7 intr-o saptamana #317

29.8.21

A mai trecut o saptamana si mai avem doar cateva zile pana toamna isi intra oficial in drepturi, iar eu am inceput deja sa visez la seri racoroase, pline de rasfat. Dar pana ajungem acolo vreau sa ma bucur de zilele astea (macar in mintea mea) si de ce mai are vara de oferit - lisianthus sunt florile lunii august pentru mine si cred ca astea au fost ultimele, le-am tot oferit cadou femeilor din viata mea pentru ca mi se par extrem de frumoase si delicate.


Vremea deja a inceput sa se schimbe, diminetile si serile au inceput sa fie racoroase in Bucuresti, pe jos sunt tot mai multe frunze uscate si mie imi place sa privesc cum se schimba natura. Weekendul asta a fost unul ploios in Bucuresti, asa ca deja se simte toamna, vara pare doar o amintire indepartata, desi soarele isi mai face aparitia.
 
In drumul spre casa am trecut de cateva ori prin parc sa stau cateva minute pe o banca si sa profit de liniste. Nu stiu daca v-am zis dar mie nu imi place menta (mai ales in limonada), in schimb ciocolata cu menta si inghetata cu aroma asta imi plac la nebunie, mai ales daca vorbim de inghetata artizanala. Nu-mi plac multe arome de inghetata si nu ma aventurez sa incerc chestii noi pentru ca stiu cum sunt.

Am inceput in ultimele saptamani sa ma machiez - mult mai mult decat pana acum - si mi-am amintit de produsele astea de la Charlotte Tilbury care imi plac. Rujul Pillow Talk e unul din cele mai cunoscute produse ale brandului si il folosesc cu placere, dar nu e o iubire atat de mare precum credeam eu ca va fi. Pot sa port rimel fara sa mai imi fac griji din cauza ochilor si asta imi da o stare de bine pentru ca mi se pare ca ochii pot sa spuna multe povesti.

Un alt lucru care m-a bucurat saptamana asta a fost un colet surpriza de la Green Sugar. Eu sunt clientul lor de anul trecut din primavara si am dat destul de multe comenzi pe site, asa ca eram chiar curioasa sa vad ce-au lansat cand m-au anuntat ca mi-au trimis niste noutati. M-am bucurat si mai mult cand am vazut ca e vorba de o gama nou lansata, Ketorem, care contine cateva produse pentru cei ce urmeaza un stil de viata keto/ low carb. Valorile nutritionale sunt foarte bune, se prepara extrem de usor (doar 2 ingrediente combinate cu mixurile) si de abia astept sa vad cum sunt. Gama asta este una la care s-a lucrat mult si se va dezvolta pe viitor.

Am facut cateva cumparaturi saptamana asta si cel mai mult m-am bucurat de comanda de pe Emag - au avut reduceri de pana la 60% la incaltaminte sport si eu mai aveam si o reducere suplimentara de 10% pe cont pentru articolele Fashion prin abonamentul Genius, asa ca am reusit sa imi iau perechea asta de la Wrangler si o pereche de Skechers cu 214 lei. Am dat comanda dimineata pe la 10 si dupa-amiaza am si ridicat comanda si imi plac ambele perechi mult.

Cei de la Vegis au avut 15% reducere intr-o zi si am profitat sa iau cateva produse pe care le aveam in cos. Pateurile de la Zwergenwiese imi plac mult, am comandat si cateva borcane de pasta de avocado de la Allos (o gasiti aici, am uitat sa o pun in poza), am luat niste jackfruit sa vad cum e si am comandat si cateva produse de la Biona. Inainte comandam mai des de la Vegis, au cateva chestii care imi plac, insa le mai gasesc si pe alte siteuri, dar daca tot au avut reducere a meritat, mai ales ca m-am incadrat si la transport gratuit.

Highlightul saptamanii a fost ziua de marti pe care am petrecut-o cu mama, n-am mai iesit de ceva vreme impreuna prin oras. Am fost la Unirii cu ceva treaba, dupa care ne-am plimbat pe strazi, am vorbit, am intrat la H&M Home si ne-am luat niste chestii, am petrecut timp impreuna si am ras mult. Ne-a prins tare bine si sper sa ne facem timp mai des sa ne intoarcem la obiceiul asta pe care il avem de ani de zile, dar pe care l-am cam neglijat cu toata nebunia din ultima vreme.


Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Chiar sunt superbe florile astea , arata intr-un mare fel . Am avut o saptamana destul de agitata dar in weekend m-am relaxat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere