7 intr-o saptamana #331

5.12.21

In fiecare saptamana astept cu nerabdare zilele de sambata si duminica, visez la clipe de liniste si relaxare si imi imaginez ce bine o sa fie si mereu apare ceva si-mi da planurile peste cap. Povestea se repeta de ceva vreme si tot am impresia ca timpul se joaca cu mine, sunt sigura ca si voi treceti prin asta si intelegeti exact la ce ma refer. Incerc sa-mi ofer clipe, oricat de putine sunt, in care sa-mi eliberez mintea si sa ma bucur de lucrurile marunte, precum o ceasca delicioasa de ceai, dar parca nici astea nu mai sunt de ajuns. Am multe lucruri de facut si incerc sa le termin pana in 17 decembrie, astfel incat sa am o vacanta prelungita care sa ma ajute sa ma pun pe picioare, sper sa imi si iasa ...

Si daca tot ziceam de mici placeri vreau sa va arat 2 chestii care m-au bucurat saptamana asta. Dimineata am incercat sa incepem ziua frumos si mixul keto de gofre de la Green Sugar face lucrurile extrem de usoare si rapide - le-am savurat cu iaurt in care am adaugat Flavour Drops cu aroma de cheesecake, fructe si fulgi de ciocolata. Iar cealalta placere a mea au fost momentele in care mi-am rasfatat tenul pentru ca schimbarile de temperatura au lasat imediat semne pe tenul meu - astea 2 produse de la Drunk Elephant imi plac mult, crema cu peptide am avut-o de mai multe ori, iar masca cu electroliti e pe terminate.

Serile au fost mai calme si mai calde, dar lipsite de energie, asa ca ori am citit, ori ne-am uitat la filme, incercand sa alungam oboseala de peste zi. In ultimele zile am citit carti cu subiecte dureroase si reale sau am trecut la cealalta extrema si am citit chestii usoare si comice, cum e cartea de mai jos. Sunt momente cand cartile de genul asta ma fac sa ma relaxez si sa zambesc, mi-a placut mereu sa savurez dialogurile pline de haz. 

Aromele pe care le aleg in perioada asta, cand e vorba de ingrijirea corpului, sunt gurmande si combinatiile cu vanilie imi plac mult - produsele de la Creighton sunt ieftine si bune, eu le gasesc in magazinele care aduc marfa din UK. Am vrut sa imi comand niste produse pentru corp de la Laura Mercier, dar n-am putut sa justific atatia bani, oricat de luxuriante si misto sunt, raman undeva pe lista cu "o sa le iau intr-o alta zi".

Tasha este cel mai putin fotogenic catel al meu, desi in realitatea toata lumea care o vede ii spune ca e frumoasa, asa ca ati vazut-o extrem de rar pentru ca nu sta la poze, insa de data asta am prins-o cand se prostea si au iesit niste poze dragute. In primavara se fac 8 ani de cand am gasit-o pe strazi si de-abia acum pot sa spun ca s-a mai linistit si ea, desi inca are foarte multe temeri si reactioneaza ciudat in diverse situatii. Chiar nu vreau sa stiu ce viata a avut inainte sa ajunga la mine pentru ca nu cred ca e ceva bun - e cel mai salbatic catel al meu si sunt rare momentele cand isi exprima bucuria.

Am primit o surpriza de la L'Oreal si Beauty Bee si am vrut sa va spun si voua despre produse pentru ca am si un cod de reducere: LOREAL10 care va aduce 10% reducere si se poate combina cu promotiile extrem de bune care sunt deja pe site - codul este valabil pana pe 17 decembrie si il puteti da si altor persoane daca stiti ca le plac produsele L'Oreal sau vor sa faca un cadou. Aici gasiti mai multe variante de rutine cu produse din gama asta, eu vreau sa incerc apa micelara si sa vad cum e.

Highlightul saptamanii este clar aventura scurta de la munte de la inceputul saptamanii, cand am lasat telefonul si toate grijile, ne-am bucurat de aer curat si de timp petrecut asa cum ne place. Mi-a prins tare bine sa nu ma uit la telefon, am facut 2 poze si o filmare si aia a fost tot, asa ca am de gand sa repet experienta. Sunt lucruri pe care le vad si vreau sa vi le arat si voua, insa am nevoie si de momente cand nu vreau sa stiu de nimic si in ultima vreme am simtit tot mai des sa iau pauze, asa ca nu o sa mai ignor aspectul asta.

Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput luna decembrie?

Trimiteți un comentariu