7 intr-o saptamana #204

4.3.19


Stiu ca va plac mult postarile despre saptamana ce-a trecut, asa ca m-am pus pe treaba astazi sa va arat cateva lucruri de saptamana trecuta. A fost o saptamana plina si pe alocuri agitata, insa una de care aveam nevoie, mai ales ca am inceput-o cu o veste buna pe care o asteptam de luni de zile si am terminat-o departe de agitatia din Bucuresti, petrecand timp cu mine si pentru mine.

Am fost tarata intr-un proces legat de niste comentarii anonime lasate pe blogul meu si ultimul an a adus o gramada de nervi, bani aruncati aiurea si timp pierdut cu avocati, in conditiile in care eu nu aveam nici un grad de implicare, dat toate s-au spart in capul meu. Am ales sa nu ma lasa intimidata si sa cred cu tarie in ceea ce mi-a spus coloana vertebrala, desi asta a fost cea mai grea alegere pentru mine si as fi putut sa aleg o cale mai usoara. Aveam nevoie sa-mi recapat increderea in justitie si, desi nu stiu daca problemele se termina aici, lucrurile s-au intamplat exact asa cum era logic, uman si normal sa se intample. Am ales sa iau toata aceasta mizerie ca pe o experienta si sa invat, nu sa ma lamentez. Cand o sa fie incheiat definitiv capitolul asta (ceea ce sper eu sa se intample in curand) o sa detaliez asta pentru ca sunt multe lucruri pe care le-am invatat in perioada asta.

Cei de la Bonduelle mi-au trimis Mexican Mix, nou lansat in gama Vapeur, si m-au provocat sa gatesc in 10 minute o masa gustoasa si plina de savoare. Am primit de la ei toate ingredientele necesare, am personalizat putin reteta (eu nu gatesc picant si nici cu verdeata) si a iesit ce vedeti in farfurie. Eu n-as fi combinat ciupercile cu un mix mexican, dar mi-a facut mult rezultatul, iar faptul ca legumele din gama Vapeur sunt gata in 3 minute le face ideale pentru momentele cand nu ai timp de stat in bucatarie.

Am folosit in ultimele saptamani samponul si balsamul luate de pe Import Direct la un super pret si imi plac mai mult decat multe produse mult mai scumpe. Daca va ganditi sa dati o comanda pe site va recomand sa incercati si produsele de par de la Wella Pro Series, le gasiti aici. Cei de la Emag au pachete 1+1 cu preturi bune la cateva produse de la Bielenda (le puteti vedea aici) si am luat si eu cu 24 lei exfoliantul cu carbune pentru corp. Daca va plac produsele Bielenda merita sa va uitati la oferta, puteti sa luati 1 litru de apa micelara cu mai putin de 30 lei.

M-am bucurat mult ca in sfarsit a venit primavara, iar de Martisor am primit un inel cu stele care imi place la nebunie. Mi-am petrecut weekendul la Sovata, la Danubius Health Spa Resort, dar o sa va povestesc despre asta mai multe intr-o alta postare. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati vazut mai multe de acolo, a fost un weekend dedicat relaxarii si rasfatului. Saptamana voastra cum a fost?

Later edit: am uitat sa va spun ca am incercat weekendul asta masca Lamina Lift de la Repechage, un brand de care v-am mai povestit pe blog, si mi-a placut la nebunie. Tenul a ramas hidratat si cu un efect de glow dupa folosire, o senzatie extrem de placuta dupa doar 15 minute de tinut masca pe ten.

4 comentarii

  1. Ar cam fi cazul să se încheie odată procesul ăla absurd. Mă bucur dacă ai primit vești bune în sensul ăsta și că ai încheiat frumos săptămâna.
    A fost oarecum asemănătoare și săptămâna mea, agitată și obositoare, dar încheiată cu o excursie și cu o petrecere.
    Poate reușim să ne mai vedem și noi la o poveste, un ceai, o măslină... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa se termine, deja ma oboseste, desi am incercat sa fiu complet detasata. Vorbim de iesit, dar nu stiu cand. :)

      Ștergere
  2. Doamne fereste, nu credeam ca poate sa existe asa ceva , chiar sunt curioasa ce s-a intamplat :( imi pare rau sa aud asta !!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa se termine cu bine totul si sa ramana doar o amintire mai putin placuta.

      Ștergere