7 intr-o saptamana #332

12.12.21

Intotdeauna cand scriu postarile astea de duminica ma gandesc care sa fie prima poza pentru ca vreau sa exprime cumva ceea ce a fost saptamana mea, iar poza asta cu Leia mi s-a parut cea mai potrivita pentru ca asa am stat si eu in ultimele zile: la caldura, ferita de tot si toate, atenta insa la ce se intampla si am ridicat ochii de multe ori intrebandu-ma in ce lume nebuna traim. Perioada asta e grea si am de multe ori senzatia ca oamenii au innebunit de tot si ca traim doar ca sa facem umbra pamantului, am uitat de ce suntem de fapt pe pamantul asta ...

Printre placerile din ultimele zile se numara cateva parfumuri pe care de-abia asteptam sa le port cand se raceste vremea, dar si cateva cadouri pe care le am primit si m-au bucurat mult. Givenchy a fost unul din brandurile mele preferate mult timp, insa in ultimii ani nu m-am regasit deloc in produsele lor, ma gandesc la parfumurile lor care m-au fascinat multa vreme si nu ma atrage cu nimic, dar nimic, ce-au lansat in ultima perioada. 

Ma uitam de ceva vreme la produsele lor pentru buze si m-am bucurat mult cand am primit setul asta cu 2 mini balsamuri de buze pentru ca sunt exact ceea ce voiam sa incerc si mi se par si extrem de practice. Arata foarte bine, sunt usor de luat in geanta si imi plac. Sunt un pic cam parfumate pentru gustul meu, dar nu este ceva sa ma deranjeze, asa ca m-am bucurat de ele in ultimele zile si as vrea pe viitor sa imi iau un ruj sa vad cum este.

Chiar daca afara pare a fi o toamna rece si umeda, temperaturile au scazut brusc si in Bucuresti e destul de frig, asa ca am zambit cand am primit coletul de la Inova Pharma pentru ca am mai folosit in trecut incalzitoare de genul asta si mi se par practice si extrem de misto, mai ales daca faci sport in aer liber sau stii ca o sa petreci multe ore in frig. Cele de mai jos sunt produse de Mycoal, un brand japonez cu o istorie de peste 100 de ani in producerea incalzitoarelor, sunt prietenoase cu mediul si au preturi bune. Se pot lua din farmacii sau direct de pe siteul lor, sunt 4 variante: pentru corp (adezive si pot si folosite si pentru diverse tipuri de dureri precum cele menstruale), pentru talpi, pentru degetele de la picioare si pentru maini.

De cand e asa frig am simtit nevoia sa mananc mai des supa (nu ma dau in vant dupa ciorbe, nu am facut-o niciodata si exista un singur fel de ciorba pe care o aleg din proprie initiativa daca vreau o ciorba) si cea de rosii e extrem de misto. Uneori o fac eu (folosesc acelasi blender de la Tefal de care v-am spus in urma cu cativa ani si care face cele mai misto supe si piureuri de legume), insa am si avut cateva aduse de afara (din Germania si Olanda) care sunt foarte misto si care ne-au placut mult.

Pe Instagram am dat drumul unui giveaway si premiul este tratamentul pentru gene de la M2 Beaute, un brand premium german cu produse foarte scumpe - il gasiti aici si inca va puteti inscrie, iar saptamana viitoare o sa va povestesc si eu mai multe despre produsele lor. Anul asta am descoperit cateva branduri de care nu am apucat sa va spun si asta intentionez sa fac zilele urmatoare pentru ca stiu ca si voi sunteti curioase ce produse merita si ce nu.

Am dat multe comenzi on-line in ultima perioada, insa am avut si o multime de probleme cu livrarile din cauza firmelor de curierat, dar si din cauza unor siteuri de pe care am comandat, dar nu despre asta vreau sa va spun astazi pentru ca e o perioada incarcata si sunt probleme peste tot. Am dat o comanda la cei de la Scufita Rosie si am luat praf de copt si niste mirodenii (pe cele de la Lecker's le gasiti aici, eu le folosesc de ceva vreme si imi plac mult), am luat faina de migdale de la Dried Fruits (o gasiti aici la un pret foarte bun) si intentionez sa dau o comanda si pe Green Sugar pentru cateva produse de la Secretele Ramonei.

Highlightul saptamanii sunt toate momentele de relaxare de care m-am bucurat - lumanari parfumate, sprayuri de camera (Souletto este un brand descoperit recent pe Notino - aici gasiti produsele lor, daca va plac aromele florale Floramania este un deliciu), bai lungi, ciocolata calda, lenevit pe canapea cu o patura pufoasa - astea sunt lucrurile care la finalul unei zile pline ma ajuta sa-mi pun ordine in ganduri si sa ma relaxez.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu