7 intr-o saptamana #314

8.8.21

Am fost foarte aproape sa nu scriu postarea asta pentru ca ultimele zile au fost al naibii de grele si m-am trezit de multe ori privind aiurea in zare, pierduta in ganduri. Mi-am facut treaba pentru ca asa imi e mintea educata: indiferent cat de greu imi e am niste responsabilitati si pot sa ma pierd in lumea mea dupa ce rezolv ce e de rezolvat. E un sistem care pentru mine functioneaza si prefer sa trec direct prin ce simt acum decat sa ma fac ca nu exista si sa ajung mai tarziu cu alte belele. Am pus cateva zile pe pauza multe lucruri si am decis sa imi acord mie timp si sa procesez tot ce simt: am citit, am fost la psihoterapie, m-am pierdut in muzica si am incercat sa imi hranesc sufletul ce tot ce e frumos.

Am o multime de lucruri de care vreau sa va povestesc si pe care vreau sa vi le arat, am primit de ziua mea multe cadouri din sfera de beauty, dar si cateva noutati lansate recent, dar o sa imi ia ceva timp sa imi stea mintea la asta si sa fac poze.

Rena de la Glowrious a adus 2 branduri noi pe site: Medi-Peel si Swanicoco (gasiti deja produsele pe site) si m-a intrebat daca vreau sa incerc produsele. Eu am ales 3 produse, dar am gasit mai multe in colet, inclusiv un produs pentru par de la Hair+ care mi se pare extrem de interesant. Am inceput deja sa folosesc o parte din produse si o sa revin sigur cu pareri despre ele pentru ca au niste formule care ma incanta si stiu ca si voua va plac produsele coreene de ingrijire. 

Perwoll a lansat primul detergent special sub forma de capsule, Renew & Care Caps, ce are 4 functii: curata, reda stralucirea culorilor, ingrijeste tesaturile si rasfata hainele cu un parfum placut. Este disponibil in 2 variante: pentru haine negre si haine colorate. Capsulele contin 85% mai putin apa si sunt de 3 ori mai compacte decat detergentul lichid Perwoll (eu chiar il folosesc mereu pe cel pentru haine negre), folia este 100% solubila in apa si complet biodegradabila. 

Asa cum va ziceam la inceputul postarii am incercat sa fac lucruri pentru mine, sa ma bucur de fiecare moment (moartea are efectul asta asupra mea, desi de obicei sunt destul de bine ancorata in realitate si incerc sa traiesc fiecare moment si sa ma bucur de tot) si sa zambesc. Flori, salate colorate, lumanari parfumate, ceaiuri delicioase si clipe de rasfat au fost prezente in programul meu pentru ca am simtit ca de asta am avut nevoie. Am facut si niste cumparaturi on-line pentru ca am gasit niste oferte bune, insa nu au ajuns inca toate coletele.

Printre cadourile de ziua mea am primit si cateva mostre din Armani Prive Collection de la o prietena care stie cat imi plac parfumurile si mi-am amintit de o dorinta mai veche: Rouge Malachite, o aroma inspirata de cultura ruseasca - un parfum puternic, obsesiv si senzual care pe vremea rece este un deliciu. Este un parfum care imi place la nebunie, dar nu cred ca o sa devina o realitate curand pentru ca este foarte scump si eu am multe alte parfumuri, dar am de gand sa ma bucur putin de el cand se raceste vremea. Weekendul a insemnat relaxare si nu am vrut sa fac nimic in mod special, am gatit, am vazut cateva filme si am savurat un pahar de vin.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu