7 intr-o saptamana #172

1.7.18



A mai trecut o saptamana, una extrem de ploioasa care nu prea a semanat a vara, dar asta e ... Eu am incercat sa ma bucur de tot, inclusiv de ploaie, chiar daca in cateva seri am ajuns acasa uda pana la piele. Am purtat cateva parfumuri mai intense ca sa compensez cumva vantul si am mai scos din sertare cateva produse pe care nu le-am mai folosit, paleta de la Hourglass a fost cea mai buna descoperire.

Mi-am luat cateva lucruri pentru vacanta care urmeaza si marti seara, pe o ploaie destul de neplacuta, am ajuns la Palatul Bragadiru pentru o intalnire cu produsele Seventeen Cosmetics. Locatia a fost extrem de inspirata, chiar daca ploaia a cam stricat planurile, iar eu am fost extrem de surprinsa sa descopar noile produse scoase de Seventeen. Daca ma urmariti pe Instagram ati vazut deja paleta Paradise, insa o sa va povestesc si intr-o postare mai multe despre ea.

Nu am mancat niciodata inghetata de la Emilia Cremeria, asa ca intr-una din zilele cand am ajuns in Park Lake si vremea nu era tocmai prietenoasa, am profitat ca nu era nici o coada (cum e de obicei) si am incercat o combinatie de vanilie si biscottini. Mi-a placut, dar ma asteptam sa aiba mai multe sortimente. M-am plimbat prin magazine si am iesit cu o sacosa destul de mare de la Sinsay, erau reduceri si mi-am luat cateva tricouri si maieuri (preturile porneau de la 7,99 lei) si o pereche de sandale.

Tasha este cea care apare cel mai putin in pozele mele pentru ca nu vrea sa stea deloc, e mereu agitata si sare, insa in ultima perioada s-a mai linistit (varsta isi spune cuvantul) si am reusit sa ii fac cateva poze. Bineinteles ca pozitiile ei sunt extrem de comice si e extrem de greu sa gasesti o poza in care sa arate asa cum e ea de fapt, dar macar ne-am straduit ...

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare si timp in aer liber, saptamana viitoare o sa fie una extrem de agitata si aglomerata si am incercat sa ma relaxez cat de mult am putut. Saptamana voastra cum a fost? V-au dat ploile planurile peste cap?

4 comentarii

  1. Eu m-am bucurat de ploaie pentru ca am scapat de canicula, m-am bucurat de aerul curat si am aerisit toata casa :) paleta din prima poza arata extrem de bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma simt ca pestele in apa :)) In sfarsit imi place simie vara :))

    RăspundețiȘtergere