Winter Blooming de la Pupa Milano

16.11.21

Winter Blooming este colectia de toamna/ iarna a celor de la Pupa Milano si am asteptat inainte sa va povestesc despre produse pentru ca am vrut sa le incerc si sa vad cum sunt, sa va spun ce as cumpara si ce nu, dar sa va si arat culorile si texturile. De Pupa ma leaga amintiri frumoase si vechi (de peste 20 de ani) si de fiecare data cand ma anunta ca imi trimit ceva nou astept cu nerabdare produsele si sunt entuziasmata sa va spun si voua mai multe. 

Editia asta limitata este o calatorie in lumea culorilor si a parfumului florilor de toamna si iarna, are un aer elegant si sofisticat si contine 8 produse. Sunt atat produse de machiaj, dar si de ingrijire a tenului cu texturi inedite si senzoriale, cat si un parfum care pentru mine a fost o surpriza foarte frumoasa. Produsele surprind prin aspect si miros, fiind gandite pentru a ne ajuta sa obtinem acel aspect radios pe care il cautam toate.

O sa incep cu apa de toaleta pentru ca m-a surprins mai mult decat placut: ma asteptam la ceva cu un miros puternic de trandafir, insa am descoperit un parfum floral-ambrat, modern si extrem de interesant care mi se pare extrem de potrivit pentru perioada asta. Vine intr-o singura varianta de 15 ml cu pulverizator, asa ca este usor de luat in geanta. Notele de varf sunt coacaz, piersic Momo, sorbet de cocos ce se imbina cu note pudrate, notele de mijloc sunt trandafir Taif, magnolie, lacramioara si iris, iar notele de baza sunt lemn pretios, mosc roz si lemn de casmir. Combinatia este una mai mult decat interesanta si l-am purtat de cateva ori de cand l-am primit.

Serul pe baza de acid hialuronic contine si extract de trandafir (aroma care se regaseste in intreaga colectia, inclusiv la produsele de machiaj) si are o textura foarte misto care se topeste pe piele. Mirosul de trandafir este unul destul de puternic, asa ca am preferat sa il aplic pe gat si pe decolteu pentru ca mi s-a parut prea mult pentru ochii mei sensibili. Lasa pielea hidratata si cu un aspect luminos si proaspat. Sunt 2 nuante de oja extrem de pigmentate in colectia asta, ojele de la Pupa Milano au niste formule care mie imi plac mult si care rezista foarte bine pe unghiile mele, pe asta nu am incercat-o. Nuanta din poza este 002 Ruby Rose, cealalta nuanta este un roz mai deschis si linistit.

Paleta cu 7 farduri pentru pleoape mi-a atras atentia din prima secunda pentru ca imi place mult ce culori are, in plus fardurile vin in 3 texturi diferite: o nuanta e satinata, trei sunt mate, iar celelalte trei sunt metalice, asa ca se pot crea o multime de lookuri cu ea, pentru ca permite asta. Fardurile sunt foarte pigmentate (swatchurile de mai jos sunt fara baza, la o simple trecere a degetului peste fard), Shiny Camellia si Intense Dahlia sunt cele care imi plac cel mai mult.

Exista un singur blush in colectia asta, Glow Rose, are o textura matasoasa si miroase delicat a trandafir, coloreaza si ilumineaza pometii datorita micro perlelor aurii din formula. Arata intr-un mare fel si este foarte pigmentat, dar il vad potrivit pentru un ten fara imperfectiuni. Produsul pe care nu l-am primit din colectia asta, dar despre care am vrut sa va spun, este creionul Multiplay, ce poate fi folosit ca eyeliner, fard de ochi sau kajal - nuanta este un maro foarte frumos.

Sunt doua produse pentru buze in colectia asta si amandoua sunt foarte misto: rujul Petalips este un ruj mat, dar care se simte confortabil ca un balsam de buze - nuanta din poza este 018 Ruby Rose (aceeasi nuanta ca si oja), insa mai exista si o varianta mai deschisa, Tea Rose, care - din ce-am vazut in poze - este de vis. Mai am un ruj Petalips din colectia Glamourose si textura este una foarte misto, unul din putinele rujuri mate care nu usuca si care pe buze se simte cremos si hidratant.

Celalalt produs pentru buze este un tratament nutritiv care imi place la nebunie: vine intr-un roll-on practic cu aplicator metalic si este o infuzie de flori in ulei natural care hidrateaza si hraneste instant buzele. Miroase bine, se aplica extrem de usor, se simte extrem de placut pe buze si hidrateaza de cum il aplici, l-am folosit zilnic de cand il am.

Cum vi se pare colectia asta? Ce produs vi se pare cel mai interesant?

4 comentarii