F-Balm Electrolyte Waterfacial de la Drunk Elephant

17.8.21

Am incercat in ultimii 2 ani multe din produsele de la Drunk Elephant, iar astazi vreau sa va povestesc de unul pe care mi l-am dorit mult si de care m-am bucurat in ultimele luni. Este vorba de F-Balm Electrolyte Waterfacial Masque Hydratant, o masca cu o formula foarte misto si cu un pret pe masura - produsele Drunk Elephant se gasesc acum si in Sephora si chiar zilele trecute am vazut un set interesant cu masca asta la 15 ml si TLC Glycolic Night Serum la 3 ml la un pret bun, daca vreti sa incercati produsul, dar nu vreti sa dati 250 lei pe produsul full size.


Cei de la Drunk Elephant au pus produsul asta in categoria masti, insa eu l-am folosit ca ultim pas seara in loc de crema hidratanta, asa cum fac multe persoane. Formula este una complexa cu multe ingrediente benefice pentru ten: un amestec de 4 electroliti, niacinamide, squalane vegetal, 5 forme de ceramide, acizi grasi Omega si antioxidanti puternici. Ceea ce promite este un ten hidratat si mai ferm, cu o textura mai neteda si mai uniforma si chiar face asta, fiind de mare ajutor pentru tenul uscat sau cu tendinte de deshidratare.


Textura este placuta si are un efect usor racoritor, iar produsul intra repede in piele, lasand-o hidratata si neteda, iar mie chiar mi-a placut sa o folosesc si mi se pare un produs foarte bun, insa nu o vad potrivita pentru toate tipurile de ten. Pe ten ramane o senzatie usor lipicioasa dupa aplicare si pentru un ten mixt sau gras nu mi se pare cea mai potrivita alegere.
 
Am un termen de comparatie - Water-Infusing Electrolyte Moisturizer de la Paula's Choice care face aceleasi lucru si care mi-a deschis mie ochii asupra electrolitilor. Este mult mai ieftina (e o diferenta de 70 lei intre produse, iar daca prindeti o reducere la Paula's Choice puteti si o luati si mai ieftin - varianta travel are 15 ml si e 71 lei daca vreti sa o incercati), are o formula complexa (pe langa electroliti contine ceramide, niacinamide, antioxidanti si alge) si este potrivita tuturor tipurilor de ten, intrucat textura este aerata si se topeste pe piele. Crema de la Paula's Choice este preferata mea de la ei, retine moleculele de apa in piele, revitalizeaza tenul obosit, elimina portiunile deshidratate si restabileste nivelul optim de hidratare al tenului.

Ma bucur ca am putut sa incerc si produsul de la Drunk Elephant pentru ca eram extrem de curioasa in privinta lui, insa daca ar fi sa aleg intre cele doua as alege Paula's Choice. Iar ca o recomandare - daca vreti neaparat sa incercati ceva de la Drunk Elephant incercati crema cu peptide, mie imi place la nebunie.

Ati incercat produse cu electroliti pana acum? Stiti produsele de la Drunk Elephant?

Trimiteți un comentariu