5 branduri descoperite anul asta

16.12.21

Anul asta a fost unul in care am descoperit o multime de branduri noi si am incercat multe produse care mi-au placut, dar de care nu am apucat sa va spun mai multe, asa ca mi s-a parut mai mult decat potrivit sa adun 5 branduri care merita mai multa atentie si sa va povestesc despre ele pe final de an. In mod sigur as fi putut sa lungesc lista, insa mi-am impus sa raman la 5, dar nu a fost deloc usor si mi-a fost chiar greu sa elimin pana am ajuns la cifra asta.

O sa incep cu M2 Beaute, un brand german premium infiintat in 2008 in Kohl care are in portofoliu  produse extrem de interesante si scumpe. Am auzit de brand, stiam de serul de par care a castigat Danish Beauty Awards, insa nu am incercat nimic de la ei. Produsele se gasesc la Douglas si Kendra si nu contin hormoni, parabeni, silicon, derivate din petrol, coloranti artificiali si nu sunt testate pe animale. Cand am primit propunerea de a incerca produsele am fost extrem de curioasa si am zis da pentru ca am vrut sa vad ce e cu ele.

Hair Activating Serum este probabil cel mai cunoscut produs al lor si citisem lucruri extrem de bune despre el, asa ca am fost mai mult decat curioasa sa il incerc si sa vad daca face ceva concret, mai ales ca in ultima perioada am observat ca mi se rupe parul mult mai usor si ca la tample nu mai e asa des cum il stiu eu (as zice ca inaintarea in varsta e cea responsabila, intrucat alte cauze nu exista). Serul se aplica pe scalp si se maseaza usor, recipientul pe care il am eu are doar 30 ml, varianta full size are 120 ml - rezultatele incep sa apara dupa 6 saptamani de folosire, insa 4 luni este timpul dupa care poti sa emiti o parere clara despre rezultate, de-asta nici nu m-am grabit cu impresiile, mai ales ca e un produs foarte scump.

Nu l-am folosit zilnic, ci de 3-4 ori pe saptamana si mi-a placut ca nu incarca parul si nu mi-a produs mancarimi, fiind un produs care ramane pe scalp. Ce promite ca face: stimuleaza cresterea de noi fire cu pana la 30%, reduce pierderea prematura a parului, extinde faza de crestere si intarzie faza de pierdere a parului, radacina parului este hranita cu nutrieti care ajuta mult, rezultatul promis fiind un par mai des si mai lung. Am vazut diferente? Da - in zona tamplelor vad o imbunatatire clara si parul meu nu mai pare atat de fragil, insa asa cum stiti eu am par des si lung si nu am avut niciodata probleme majore, asa ca nu am asteptat minuni, ci doar o imbunatatire pe care o vad.

Pentru ten am incercat 2 produse si amandoua imi plac la nebunie, cu cat le-am folosit mai mult, cu atat mi-au placut mai mult. Ultra Pure Solutions Oil-Free Make-up Remover are o formula cu peptide si vitamina B5, este extrem de bland cu pielea si indeparteaza toate urmele de machiaj. Nu lasa pelicula uleioasa, iar ochii mei nu se simt deranjati deloc. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, dar chiar este un produs extrem de misto.

Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray este produsul castigator pentru mine, l-am folosit aproape zilnic de cand il am si imi place la nebunie. De la formula (peptide de cupru, vitaminele B2, B3 si B6) pana la modul in care pulverizeaza produsul (cel mai fin mist pe care l-am folosit pana acum), la cat de light este textura si cum imi simt pielea, imi place tot. Cei de la M2 Beaute mai au inca 3 variante in afara de asta si ma tenteaza rau de tot. Ceea ce face sprayul asta este sa imbunatateasca metabolismul natural al pielii, stimuleaza productia de colagen si elastina, creste rezistenta pielii si regenereaza tesutul. Este scump, insa este foarte spornic - eu il folosesc de 4 luni, aproape zilnic (uneori si de mai multe ori pe zi) si nu l-am terminat. Imi place, nu am ce sa mai zic. 

Ultimele 2 produse sunt pentru gene: Eyelash Activating Serum si Black Nano Mascara. Serul este foarte interesant, insa eu nu l-am folosit asa cum trebuie, adica zilnic - nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca problemele de care v-am tot spus si noptile nedormite mi-au sensibilizat si mai tare ochii si nu am vrut sa ii fortez (se aplica la baza genelor, seara, pe tenul curat si promite ca stimuleaza cresterea genelor, am citit niste pareri extrem de bune despre el, sper ca in perioada urmatoare sa pot sa il folosesc asa cum trebuie si sa revin cu impresii). Rimelul este un produs cu dublu rol, estetic si de ingrijire, si este foarte potrivit pentru ochii sensibili - l-am folosit mai ales in zilele cand ochii mei erau extrem de obositi si l-am tolerat extrem de bine.

HairPlus este un brand pe care l-am descoperit prin intermediul Renei de la Glowrious care mi-a trimis initial masca si ulterior samponul si tratamentul leave-in cu efect usor de indreptare. HairPlus este un brand coreean premium si produsele lor contin un cocktail concentrat din 8 tipuri de proteine, aminoacizi si 3 tipuri de matase (coconi de matase, pudra de matase si extract de matase hidrolizata). Am folosit 3 produse din gama Protein Bond si despre ele vreau sa va povestesc, mai ales ca in ultimii ani produsele de genul protein bond devin tot mai cunoscute, insa ceea ce vreau sa va spun (din experienta proprie, asa cum fac mereu) este ca atunci cand treceti de la produse clasice de par la astfel de produse este nevoie de putina rabdare pentru ca parul se adapteaza treptat. 

De-abia de la a treia folosire a inceput sa imi placa cum il simteam si cum s-a asezat parul si cred ca este un aspect de care trebuie tinut cont - daca incerci produsele o data s-ar putea sa nu intelegi nimic si sa ai parte de o dezamagire. Samponul are rol reparator si ofera parului multe proteine si nutrienti, il intareste si il protejeaza, masca are acid glutamic si trehaloza si hraneste intens, iar tratamentul leave-in are 7 tipuri de peptide si 20 aminoacizi si chiar face o diferenta pe parul deteriorat. Le-am folosit in ultimele saptamani, impreuna cu serul de care v-am spus mai devreme si parul meu este mult mai puternic si are o stralucire sanatoasa care imi place mult.

Tot de la Glowrious am incercat si cateva produse de la Medi-Peel, un alt brand premium din Coreea extrem de interesant - in postarea asta vreau sa va spun despre 2 produse, insa am folosit (si terminat) Bor-Tox Peptide Ampoule de care v-am si povestit lunile trecute, care mi-a placut mult. Peptide 9 Volume White Cica Ampoule este o esenta de tip bubble-pack cu oxigen activ, 9 tipuri de peptide si Cica Complex. Formula este una complexa si contine si niacinamide, adenozina, acid tranexamic, 4 tipuri de acid hialuronic si fermenti, dupa formarea bulelor se transforma in emulsie si se maseaza pe ten.

Imi place mult de tot si mi se pare foarte interesant conceptul, se simte foarte bine pe ten si se absorbe imediat. Calmeaza pielea iritata (si pe mine ma ajuta mult cand reactionez la purtarea mastii pe o perioada mai lunga), imbunatateste elasticitatea si ajuta cu liniile fine, intareste bariera naturala de protectie a pielii si stimuleaza sinteza colagenului. Este un produs complex care se potriveste perfect cu modul in care vad eu ingrijirea pielii si se pliaza foarte bine pe nevoile tenului meu.

Naite Thread Neck Cream este celalalt produs de care vreau sa va spun pentru ca are o formula impresionanta: peptide, niacinamide, adenozina, acid tranexamic, arbutin, vitamina C, arginina, vitamina C, ceramide si colagen. Eu intotdeauna am coborat cu produsele aplicate pe ten si pe gat si pe decolteu, insa in ultimii 2 ani am inceput sa am si mai multa grija de zona asta pentru ca dupa ce treci de 40 de ani e nevoie de orice ajutor suplimentar poti sa ii oferi pielii.

Textura cremei este una foarte elastica si densa, insa intra imediat in piele si nu lasa urme grase, lucru care pe mine ma incanta pentru ca este foarte usor de folosit. Nu o folosesc zilnic, ci de 2-3 ori pe saptamana si imi place foarte tare cum arata zona gatului si a decolteului, mai ales ca eu am trecut prin niste transformari si ma asteptam sa vad o pierdere a fermitatii pe zona asta, lucru care nu s-a intamplat. Nu consider cremele de genul asta un produs fara de care nu poti trai, dar daca poti de ce sa nu iti ajuti pielea si mai mult? Nu este un moft, este un rasfat si unul care aduce niste beneficii clare si care se vad cu ochiul liber.

Produsele laCabine au fost o descoperire intamplatoare, am primit varianta Collagen Boost de la cei de la Spring Farma si ulterior am mai cumparat eu si alte variante sa vad cum sunt, nu le-am incercat decat pe cele pentru ten, insa au cateva variante si pentru par. Pot fi cumparate la bucata (2 ml are fiecare si ajunge o fiola pentru 2 aplicari - in fiecare cutie e si un aplicator de plastic) sau la cutie cu 10 bucati. Mie ideea de ampoule/ mono doza imi place mult pentru ca protejeaza ingredientele active si sunt si practice cand pleci. As fi preferat sa nu contina parfum (se regaseste pe final de lista), dar formulele in sine sunt bune si merita incercate.

Ultimul brand de care vreau sa va spun este Stada, un alt brand nemtesc, extrem de interesant si cu niste produse care pe mine m-au convins. Ce nu-mi lipseste din casa de la ei? ViruProtect de care v-am povestit de mai multe ori si in care cred foarte mult, siropurile monodoza Bronhoklir (vin in 3 variante - pot fi luate cu usurinta indiferent de locul in care te afli) si Buprofess (ibuprofen pulbere orala, din nou foarte practic - nu necesita apa si se descurca minunat cu durerile moderate, gustul nu e tocmai placut, dar isi face treaba).


Voi ce branduri misto ati descoperit anul asta? Ati incercat vreunul din produsele de care v-am povestit eu astazi?

Trimiteți un comentariu