Parfum White Musk Flora de la The Body Shop

27.5.19

The Body Shop a lansat o noua aroma in familia White Musk - White Musk Flora - si in ultimele doua saptamani am folosit apa de toaleta destul de des, asa ca m-am gandit ca, in dimineata asta de luni, sa va spun mai multe despre aceasta noutate in caz ca sunteti in cautare de o aroma noua pentru perioada asta si v-ar prinde bine putina inspiratie.


White Musk Flora este sofisticat si feminin, genul de parfum floral care reuseste sa iti transmita ceva si sa iti invaluie simturile. Notele revigorante de bergamota si piper roz se combina extrem de bine cu un buchet delicat de bujori si lacramioare, iar baza este moscul care da parfumului senzualitate si o nota indrazneata si moderna care mie imi place mult. Este genul de parfum pe care il vad purtat in orice anotimp, dar mi se pare cel mai potrivit in perioada asta a anului pentru ca este proaspat si feminin.

Apa de toaleta este disponibila in doua variante de gramaj - 30 si 60 ml - si gama este intregita de un gel de dus, o lotiune pentru corp si un spray de corp, gandite pentru a ajuta apa de toaleta sa persiste mai mult pe piele. Pe mine rezista cateva ore bune si imi place sa il port pe timpul zilei, pentru seara prefer arome mai calde si mai puternice - si ma gandesc acum la Black Musk, aroma mea preferata din gama de "moscuri" de la The Body Shop.


Va plac parfumurile de la The Body Shop? Care este preferatul vostru?

Ati incercat White Musk Flora? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Anca Sârbu-Ipate29 mai 2019 la 14:07

    Nu l-am încercat, dar pare foarte tentant. Orice e pe bază de mosc miroase delicios. A intrat pe wishlist 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gama asta cu moscuri de la The Body Shop e foarte reusita, mie imi place mult.

      Ștergere
  2. nu ak imcercat deocamdata, eu sunt fana parfumuri fructate fresh, ca altfel vomit :( simpatica sticluță

    RăspundețiȘtergere