Ai nevoie de idei de cadouri de sarbatori?

14.12.21

Saptamana trecuta v-am aratat cateva idei de cadouri, va spuneam de modul in care aleg eu sa fac cadouri si cum procedez atunci cand e vorba de un cadou special sau de ceva practic pentru ca facem si cadouri de genul asta. Am discutat dupa aia cu cateva dintre voi in privat si mi-am dat seama ca multi oameni nu au timp sau energie sa aleaga un cadou si ca ar fi bine sa va arat si cateva idei de seturi de produse care pot scoate din incurcatura pe oricine, indiferent de buget si de persoana careia trebuie sa ii faca un cadou. 

Si m-am gandit ca Notino e cel mai la indemana site pentru ca au mii de produse, foarte multe branduri, iar in perioada asta au oferte foarte misto. Am luat cateva seturi pentru cadou si mi-am luat si eu niste produse pentru propria mea placere, asa ca azi vreau sa va arat 4 astfel de seturi si sa va amintesc ca exista si posibilitatea sa luati un voucher cadou Notino, iar persoana care il primeste sa isi ia exact ceea ce vrea - exista 3 optiuni pe site: 100, 200 si 300 lei, asa ca puteti alege in functie de bugetul pe care il aveti.

Cand e vorba de idei de cadouri pentru femei lucrurile sunt mai simple pentru ca sunt foarte multe optiuni, incepand de la produse de machiaj pana la parfumuri si produse de ingrijire pentru ten si corp si in general multa lume spune ca e mult mai usor sa faci cadou unei femei si ca lucrurile devin mai grele cand e vorba de barbati. Mie nu mi se pare ca e asa, totul tine de cat de bine stii persoana si cunosti ce pasiuni si placeri are. Se pot face cadouri extrem de frumoase si cu bani putini, important e sa alegi cu inima si sa vrei sa aduci bucurie.

Pentru o iubitoare de machiaj setul Crushed Lip Duo de la Bobbi Brown mi se pare o idee extrem de frumoasa si care va bucura in mod sigur. Eu l-am prins pe Notino la un pret extrem de bun si asta e unul din motivele pentru care prefer Notino atunci cand vreau sa cumpar branduri mai scumpe - au oferte foarte bune, am comandat setul zilele trecute si am dat pe el 124 lei (acum e mai scump pe site), iar de banii astia nu reuseam sa iau nici macar un ruj din alte magazine. Bobbi Brown este un brand care anul asta mi-a placut mult, asa ca m-am bucurat de oferta asta pentru ca nuantele sunt de vis. Rujul este Sazan Nude (o nuanta pe care am pus ochii in urma cu multa vreme), iar glossul este Free Spirit si de-abia astept sa ma rasfat cu ele in perioada urmatoare.

Daca aveti un buget mic nu cred ca este o problema si nu ar trebui sa lasati asta sa va descurajeze, chiar si atunci cand vreti ca ceea ce oferiti sa fie un rasfat pentru cineva, dar nu aveti cum sa cheltuiti mult. Notino are o multime de seturi cadou in perioada asta si daca vreti ceva ieftin si bun produsele de la Ziaja sunt o varianta foarte buna, am vazut ca au adus si seturi de la Accentra, un brand german mai putin cunoscut la noi, dar si de la Kneipp. 

Pe mine ma tentau gamele Wellness Mood de la I love ..., insa in final am luat pentru cadouri setul asta de la Caudalie cu 3 creme de maini care arata si foarte bine si este si practic. Poate fi si desfacut si sa oferiti cremele separat, dar poate fi folosit si ca ornament in brad pentru ca poate fi atarnat. Pe site gasiti cateva seturi de pensule extrem de interesante de la Essence, dar si de la Apivita (am vazut seturi cu 2 produse la mai putin de 40 lei si aratau tare bine). Daca folositi codul set aveti si 15% reducere la seturile cadou ca sa fie totul si mai avantajos.

Cand se ajunge la capitolul cadouri barbati multe persoane dau de greu si sunt in pana de idei, mai ales daca au un buget fix si inspiratie deloc. Mie nu mi se pare asa mare filozofie sa faci cadou unui barbat atunci cand stii ce ii place si cum alege sa iti petreaca timpul: daca e pasionat de tehnologie exista o multitudine de oferte pe piata, daca ii place o bautura fina sunt multe cadouri inspirate, daca e genul aventurier experientele mi se par de vis, iar daca e gurmand e si mai usor pentru ca exista tot felul de oferte, dar exista si barbati care au grija de aspectul lor si le place partea de ingrijire, insa vor produse pentru barbati si despre asta vreau sa va spun azi.

Baylis & Harding este un brand extrem de misto, de care insa nu se vorbeste mult si pe Notino gasiti o multime de seturi misto, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Brandul este englezesc, vegan si cruelty free, asa ca merita sa incercati produsele daca nu ati facut-o pana acum, iar daca vreti sa faceti cuiva un cadou inspirat aveti de unde alege. Setul de mai jos a fost mai putin de 50 lei, contine 3 produse din gama Citrus Lime & Mint si arata foarte bine.

Si tot la capitolul ingrijire pentru barbati vreau sa va arat setul asta care vine intr-o carcasa mata neagra si contine 5 produse utile pentru orice barbat care e atent la aspectul lui. E practic si util, se poate lua usor in deplasari si are acel aspect barbatesc pe care il cauta barbatii din viata noastra, atunci cand aleg ceva pentru ei. Men Collection de la Notino are mai multe produse destinate barbatilor, inclusiv pentru barbierit, asa ca s-ar putea sa gasiti un barbat potrivit pentru barbatii din viata voastra.

Voi oferiti cadou seturi gata facute? Sau preferati sa personalizati cadourile pe care le oferiti? Aveti un buget fix pentru cadouri?

Trimiteți un comentariu