Cumparaturi la inceput de luna

6.8.21

Am cumparat zilele trecute cateva produse cosmetice la preturi bune, asa ca m-am gandit sa va spun putin despre ele, dar si despre modul in care fac eu cumparaturi in ultima vreme. Nu as zice ca obiceiurile mele de cumparator s-au schimbat mult, dar cred ca am devenit mult mai atenta la modul in care aleg sa cheltui banii pentru ca am alte prioritati si viata m-a luat prin surprindere (nu neaparat la modul placut) in ultimele saptamani si prin urmare mi-a dat bugetul peste cap cu totul. Daca iau in calcul si problemele cu blanoasa mea batrana si banii care se duc zilnic pe cele necesare pentru ea (nu am vrut sa scot textul asta, chiar daca ea intre timp s-a dus pentru ca asta este realitatea), trebuie sa imi gestionez cu grija bugetul in perioada asta pentru ca am multe cheltuieli neprevazute.

Am intrat in DM sa ma uit daca au ceva noutati (am vazut pe contul Balea din Germania niste produse interesante, dar in magazin nu erau) si am iesit cu 3 produse: doua pentru unghii si un gel de ras editie limitata Find Me Under The Palmtrees pe care l-am avut de cateva ori in ultimele luni, dar pe care il gasesc tot mai greu (mereu e raftul gol). Am dat in jur de 20 lei pe toate 3, fac ceea ce promit, nu vad sensul sa dau mai multi bani pe alte produse care fac acelasi lucru.

Cred ca v-am mai spus de Mumuso in urma cu cateva luni cand l-am descoperit in Park Lake - e un magazin de inspiratie coreana asemanator cu Miniso si am luat cateva chestii pentru bucatarie, dar si un pachet cu 222 de dischete demachiante din bumbac (a fost in jur de 10-12 lei, am mai avut dischete de la ei si mi s-a parut chiar bune) si o masca pentru maini cu acid hialuronic si niacinamide - a fost 7-8 lei si m-am gandit ca merita sa o incerc.

Emag e unul din siteurile pe care le-am folosit cel mai des in ultima perioada si chiar am luat cateva chestii misto la super preturi - va spuneam ca am un abonament Genius (daca nu stiti ce e cu el puteti citi aici mai multe detalii) de care am tot "abuzat" pentru ca am un Easy Box langa mine si mi-e foarte usor sa ridic produsele cand vin spre casa. Cei de la Emag se misca extrem de repede cu produsele vandute de ei - daca comand seara, le pot ridica dimineata la 7, iar daca comand dimineata in jur de ora 17 sunt gata de ridicare. Daca vreti sa va faceti un abonament pe 12 luni las aici un link care va ofera 20 lei bonus.

Servetelele Efassor de la L'Oreal Prodessionnel sunt cele mai eficiente pentru curatarea petelor de vopsea de pe piele, asa ca atunci cand am vazut pachetul cu 36 de bucati la 72,99 lei (oferta inca e valabila si o gasiti aici) n-am stat pe ganduri - eu le luam dintr-un magazin din mall cu 4 sau 5 lei bucata. Am gasit cateva oferte bune la vopseaua de par si mi-am luat mai multe variante sa le incerc, am comandat si pentru mama si pentru o prietena (nu mai stiu pentru care dintre ele am gasit cateva cutii la lichidare de stoc si au fost pana in 5 lei/ bucata).

Ultimele doua produse pe care le-am luat sunt doua deodorante de tip spray. Am folosit unul cu magneziu de la Garnier care mi-a placut mult si pe care pielea mea sensibila l-a tolerat bine (am de gand sa il cumpar pe viitor), asa ca am zis sa mai incerc si altceva: unul de la Elmiplant cu acid hialuronic (cumparat dintr-un supermarket) si unul pentru pielea sensibila de la Lactovit luat dintr-un magazin care aduce marfa din Germania.


Voi ce v-ati cumparat in ultimele zile? Aveti un buget fix pentru cosmetice sau nu?

Trimiteți un comentariu