Noutati BY TERRY pentru vara

6.8.18

BY TERRY este un brand care mie imi place mult si de-a lungul ultimilor ani am pus mana pe cateva produse de machiaj de la ei pe care le folosesc cu placere. Nu stiu daca stiti multe detalii despre acest brand, dar mie imi place mult Terry de Gunzburg, femeia de succes din spatele acestui brand si am citit multe informatii despre ea. Terry a fost International Makeup Designer pentru YSL Beauty mai bine de 15 ani si celebrul Touche Eclat a aparut pe piata datorita ei in 1992.

Anii de lucru cu mari nume din industria de fashion si beauty si-au pus amprenta asupra ei si in 1998 a decis sa lanseze pe piata propria linie de produse cosmetice. Cred ca orice pasionata de frumusete a auzit de Baume de Rose, celebrul balsam de buze creat de BY TERRY. Linia de produse BY TERRY s-a imbogatit in 2012 cu Haute Parfum Collection, fiecare parfum creat in Grasse are propria lui poveste. 

Produsele BY TERRY se gasesc in exclusivitate la Douglas, le gasiti pe toate aici, iar astazi inca puteti beneficia de transport gratuit la orice comanda peste 99 lei daca vreti sa incercati vreun produs. BY TERRY nu este un brand ieftin, dar produsele merita banii. Produsele de machiaj Densiliss si rujul cu acid hialuronic sunt printre cele pe care vi le recomand daca nu stiti cu ce sa incepeti.


Pentru vara asta BY TERRY a lansat o editie limitata Sun Designer Palette - Hippy Chic (5). Paleta are 6 nuante care pot fi folosite separat sau combinate dupa gust pentru a crea un aspect stralucitor pe piele. Textura produselor este de vis - fina, aerata, o combinatie de nuante mate si satinate, care pot sculpta, lumina, corecta sau intensifica.

Paleta are 15 grame si este extrem de versatila, se pot face atat de multe lucruri cu ea, incat nu am vazut sensul sa ii fac swatchuri pentru ca se pot combina nuantele in atat de multe moduri. Imi doream de mult timp o paleta Sun Designer, dar am tot ezitat datorita pretului (243 lei la Douglas). Insa acum, dupa ce m-am "jucat" cu ea, ma tenteaza foarte tare si Happy Sun (06).


Twist-On-Lip este un ruj dublu care creeaza "forma si contur" pentru efectul ombre pe buze. Are o formula stralucitoare, concentrata in pigmenti puri si intensi si se simte extrem de bine pe buze. Eu am varianta 3 - Pink & Plum, dar sunt in total 8 combinatii disponibile. Pretul produsului este 139 lei si daca vreti sa va rasfatati cu un ruj nou treceti-l pe lista de cumparaturi.


Ati folosit produse By Terry? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. Nu am auzit de acest brand nu mi.ar strica sa arunc si eu o privire pe situl lor...imi place paleta de machiaj foarte mult combinatia de o are.

    RăspundețiȘtergere