mi-a atras atentia din prima secunda) si la scurta vreme am primit de la ei un colet surpriza cu mai multe produse.

Postarea asta nu e un review pentru ca nu am apucat sa incerc decat 2 produse din cele pe care le-am primit, ci e una pe care am simtit sa o scriu pentru ca imi place foarte tare conceptul din spatele brandului, imi place mesajul pe care il transmite, dar mai intai de toate este un subiect despre care as vrea sa se vorbeasca mult mai des si fara rusine. Sunt mult femei care simt rusine cand se ajunge la igiena intima, care prefera sa sufere in tacere si care nu fac multe lucruri absolut normale pentru ca ... ce-ar zice lumea?

Cei de la Eva Intima au in portofoliu peste 40 de produse dedicate igienei intime, produse cu ingrediente naturale, fara hormoni, coloranti sau parfum. Pe siteul lor se gasesc toate informatiile despre produse (apreciez extrem de mult ca au precizat pH-ul la produse), iar produsele se gasesc in farmacii (Tei), dar si on-line pe Emag. Produsele sunt gandite pentru confortul zilnic, pentru disconfort minor precum mancarimi si iritatii usoare, pentru a trata diverse afectiuni, pentru perioada menstruatiei, dar si pentru o viata sexuala sanatoasa, cat si pentru alte situatii precum menopauza, constipatie sau epilare.

Solutiile de curatare vaginala sunt disponibile in mai multe variante si mi se pare extrem de misto ce-au facut cu ambalajele - de la concept si design pana la usurinta cu care se pot folosi. Brandul cunoaste femeia si s-a gandit la problemele reale cu care se confrunta o femeie in anumite perioade (de exemplu uscaciunea de care ne e rusine sa vorbim de atatea ori), dar si la nevoile pe care le are. Primul meu gand cand am vazut dusurile vaginale au fost irigatoarele de acum zeci de ani cu care se chinuiau mamele noastre cand aveau vreo problema.

Nu stiu daca am intalnit pana acum un brand cu atatea produse dedicate ingrijirii intime si care sa ia in calcul toate ce poate intampina o femeie pe parcursul vietii: de la o ingrijire minima zilnica pana la probiotice, produse pentru echilibrarea pH-ului vaginal, antimicotice, creme hidratante si regenerative, lubrifianti, analgezice pentru perioada menstruatiei, laxative si produse pentru epilare. Ceea ce vreau eu sa incerc sunt produsele pentru epilare, spuma si lotiunea ma atrag in mod deosebit, insa mi se pare interesanta si lotiunea Bikini Ingrow.

Stiati de produsele de la Eva Intima? Cum vi se pare tot conceptul asta?

2 comentarii

  1. stiam de ele de pe farmacia tei. daca am sa imi mai primesc vreodata comanda plasata in noiembrie la tei voi avea si ocazia sa le incerc 😄

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru recomandare :D

    RăspundețiȘtergere