Labello pentru buze hidratate

10.8.21

Nu stiu cate dintre voi sunt familiarizate cu brandul Labello, insa daca aveti rude pe afara si dupa revolutie primeati pachete probabil ca stiti produsele lor si postarea asta o sa va aduca aminte de alte vremuri. Labello este produs tot de Beiersdorf care produce si Nivea, produsele sunt foarte populare mai ales in Germania si Austria, avand niste preturi mai mult decat accesibile. Eu le cumpar on-line de aici, nici nu stiu daca se gasesc in alte locuri si nici nu am stat sa caut. Astazi vreau sa va povestesc despre 3 produse pentru buze de la Labello care merita incercate si care fac exact ceea ce promit: ingrijesc buzele.


Mie imi place sa folosesc exfoliant pentru buze saptamanal si mi se par mult mai practice cele in format stick decat cele in borcan, asa ca nu am ezitat cand l-am vazut pe cel de la Labello - am ales varianta Wild Rose, insa este disponibil si in varianta Aloe Vera. Are 4,8 grame si a fost doar 12 lei, se aplica pe buzele usor umede si se maseaza usor, este un produs extrem de usor de folosit si este foarte spornic, eu il folosesc de luni bune si am consumat foarte putin din el.

Nu este deloc agresiv cu pielea, indeparteaza celulele moarte si lasa buzele catifelate si hidratate, iar ceea ce imi place in mod deosebit este ca nu lasa urme uleioase. Stiu ca sunt multe persoane care prefera produsele de exfoliere uleioase, eu nu ma numar printre ele si produsul asta este exact ce-am sperat sa fie. Are un miros placut, face ce spune si are un pret mai mult decat bun.

V-am mai spus cat de subtire si sensibila este zona buzelor si ca are nevoie de ajutor si protectie, insa stiu ca multa lume sare peste protectia solara atunci cand vorbim de buze, asa ca am vrut sa va arat o varianta ieftina si eficienta care sa va ajute sa aveti mai multa grija de buze si sa va reamintiti ca razele solare sunt responsabile de imbatranirea prematura si ca protectia solara e un subiect pe care nu trebuie sa il ignoram. 

Sun Protect SPF30 a costat exact 11 lei, e usor de luat in geanta/ buzunar si se poate reaplica oricand pe parcursul zilei fara probleme. Am si variante colorate, mult mai scumpe de la alte branduri, insa cand ma duc la sala sau cand ies afara cu cainii produsul asta e cel dupa care intind mana. Pe site gasiti si o varianta pentru barbati, dar si varianta Med Repair 24-h Melt In pentru reparare, ambele cu SPF15 (tinand cont ca se poate reaplica des nu e o problema factorul de protectie, oricum e mult mai bun decat sa nu folosesti nimic cand te expui la soare)

Ultimul produs de care vreau sa va spun este glossul de buze sub forma de ulei pe care l-am luat din curiozitate dupa ce-am incercat produsele de mai sus si mi-au placut. Este disponibil in doua variante: Transparent si Rose (cel din poza de mai jos), are 5,5 ml si pare mai mult un gloss decat un ulei. Coloreaza usor, hidrateaza si da buzelor un aspect frumos, daca nu venea cu cutie si aveam doar tubul ar fi spus ca este un gloss hidratant, nu un ulei.

Dar din nou aici e vorba de preferinte si perceptie, cand citesc ulei de buze eu ma gandesc la un produs ca cel de la Clarins sau la cele de la Pupa, acesta de la Labello e un gloss hidratant cu o formula cu uleiuri, care face ce promite: protejeaza si hidrateaza. Imi place, dar nu stiu daca l-as cumpara din nou pentru ca am o multime de astfel de produse.

Stiti produsele Labello? Cum vi se par produsele lor? Si cel mai important: folositi produse cu protectie solara pentru buze?                                                                                                                                    

Trimiteți un comentariu