7 intr-o saptamana #315

15.8.21

Saptamana asta a fost despre micile bucurii care ne fac viata mai frumoasa, a fost despre limite si despre ambitie, a fost despre iubire si despre durere, a fost un amalgam de trairi si sentimente, au fost multe momente in care am zambit cu toata gura, dar si clipe cand mi-am simtit ochii plini de lacrimi. Viata e facuta din suisuri si coborasuri, din castiguri si pierderi, din oamenii care merita si oameni care nu merita, din bune si rele, e cu de toate si tine doar de noi ce lasam sa aiba prioritate si sa conteze la sfarsitul zilei.


Eu am ales sa ma bucur de ceea ce imi face placere: florile din perioada asta, cateva produse de machiaj de la By Terry primite cadou de ziua mea (fondul de ten cu acid hialuronic imi place la nebunie, trebuie sa va spun mai multe despre el candva, dar si pudra e de vis), noua mea geanta rosie (nu am mai purtat de niste ani buni genti mari, dar lucrurile se mai schimba), produsele de la Rituals care imi aduc mereu zambetul pe buze (balsamul de buze este nou, l-am primit de ziua mea si imi place mult).

Am ajuns de mai multe ori in parc (IOR) saptamana asta, iar intr-o dupa-amiaza chiar am reusit sa "fur" cateva ore si sa citesc in liniste pe o banca, sa stau sa privesc apa si sa ascult muzica, pur si simplu sa respir si sa ma bucur de natura. Aveam nevoie de asta, mai ales ca mi-am setat niste obiective privind sportul si am fost la sala in fiecare zi, iar muschii mei se resimt - nu am revenit la antrenamentele de forta, incerc in momentul asta sa-mi maresc rezistenta fizica si sa-mi dau seama ce inseamna efort sigur pentru ochii mei, dupa care sa fac un plan de actiune cu un antrenor personal, tinand cont de tot ce s-a intamplat in ultimele 2 luni.

Am citit mult zilele astea, mai ales fictiune, insa am luat si o carte de psihologie/ psihoterapie la recomandarea Laurei de la Urban Masaj la care inca ma duc saptamanal. Este o carte care povesteste de mecanismele de apararea ale mintii pe care am de gand sa o citesc in perioada urmatoare. Aveam cateva carti cumparate anul asta pe care nu le-am citit pentru ca nu am simtit ca e momentul pentru ele si pe care le-am devorat zilele astea, desi subiectele nu au fost tocmai usoare. Probabil o sa fac o postare cu cartile care mi-au placut vara asta.

Vineri am primit o surpriza de la Avon - au lansat o noua gama destinata tenului, Oxypure, asa ca mi-au trimit toate cele 6 produse. Formula produselor are la baza Oxygenating Oxypure, un complex ce ajuta la cresterea nivelului de oxigen al pielii si extract de alge ce hidrateaza si mentine un nivel optim de umiditate. Nu sunt familiarizata deloc cu produse lor pentru ten, asa ca o sa le studiez putin si o sa ma decid ce vreau sa incerc dintre ele.

In weekend m-am relaxat, am gatit (reteta de naan e cea de care v-am mai spus pe blog, imi place sa o combin cu pesto, burrata si rosii), am iesit cu niste prieteni, am ras, am citit, m-am uitat la niste filme, m-am plimbat si m-am bucurat. Am o multime de lucruri in minte, insa astept sa ma mai linistesc putin si sa fac putine ordine inainte de a ma apuca concret de ceva,

Saptamana voastra cum a fost? Ce-ati facut zilele astea?

6 comentarii

  1. Si mie imi plac produsele de la Rituals , sunt foarte faine . Cred ca cele de la By Terry sunt fabuloase , am tot auzit de ele , sa faci un review complet !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia vara asta am descoperit și eu produsele Rituals și acum simt că am tăit sub o piatră, nu credeam că pot să fie atât de fabuloase spumele lor de duș. De cartea aia sunt curioasă cum ți se pare, mai caut idei de lecturi pe partea asta de psihologie și neurologie - să-mi fac stoc la toamnă, vara citesc mai puțin.
    Să ai o nouă săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Rituals mi se pare rasfatul suprem cand vorbim de produse de genul asta. Eu am citit mult vara asta. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  3. Cum te impaci cu fondul de ten cu acid hialuronic by Terry? L-am testat si eu in Douglas ieri si mi se pare foarte misto textura si finish-ul si aproape sa il iau, dar apoi am vazut lista de ingrediente si are parfum la greu :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mult, asa cum am scris si in postare, parfumul este in a doua jumatate a listei si pe mine nu ma deranjeaza deloc.

      Ștergere