Cateva idei de cadouri pentru cei dragi

9.12.21

M-am gandit mult cum sa structurez postarea asta astfel incat sa va dau cateva idei bune, dar si sa va spun cum vad eu treaba asta cu oferitul si primitul de cadouri. Pentru mine a oferi cuiva un cadou este ceva foarte personal si, v-am mai spus si cu alte ocazii, eu intotdeauna tin cont de persoana careia vreau sa ii fac un cadou. Nu o sa discut aici de cadourile alea care le faci pentru ca trebuie si sunt asa cum sunt, nu au nimic personal (pe care le facem majoritatea, indiferent ca recunoastem sau nu), ci o sa vorbesc despre cadourile pe care le faci cuiva care conteaza pentru tine si caruia vrei sa ii faci o bucurie reala.

Femeile sunt pasionate de tot ce tine de partea de ingrijire si un cadou precum Calendarul Advent (sau una din cutiile tematice) de la Pick'N'Dazzle poate fi un cadou care sa produca o reala bucurie - pe langa entuziasmul de a incerca branduri si produse noi, e vorba si de surpriza de a descoperi ce contine un astfel de cadou. Calendarul costa 239 lei si beneficiaza de transport gratuit, iar cele 2 cutii contin 15 produse de ingrijire si machiaj & cateva accesorii de sarbatori - valoarea produselor este de peste 2400 lei si, ca sa nu stric toata surpriza de acum, va spun ca sunt cateva produse extrem de interesante pentru ten.

Cei de la Pupa Milano aduc un pic de magie in fiecare an cu surprizele pregatite pentru Craciun si anul asta au cateva produse care sunt sigura ca ar incanta orice pasionata de frumos. Colectia Vamp! s-a imbogatit cu rujuri si creioane pentru buze care arata intr-un mare fel si vin in foarte multe nuante. Sunt inspirate de parfumurile Vamp! (eu il am pe cel rosu si imi place mult) si sunt parfumate, iar ojele cu finish sparkly arata intr-un mare fel si chiar se simte parfumul zile intregi atunci cand iti treci degetele pe langa fata - eu am o nuanta de rosu, insa as vrea sa imi mai iau inca doua. Sunt si multe seturi cu diverse combinatii care arata extrem de bine, asa ca aveti de unde alege.

Daca anii trecuti paletele lansate de Craciun au fost de poveste (sigur va amintiti veveritele si broscoiul), anul asta noutatea este tot din gama Vamp!, iar paletele arata intr-un mare fel - sunt 6 variante in total, inspirate tot de cele 3 parfumuri Vamp!. Cea pe care am primit-o eu este Rebel Black, inspirata de parfumul negru, si este de poveste. Nu am apucat inca sa ma joc cu ea (am avut niste zile nebune), dar urmeaza sa ma bucur de ea in perioada sarbatorilor pentru ca imi place la nebunie combinatia de texturi si culori.

Intotdeauna cand ma gandesc la a lua un cadou pentru cineva ma gandesc ce pasiuni are persoana respectiva, care sunt lucrurile care conteaza si care ii produc bucurie si ce i s-ar potrivi cel mai bine, asa ca m-am gandit sa vin si cu 2 idei pe partea de wellness. Eu nu cred ca uleiurile esentiale sunt de aplicat pe ten si v-am spus asta de multe ori, insa aromoterapia e cu totul alta poveste si mie imi plac multe roll on-urile, iar ultimele pe care le-am incercat sunt de la Tisserand si am vazut ca se gasesc si in Romania aici, asa ca m-am gandit sa va arat kitul Energy care mi se pare foarte inspirat. Pe viitor vreau sa incerc si sprayurile de la ei sa vad cum sunt.

Seturile de la Rituals mi se par o idee mai mult decat inspirata de cadou pentru ca imbina placutul cu utilul, sunt genul de cadou pe care eu il ofer cu placere, dar pe care ma si bucur sa il primesc de fiecare data. Produsele de la Rituals se gasesc si la Douglas si la Sephora, insa eu am prefer sa le iau de pe Emag pentru ca am prins niste oferte foarte bune de care v-am spus si voua pe Facebook. Gama preferata este Jing, insa imi plac mult si celelalte, nu am apucat inca sa incerc Serendipity, editia limitata pentru sarbatori si sunt chiar curioasa pentru ca am auzit ca miroase foarte bune.

Tinand cont de perioada pe care o traim de cand cu pandemia am invatat sa apreciem si mai multe amintirile pe care le avem cu cei dragi si vreau sa cred ca am invatat si sa pretuim momentele petrecute impreuna, asa ca am zis sa va spun de 2 idei care mie mi se par extrem de inspirate: YoloBox de la Yolo Book (puteti sa alegeti si albume daca va tenteaza mai mult, mie imi place mult ideea de poza tip Polaroid) si albumele pentru bunica sau bunicul de la Familium (mi-as fi dorit sa am asa ceva de la bunicii mei).

Yves Rocher este intotdeauna o idee inspirata cand vorbim de cadouri de Craciun pentru ca mereu vin cu editii limitate de sarbatori cu arome delicioase, dar au si seturi gata pregatite in ambalaj festiv care sunt perfecte pentru a face cuiva o bucurie - aici gasiti toate ofertele pentru sarbatori. Aromele de anul asta sunt Portocale si Ciocolata si Mure Delicioase, dar au si un Calendar Advent care arata foarte bine si care este un adevarat rasfat.

Colectia Karite arata extrem de bine si produsele sunt extrem de potrivite pentru cineva cu piele uscata (le-am incercat anul trecut cand au fost tot intr-un ambalaj festiv), o alta noutate o reprezinta My Vanilla Garden - setul de mai jos contine o apa de toaleta la 100 ml si un gel de dus la 200 ml, il gasiti aici. Aroma este o combinatie de vanilie si cele 2 arome de sarbatoare (portocale si ciocolata & mure delicioase), calda si gurmanda, extrem de interesanta si potrivita pentru zilele reci.

Mie voucherele valorice mi se par extrem de reci si impersonale, desi stiu ca sunt multi oameni care procedeaza asa, insa sunt cateva care m-ar face si pe mine sa zambesc daca le-as primi pentru ca stiu ca au fost luate cu gandul la ceea ce imi place: un voucher la Paula's Choice sa imi iau ceva pentru ten, un voucher la Green Sugar sa ma bucur de cateva chestii delicioase de la Secretele Ramonei sau un voucher pentru un site precum Delicatessen sa ma bucur de cateva delicatese de prin alte zone. Intotdeauna exista posibilitatea sa faceti cuiva un cos/ pachet cu cateva produse de care sa se bucure, asa cum v-am aratat eu mai jos cu cateva produse delicioase de la La Chinata, daca nu va place ideea de voucher/ card cadou.

Am uitat ceva: un voucher la Urban Masaj nu mi se pare deloc impersonal, ba chiar m-as bucura extrem de tare sa primesc cateva sedinte de masaj de la cineva care stie ce imi place si ce ma face sa ma simt bine. O alta idee pe care eu o folosesc des pentru oamenii extrem de apropiati mie si pe care ii cunosc foarte bine sunt experientele cadou - fie ca vorbim de a incerca ceva nou sau de a transforma in realitate un vis pe care il au de mult, aleg sa ofer ceva ce stiu ca bucura si ii ofera omului respectiv niste clipe de neuitat. 

Nu o sa va spun ca nu fac si eu cadouri pe care le consider banale pentru ca le fac, mai ales ca am in jurul meu si oameni care prefera chestiile practice si pe care nu ii scoti din ale lor si nu are sens sa incerc sa le ofer ceva de care nu se vor bucura sau nu vor folosi, chiar daca mie mi se pare o idee buna. Asa ca revenim la concluzie: intotdeauna tineti cont de persoana careia ii oferiti, de ce ii place si stiti ca foloseste.

Ce ati vrea sa primiti cadou de Craciun? Care e genul de cadou care va bucura sufletul?

2 comentarii

  1. De Craciun mi-ar placea sa primesc carti 😁 multe carti 😅 si poate inca o pereche de ghete de la Felipe shoemaker 😍 niste casti wireless pentru cand sunt la sala pe banda nu ar strica si mai imi plac bijuteriile de orice fel . Sunt faine si cosmeticele si iubesc gama rituals dar am profitat de ofertele black friday de la farmacia tei si bestvalue si mi-am luat dd toate pentru tot pe tot anul care vine 😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartile sunt o idee foarte buna daca stii ce prefera persoana careia vrei sa ii daruiesti, la fel si cand e vorba de bijuterii - daca cunosti persoana foarte bine mergi la sigur. :)

      Ștergere