7 intr-o saptamana #214

12.5.19


Saptamana asta trebuia sa se termine intr-un mod cu totul diferit, dar viata se intampla si uneori e bine sa iei o pauza si sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Asta am facut si eu pentru ca am simtit o stare de oboseala care m-a cam scos din ritm. Mi-am acordat timp, timp in care sa nu fac mai nimic, timp in care sa fiu eu cu mine si cu gandurile mele, timp in care sa ii ofer corpului meu spatiu necesar sa isi revina si sa functioneze asa cum trebuie.

Am purtat in multe zile bratara cu stele care imi place mult si am primit cadou o alta bratara care imi place la nebunie, poate reusesc saptamana viitoare sa ii fac poze si sa vi-o arat. Stiu ca si voua va plac accesoriile interesante,  dupa ani in care pielea mea nu a tolerat nimic pe mana acum ma bucur de tot ce pot sa port. Un alt rasfat pe care mi l-am oferit saptamana asta au fost doua sedinte de masaj, iar una dintre ele a fost la Bali Temple Spa si o sa va povestesc mai multe despre masajul balinez zilele ce urmeaza.

In ultima perioada am incercat sa mananc mai multa proteina animala (ca urmare a analizei de care va spuneam in urma cu cateva saptamani), insa corpul meu nu se adapteaza foarte bine si am o banuiala ca de aici e si starea mea de oboseala pentru ca proteinele se digera mult mai greu decat alimentele cu care sunt eu obisnuita. Inca sunt intr-un proces de incercat si vazut ce si cum, dar sper ca in curand sa descopar combinatia ideala. Merg in continuare la sala de 4 sau 5 ori pe saptamana si imi place ceea ce vad la mine, in special la tricepsul de la bratul stang la care am ramas cu probleme dupa infarct.

Am preferat aromele usoare si proaspete primavara asta si imi place mult Lovely Dreamer de la Bath & Body Works. Tot de la Bath & Body Works imi place si In The Sun si le-am tot purtat zilele astea. Eu le-am luat de aici la oferta - ambele sunt in lichidare de stoc. Un alt parfum pe care l-am tot purtat a fost Lime Magic de la C-Thru, v-am mai povestit de el pe blog in urma cu ceva vreme, e proaspat si usor si asta caut in perioada asta.

Carturesti este unul din locurile mele preferate atunci cand vreau sa petrec cateva minute linistite - imi place sa intru, sa ma uit, sa vad ce noutati au, sa admir zona de cadouri, chiar daca de cele mai multe ori nu cumpar nimic. La ultima vizita in Mega Mall am descoperit o carte care mi-a placut mult - Energy Bars & Balls (o gasiti si online aici), am rasfoit-o si mi s-au parut extrem de usoare si misto retetele, asa ca intentionez sa mi-o cumpar in curand.

Weekendul a venit cu relaxare, putin soare, multe fructe si timp pentru suflet. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Mie mi-au dat planurile (parțial) peste cam ba o problemă cu laptopul, ba o problemă stomatologică... dar am procedat la fel ca tine, mi-am acordat timp în care să nu fac mai nimic, să lenevesc la soare, să mă relaxez, mai ales acum pe weekend.
    Chiar aștept postarea cu experiența de la salonul balinez. Să ai o săptămână ușoară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E scrisa, sper maine sa o public, sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere