Cateva produse noi pentru pielea mea

7.5.19

In urma cu cateva saptamani mi-am luat cateva produse noi pentru ten si am vrut sa le folosesc inainte sa va spun despre ele pentru ca sunt sigura ca o sa va intereseze si pe voi pentru ca sunt formule care merita si nici preturile nu sunt deloc rele. Un singur produs era pe lista mea de dorinte, celelalte au fost cumparaturi impulsive pe care nu le regret deloc pentru ca m-am informat asupra produselor inainte de a da comanda.


Produsul pe care voiam sa-l incerc inca de cand a fost lansat anul trecut este de la Elizabeth Arden si e vorba de Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum. Despre capsulele lor cu ceramide v-am povestit de nenumarate ori, asa ca nu aveam cum sa nu le incerc si pe astea cu retinol. Formula fara parfum, dar cu mai multe tipuri de ceramide si peptide si retinol incapsulat este cea care m-a atras, in plus pentru tipul asta de produs mi se pare ideala doza unica care iti permite sa folosesti produsul atunci cand vrei.

Capsulele astea au fost si pe Elefant la un moment dat la un pret extrem de bun (gasiti aici selectia lor de produse Elizabeth Arden), insa eu le-am luat de aici - am ales varianta cu 30 de bucati, insa pretul este mai bun la 60 bucati. Nu le-am folosit zilnic pentru ca am multe alte produse pe care le folosesc, insa imi plac mult. Nu sunt uleioase, ci as zice mai degraba ca o textura usor siliconata, o capsula ajunge pentru toata fata si zona gatului si imi place mult cum imi simt tenul dupa - hidratat, neted, ferm si cu un aspect radios care ma incanta.


Gama Cellular Boost de la Neutrogena a fost o surpriza pentru mine, am descoperit-o intamplator si ceea ce m-a atras a fost formula: retinol si acid hialuronic (cand am primit produsele am descoperit si vitamina C in formula si am fost si mai incantata). Produsele le gasiti aici, atat serul, cat si crema pentru ochi au fost 65 de lei. Mai sunt disponibile inca doua produse: o crema de zi cu SPF20 si o crema de noapte, insa ambalajele de tip borcan nu ma atrag deloc, asa ca nu m-au interesat.

Nu stiu exact ce este cu gama asta pentru ca nu am gasit multe informatii on-line, initial m-am gandit ca o fi discontinued, insa produsele pe care le-am luat eu expira in 2021, deci nu cred sa fie asta cazul. Dar asta conteaza prea putin pentru mine - textura produselor este extrem de misto, intra repede in piele si nu contin alcool. Crema pentru ochi are o formula extrem de curata si misto, nu contine parfum si daca cautati ceva cu retinol pentru zona ochilor mi se pare o optiune foarte buna pentru cat costa. Serul are parfum, insa este ultimul pe lista de ingrediente, asa ca este intr-o cantitate extrem de mica care pe mine nu ma deranjeaza deloc.

Eu nu le folosesc zilnic pentru ca nu am nici un motiv sa folosesc retinol zilnic, daca va tenteaza si le cumparati si nu ati mai folosit retinol pana acum, incercati sa le introduceti treptat in rutina voastra de ingrijire pentru a vedea cum tolereaza tenul vostru retinolul. Eu sunt mare fana retinol si am spus asta de multe ori pe blog, iar cand gasesc produse care merita si care au si un pret bun ma bucur extrem de mult.


Ultimele doua produse sunt produse cu SPF de la un brand nou pentru mine - Piz Buin. Le-am luat tot de pe Notino (le gasiti aici - sunt cateva pachete extrem de interesante si cu pret bun daca sunteti in cautare de produse cu protectie solara) dupa ce am studiat mai multe variante. Eram in cautare de niste produse pe care sa le pot lua in geanta pentru sala si sa le pot aplica dupa antrenament ca sa imi protejez pielea si buzele de razele solare si m-am gandit ca e ocazia perfecta sa incerc produsele Piz Buin, mai ales ca preturile mi s-au parut decente: crema pentru ten a fost 55 lei, iar balsamul pentru buze 27 lei.

Eu am ales varianta cu SPF50 din gama Allergy pentru ca mi s-a parut extrem de interesant complexul Calmanelle, patentat de Piz Buin, care contine un antioxidant - Feverfew PFE - care calmeaza pielea sensibila. Exista si o varianta cu SPF30, dar si produse pentru corp in gama asta si mie mi se pare o gama extrem de interesanta. Crema nu contine alcool, are parfum ca ultimul ingredient pe lista (si nu m-a deranjat deloc de cate ori am folosit crema asta) si imi place mult - intra imediat in piele, nu lasa urme albe si pielea mea o tolereaza foarte bine.

Cei de la Notino au mai multe variante de balsam cu buze cu SPF de la Piz Buin (inclusiv o gama Mountain pentru cei de practica sport si au de-a face si cu vantul pe langa razele solare) si stiu ca multe lume neglijeaza protectia buzelor, insa eu sunt atenta si la asta, asa ca varianta simpla cu SPF30 (exista si una cu aloe vera) mi s-a parut cea mai buna alegere pentru mine.


Ati incercat vreunul dintre produse? Va tenteaza ceva anume?

6 comentarii

  1. Nu le-am încercat și nici n-am auzit până acum de Piz Buin, dar m-ai tentat tare cu balsamul de buze. Majoritatea au doar un SPF 15-20, deja 30 sună bine de tot. :)) Pare interesantă și crema de ochi Neutrogena.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ai reusit? Sunt in farmacii de ceva vreme si produsele par extrem de interesante. :)

      Ștergere
    2. Da? Sunt și la Tei? Că în alte farmacii nu cred că am mai intrat în ultimele luni... :))

      Ștergere
    3. Nu stiu, eu le-am vazut candva in Sensiblu cred. :)

      Ștergere
  2. Crema pentru ochi de la Neutrogena si capsulele sunt on my wishlist !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti placa sigur, eu ma bucur mult ca apar variante cu formule atat de bune la preturi acceptabile.

      Ștergere