7 intr-o saptamana #215

19.5.19



Saptamana asta a fost extrem de agitata si eu am simtit ca nesomnul (reabilitarea blocului e de vina) mi-a dat peste cap tot programul. Aveam niste chestii clare in minte si multe lucruri care trebuiau rezolvate, dar nu am avut energia necesara sa fac multe dintre lucrurile pe care mi le-am propus. Nici timp de poze nu am avut desi as fi avut cateva chestii interesante sa va arat, dar sper sa imi iasa mai bine planurile in zilele urmatoare. 

Lasand la o parte problemele cu galagia si muncitorii care se plimba pe la geamuri, saptamana asta a avut si momentele ei bune care mi-au adus o stare de bine. Va spuneam saptamana trecuta ca am primit o bratara cu soare care imi place la nebunie, are o nuanta superba de maro ciocolata (nu stiu cat de bine am surprins-o eu in poze) si combinatia cu accesoriile rose gold e foarte reusita. Saptamana asta am primit o alta bratara cadou, o bratara care are o semnificatie aparte pentru mine, si m-am bucurat pentru ca imi place mult tipul asta de bratara.

Timpul - care mi-a pus atatea probleme zilele astea - m-a facut sa nu ajung prea des in bucatarie saptamana asta, dar atunci cand am reusit sa fac ceva de mancare am savurat din plin ce-a iesit. Combinatia de peste cu orez brun si mix de legume imi place mult si atunci cand sunt acasa e ceea ce prefer sa mananc la masa de pranz. Am ajuns de cateva ori la cumparaturi zilele astea si intr-una din vizitile la Lidl mi-am luat cateva produse din editia limitata de vara Tropical Summer - erau mai multe produse disponibile, eu am pus in cos 2 produse exfoliante (pentru maini si picioare), un gel si o spuma pentru ingrijirea picioarelor.

Am primit cateva produse interesante saptamana asta, dar nu am reusit sa fac poze decat produselor de la Klintensiv, un brand romanesc de care nu am auzit pana acum. Am primit un sapun lichid cu miros de liliac, un gel de dus Island Garden si un sampon cu ceramide pentru ingrijirea parului vopsit. M-am uitat on-line pe siteul lor (puteti sa luati produsele de aici daca va intereseaza, nu stiu daca se gasesc si in magazine) si am vazut ca preturile sunt extrem de decente, daca ati incercat ceva de la ei sau stiti mai multe detalii astept sa-mi spuneti in comentarii.

Sfarsitul de saptamana a venit cu o plecare rapida, neprogramata pana la munte si am profitat din plin de clipele linistite. Am lasat telefonul, nu m-am obosit cu pozele sau alte lucruri, pur si simplu m-am bucurat de moment si m-am relaxat, chiar aveam nevoie sa imi incarc bateriile si sa-mi revin un pic dupa nebunia din ultima perioada. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Ce faine sunt bratarile, sa le folosesti sanatoasa. Te inteleg perfect , am fost si eu in aceasta situatie si a fost groaaaznic !!!(ma refer la reabilitare)
    Sa ai o saptamana frumoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. La mine e a doua oara cu reabilitarea, deja ma irita numai cand ma gandesc. Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere