7 intr-o saptamana #316

22.8.21

M-am gandit ce cuvant as putea alege pentru a descrie saptamana asta si mi-am dat seama ca uneori cuvintele nu au cum sa se apropie de ceea ce vrem sa transmitem, asa ca o sa zic doar ca a fost o saptamana plina ... cu de toate si inca un pic. Insa in toata nebunia asta care se cheama viata am reusit sa imi "fac" bagajul intr-o dupa-amiaza si sa ma duc in parc sa termin cartea astea care mi-a placut mult si pe care am tot amanat sa o citesc pentru ca subiectul este unul dureros: moartea cuiva drag si multitudinea de emotii cu care ne confruntam.

Si daca tot v-am spus de citit (in ultimele saptamani am citit foarte mult si asta m-a ajutat mult sa imi pun ordine in ganduri si sa fiu mai linistita), vreau sa va arat cateva produse care imi plac mult si care ma fac sa zambesc mereu. Am o mica obsesie pentru produsele de buze de la Dior in perioada asta si am purtat des rujul Rose Montaigne, rujul asta (sunt la al doilea tub pentru ca primul a fost compromis intr-un mic incident) si Boy de la Chanel sunt cele mai folosite vara asta.

A Girl in Capri de la Lanvin a fost un cadou de ziua mea, anul trecut, de la un prieten bun si m-am bucurat de el zilele astea pentru ca ficatul meu nu o duce foarte bine si nu prea tolerez multe parfumuri - perioadele astea sunt rare, dar cand se intampla am nevoie de parfumuri usoare si vesele si asta se incadreaza perfect in categoria asta. Nu exceleaza la persistenta, dar pentru zilele de vara chiar e foarte potrivit. Pe Instagram am postat astazi o poza si cu celelalte parfumuri pe care le-am folosit vara asta.

Mie imi place sa gatesc de la 0 si sa nu pierd mult timp in bucatarie, insa mi se intampla cateodata sa incerc si diverse mixuri proteice/ low carb. Asa am procedat si cand am facut waffles intr-o dimineata, insa nu m-a incantat foarte tare rezultatul - prefer sa prepar eu aluatul, chiar daca dureaza mai mult. Am iesit de cateva ori saptamana asta sa mananc (cand iti vin prietenii in tara profiti de timpul petrecut impreuna) si am mancat intr-o zi ton rosu la plita cu legume pregatite in stil asiatic - a fost delicios, eu nu sunt mare fana carne, dar cand e vorba de peste e cu totul altceva.


Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati vazut deja ca am mai luat 2 boluri Moods At Home - cei de la Mega Image au mereu campanii cu puncte, insa e prima data cand iau ceva. Produsele din campania asta mi s-au parut extrem de misto, asa ca am luat si bolurile si farfuriile in ultimele saptamani. Moods este un brand belgian premium pe care eu l-am descoperit cu ocazia asta, pe langa varianta asta alba mai e si una albastra (zic ei, insa eu o vad gri).

Am primit cateva noutati saptamana asta, insa ceea ce vreau sa va arat sunt noile capsule Somat Excellence 4in1 pentru masina de spalat vase ce contin o combinatie unica de pudra si 3 compartimente unice de gel solid, asamblate intr-o folie solubila in apa. Stiu ca multe femei (si barbati) nu sunt extrem de incantati sa spele vase si masinile de spalat sunt prezente in multe case, asa ca atunci cand apare o varianta mai prietenoasa cu mediul vreau sa va spun si voua despre ea. Eu nu am nici o problema cu spalatul vaselor, le spal pe masura ce le folosesc si niciodata la mine in casa nu e chiuveta plina si nici nu raman vase nespalate.

Highlightul saptamanii este legat de mersul la sala - imaginea asta e surprinsa intr-o dimineata dupa ce am fost la sala si afara erau nori, faptul ca vad asta cand merg la antrenamente ma incarca cu energie. Dupa problemele pe care le-am avut cu ochiul a trebuit sa intrerup antrenamentele de forta, asa ca am inceput un program de crestere a rezistentei fizice si mi-am setat niste obiective destul de grele, insa am dat tot ce-am putut si vineri am atins o limita pe care nu credeam ca sunt capabila (fizic vorbind) sa o ating intr-un timp atat de scurt. Asta ma bucura si ma motiveaza mai mult decat pot spune, dar cel mai important imi da speranta ca in curand ma pot intoarce la ceea ce imi doresc cand vorbim de efort fizic.

Saptamana voastra cum a fost? In ce stare va prinde sfarsitul verii?

4 comentarii

  1. Nebună - asta mi-a venit în minte despre săptămâna mea de când ți-am citit primele rânduri. Nu mă refer doar la ce am povestit despre pățania din mini vacanță pe Insta (poate ai văzut), așa a fost toată, dar nimic tragic, a fost și o săptămână tare faină.
    E un sentiment fantastic când îți depășești niște limite fizice pe care credeai că la ai, nu am experiențe de genul cu sala, dar pot raporta sentimentul la alte activități.
    Să ai o săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ce-ai scris, am vrut sa iti dau mesaj dar m-am luat cu altele. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere