Placeri de decembrie

23.12.21

Daca prima jumatate a lunii decembrie a fost plina de chestii de rezolvat, de alergatura si de agitatie, in a doua parte a lunii lucrurile s-au linistit (sau mai bine zis le-am aranjat incat sa se linisteasca), astfel incat sa ne bucuram de relaxare si momente pentru suflet. Pentru mine sarbatorile sunt cu si despre iubire si oamenii dragi, nu despre mancare si despre vizite din obligatie, asa au fost intotdeauna si asa vor fi mereu. Dupa multi ani in care mi-au lipsit cei care nu mai sunt fizic langa mine, simt ca am ajuns intr-un punct in care am creat traditii (nu in sensul clasic al cuvantului) proprii si am ajuns sa ma bucur exact de ceea ce am si traiesc. 

Serile inseamna pentru mine rasfat pentru corp si minte, asa ca zilele astea m-am bucurat de multe produse care imi plac mult - The Ritual of Jing de la Rituals imi place la nebunie si imi da o stare de bine si de relaxare, am multe produse pe care le folosesc deja si am primit si cadou cateva noi de care de-abia astept sa ma bucur. O piele hidratata si cu o aroma care sa imi incante simturile, o lumanare aprinsa si o patura pufoasa si calduroasa fac totul mai frumos.

Ne-am uitat la multe filme in ultimele saptamani, insa am si citit mult pentru ca pe mine cititul ma relaxeaza si imi da idei, asa cum v-am mai spus cu multe alte ocazii. Bag ceva delicios la cuptor (si chiar ma bucur ca am avut timp si chef sa gatesc in perioada asta pentru ca au fost unele perioade cand eram atat de obosita seara ca nu mai aveam energie sa fac nimic, desi as fi vrut), facem o ciocolata calda si petrecem timp frumos care conteaza si ne ajuta sa ne fie bine. Cuibaritul pe canapea si placerea de a te relaxa sunt ceva ce nu poti cumpara niciodata, iar eu fac tot ce pot sa las gandurile si grijile deoparte la finalul zilei.

Printre placerile din perioada asta trebuie sa va spun de ciocolata de la Vivani - cea portocalie cu caramel si sare roz este un deliciu si asta o spun eu care nu obisnuiesc sa consum chestii cu zahar, insa ciocolata asta e atat de buna ... de cativa ani eu nu mai consum decat ciocolata de la Secretele Ramonei, insa exista si exceptii si asta e una dintre ele. Mirosul de mandarine/ clementine este unul pe care eu il asociez cu perioada asta, insa nu ma dau in vant dupa curatatul lor (habar n-am de ce, asa am fost mereu), dar au fost multe seri cand ne-am bucurat de ele sau de un pahar de vin si de discutii cu prietenii.


Mi-a placut intotdeauna sa fac cadouri, sa le aleg, sa ma gandesc ce ar bucura si mi se pare ca ambalajul face diferenta, mai ales atunci cand vrei ca cel care primeste sa stie ca te-ai gandit la el si ai ales ceva special. Au fost cateva situatii cand nu am apucat sa impachetez cadourile, dar in cea mai mare parte am avut grija sa fiu atenta la detalii si sa fac toata partea asta cu oferit/ primit o experienta frumoasa si care sa bucure.

Voi ce placeri aveti in perioada asta?

2 comentarii

  1. Eu am luat parte deja la un Secret Santa de poveste si sper ca cei care au primit cadouri de la mine sa se bucure de ele la fel de mult cum m-am bucurat eu sa le fac. Se pare ca am fost tare cuminte pentru ca am primit un sac sau goodie bag cu produse cosmetice din DM si cum Dar din dar se face Rai, am inceput sa le impart ca sa imprastii bucuria. Si noi adoram ciocolata calda cu caramel sarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va bucurati de zilele astea si de tot ceea ce va inconjoara!

      Ștergere