Primere Elixir de la Pupa Milano

29.5.19

Pupa Milano are cateva noutati interesante in perioada asta si eu am fost extrem de curioasa sa vad cum sunt noile primere pentru ca am spus intotdeauna ca o baza buna face intotdeauna diferenta. O sa va povestesc in curand si despre colectia Prime Me, o colectie dedicata primerelor, dar pana atunci vreau sa va spun mai multe despre Rich Elixir si Lumi Elixir, produsele cu care m-am tot "jucat" zilele astea si care sunt o incrucisare reusita intre produsele de ingrijire si produsele de machiaj. Vreau sa ajung zilele astea si intr-unul din magazinele lor sa vad mai bine Bronzing Collection pentru ca vreau sa incerc cele doua bronzere din colectie.


Lumi Elixir este un primer cu textura de ser ce a fost creat pentru a oferi tenului luminozitate si mie mi-a atras atentie datorita nuantei pentru ca stiu bine ca primerele/ iluminatoarele pentru zona ochilor cu tenta peach reusesc sa ajute extrem de mult un ten obosit. Are o textura extrem de usoara, de ser, si este nevoie doar de cateva picaturi pentru a lasa pielea cu un aspect radios. Lumi Elixir poate fi folosit pe post de primer cu efect de iluminare sau poate fi folosit zilnic ca un tratament de ingrijire pentru un ten mai neted si mai luminos.

Formula contine extract de mandarina chinezeasca (bogat in alfa hidrozi acizi care ajuta mult la regenerarea celulara) cu efect anti-oboseala si perle fine cu efect Soft Focus, care lasa tenul neted si luminos in mod natural. Nu contine alcool, insa are parfum undeva pe jumatatea listei de ingrediente, dar pe mine nu m-a deranjat deloc atunci cand am folosit produsul. Cand l-am incercat pe mana am crezut ca micile particule sclipicioase sunt prea mult pentru a putea fi purtate zilnic, dar dupa ce aplic produsul pe ten nu se vede nici un pic de sclipici, ci un ten cu aspect uniform si luminos.


Rich Elixir este ca o bijuterie, o sursa de uleiuri vegetale, cu actiune nutritiva ce regenereaza tenul si buzele. Este un produs uleios care se adreseaza mai degraba unui ten uscat sau deshidratat, dar eu pot sa il folosesc fara probleme pe tenul meu normal. Formula contine ulei de migdale dulci, ulei de sambure de cireasa si ulei de piersica ce au actiune calmanta, fiind bogate in acizi grasi, dar si ulei de jojoba ce are proprietati protectoare si regeneratoare si fulgi extrem de fini de aur veritabil ce ofera tenului un efect radios natural.

Este un produs multifunctional, ce poate fi folosit ca primer inaintea fondului de ten sau poate fi amestecat cu un fond de ten fluid pentru a-l face mai luminos, dar poate fi folosit si ca produs de ingrijire pentru ten (dimineata sau seara, prin masaj, pentru a hrani tenul si a-i oferi un aspect luminos) sau pentru buze (pentru a le hidrata in profunzime). Se simte extrem de placut pe piele si nu lasa o pelicula grasa, imi place sa-l folosesc in zilele cand pielea mea este deshidratata, dar si ca tratament pentru buze.


Cum vi se par produsele astea noi? Le-ati incercat? Care dintre ele va tenteaza mai mult?

3 comentarii

  1. nu le. am incrcat, imi par cam scumpe pt bugetul msu😅 dar recunosccami. ar placea asa rasfat... sticlutele mi. au atras atenția cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Genul asta de produs se consuma greu, asa ca daca il iei o sa il poti folosi o perioada lunga de timp.

      Ștergere
  2. Sânt foarte bune ,eu folosesc de câteva luni iar rezultatul este incredibil..merita banii

    RăspundețiȘtergere