7 intr-o saptamana #312

18.7.21

Saptamana asta a fost una care a trecut extrem de repede pentru ca am avut zile pline si incarcate, iar ceea ce as fi vrut sa fac era sa lenevesc ca Findus, motanul din poza asta. Visez la cateva zile de vacanta, dar e doar un vis momentan pentru ca in viata mea se intampla multe lucruri in momentul asta si timpul este cel cu care ma lupt zilnic. Nu ma plang, dar sunt momente cand ma simt complesita si as vrea sa pot sa evadez undeva, fara sa ma gandesc la responsabilitati - toti avem momente d-astea, vin si pleaca, ca si restul lucrurilor din viata noastra.

Ultimele saptamani au fost unele pline de incercari pentru mine si a trebuit sa renunt la anumite lucruri care faceau parte din rutina mea si inca ma lupt cu sentimentul de frustrare pentru ca ma simt din nou limitata si nu stiu de unde incep si cum sa fac anumite lucruri. Dar asta nu ma opreste sa-mi fac planuri si sa-mi doresc, doar ca trebuie sa iau lucrurile incet si sa ma adaptez la fiecare zi si ceea ce aduce. Uneori mi-e greu sa renunt la obiceiuri si convingeri, asa cum ne e tuturor, chiar daca imi dau seama ca schimbarile nu sunt intotdeauna rele. E mult de spus despre asta si nu e momentul acum ...

Diminetile mele incep foarte devreme, lucru care nu m-a caracterizat mult timp, si care nici acum nu e neaparat o alegere a mea, ci e mai degraba dictata de anumite lucruri pe care trebuie sa le fac. Am terminat cele 10 sedinte de acupunctura si mi-am mai eliberat putin programul, insa am de gand sa mai fac si luna viitoare o tura pentru ca ma simt bine si vad niste schimbari. Programul meu este unul nebun zilele astea, dar incerc sa fac tot ceea ce mi-am propus.

Unul din motivele pentru care viata mea este o nebunie totala in perioada asta este starea babutei mele care se degradeaza pe zi ce trece, e vorba de varsta (estimam ca are 18-19 ani) si de procesul normal de imbatranire, dar nu prea mai are forta sa se descurce singura. Nici unul din cainii mei nu a trait atat de mult si e prima data cand vad un catel atat de slabit si neputincios, desi nu are nici un fel de dureri si mananca foarte bine, are nevoie de atentie si ajutor permanent. Si vreau sa ating un subiect sensibil: responsabilitatea fata de animale - vine o zi cand ajung asa si au nevoie de om, mai mult decat oricand. Pe mine abandonul animalelor ma afecteaza rau (toti cainii mei au trecut prin asta si sunt salvati de pe strada), dar cand vine vorba de animale batrane ma doare cu atat mai tare. O sa ma opresc aici pentru ca intru in altele ...

Vara asta am mancat multe fructe, mult mai multe decat in ultimii 2 ani la un loc si imi place sa ma duc in piata, sa ma uit la tarabe si sa aleg ce-mi place. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati si vazut ca am facut multe poze cu fructe, am ales sa folosesc fotografia pentru a-mi calma mintea si a elibera toate gandurile care nu-mi dau pace. Pentru mine functioneaza, intotdeauna procesul creativ imi da o stare de bine si ma ajuta sa ma echilibrez.

Am fost prin magazine de mai multe ori saptamana asta pentru ca aveam nevoie de niste lucruri, dar am si primit cateva noutati si vreau sa va arat 2 dintre ele. The Body Shop a lansat Speak Up Vinyl, 4 glossuri pentru buze in nuante aprinse. Finishul este unul semi-lucios cu efect de vinyl, formula contine vitamina E, produsele sunt vegane si promit 12 ore de hidratare, fara a lasa senzatia de buze lipicioase. Nu am apucat inca sa le incerc, dar o sa va spun sigur cum mi se par dupa ce vad cum sunt si imi formez o parere.

Cealalta noutate a venit de la Garnier, care a lansat oficial in Romania 4 game Fructis Hair Food: pepene pentru parul fin si lipsit de volum, papaya pentru parul vizibil deteriorat, banana pentru parul uscat si deshidratat si aloe vera pentru parul normal. Peste 97% din ingrediente sunt de origine naturala, iar produsele se gasesc deja atat in magazinele fizice, cat si on-line. Eu am primit gama cu banane si chiar am de gand sa o incerc pentru ca mi-ati scris pe Instagram ca masca va place mult si m-ati facut curioasa, iar mirosul este de vis.

M-am gandit mult daca sa pun sau nu un highlight al saptamanii si m-am decis la pizza asta cu fructe pe care am facut-o intr-o seara: blatul este facut dupa reteta mea de coookies low carb (l-am copt in 12 minute), dupa ce s-a racit am pus peste un iaurt grecesc in care am adaugat cateva picaturi de Flavour Drops cu aroma de ciocolata alba si am taiat cateva fructe ramase prin frigider. A fost super gustoasa si racoritoare si ne-a placut mult - inspiratia a fost o poza vazuta pe Instagram, insa am vrut sa fac ceva rapid si low carb si asta a iesit.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va descurcati cu caldura din perioada asta?

2 comentarii

  1. Eu am mâncat anul ăsta fructe cât n-am mâncat în 5 ani înainte. :)) Mă bucur că am reușit să înlocuiesc dulciurile pline de prostii cu fructe fără să simt asta ca pe un efort. Procesul creativ din spatele anumitor fotografii mă deconectează și relaxează și pe mine.
    E bine că nu suferă băbuța ta, dar te cred că nu-ți e ușor.
    Să vină o perioadă mai liniștită și pentru tine! Asta-mi doresc și eu.

    RăspundețiȘtergere