Preferatele verii de la Lancome

12.8.21

Vara asta a fost una cu mult SPF si putine produse de machiaj, insa sunt cateva produse care imi plac mult si dupa care intind mana atunci cand vreau sa ma machiez. Am observat ca in ultimii 2-3 ani am tendinta sa folosesc produse de la un singur brand de cele mai multe ori, desi sunt si zilele cand combin atat produse ieftine, cat si produse mai scumpe. Astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse de la Lancôme pe care le am si pe care le folosesc cu placere, de obicei vanez ofertele de pe Notino pentru ca mereu au chestii interesante si preturi misto.


V-am spus de nenumarate ori pe blog ca daca ar trebui sa aleg un singur rimel pentru toata viata sigur ar fi unul de la Lancome pentru ca ochii mei sensibili le tolereaza extrem de bine si imi plac la nebunie. De-a lungul anilor am incercat cam tot ce au scos pe piata si sunt cateva care imi plac mult, cele doua pe care le am acum sunt Grandiose si Monsieur Big si atunci cand le folosesc nu imi fac niciodata probleme ca ochii mei vor reactiona la ceva din formula, iar efectul este exact ceea ce imi doresc.

Am trecut prin mai multe tuburi de la Grandiose, dar in momentul asta cred ca imi place mai mult Lancôme Monsieur Big, chiar daca are o pensula mai mare si un pic mai incomoda. Accentueaza genele si le ofera un volum de vis, culoarea este intensa si nu se intinde nici cand e foarte cald (nu am incercat varianta waterproof, ci cea normala). Daca vreau un efect mai dramatic le combin si imi place mult de tot de pot face impreuna.

Fondul de ten pe care il am si de care v-am mai povestit este Teint Idole Ultra Wear (nuanta mea este 025 Beige Lin) - are o acoperire mare si un finish mat satinat, insa nu il simt deloc greu pe ten si rezista foarte bine intreaga zi. Din gama Teint Idole mi se par foarte interesante blushul si iluminatorul sub forma de stick, insa nu le-am incercat pentru ca am multe alte produse pe care vreau sa le folosesc. Insa am o varianta travel de Blush Subtil in nuanta 351 Blushing Tresor (a fost gift with purchase la o achizitie mai veche), un roz perlat perfect pentru vara - imi place mult insa 02 Rose Sable.

Pentru buze am doua produse si ambele imi plac la fel de mult. Lancôme L'Absolu Lacquer (nuanta este 308 Let Me Shine) este un ruj lichid lucios cu o culoare intensa si o formula pe baza de apa, ulei si glicerina care nu usuca deloc buzele si le mentine hidratate. Are o textura foarte usoara, se simte foarte misto pe buze si nu este deloc lipicios. Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream este un ruj cremos extrem de pigmentat, foarte comod de purtat si care face exact ceea ce promite, finishul este unul satinat - nuanta pe care o am eu este 306 Vintage Ruby si imi place la nebunie, chiar daca am multe rujuri nude asemanatoare.


Folositi produse de machiaj de la Lancome? Care sunt preferatele voastre?

Trimiteți un comentariu