Pupa Sport Addicted Invisible Sunscreen Spray SPF50+

16.7.18

Chiar inainte sa plec in vacanta in urma cu doua saptamani am primit de la Pupa Milano un colet cu noutatile de vara si m-am bucurat mult cand am vazut si noul sprayul cu protectie solata 50+ din gama Sport Addicted pentru ca il incercasem deja in magazin si mi-a starnit curiozitatea. Il gasiti aici daca va intereseaza si asa cum v-am anuntat deja magazinul on-line Pupa este functional, asa ca se poate comanda fara probleme. Exista si o varianta cu SPF30 in caz ca 50+ vi se pare prea mult.


N-o sa ma lungesc mult cu postarea asta si o sa va spun punctual de ce imi place produsul asta si de ce am vrut sa va povestesc despre el, insa inainte vreau sa va spun sa nu va mai feriti de produsele cu factor de protectie mare si sa va scoateti din cap ca nu te poti bronza daca folosesti factor mare de protectie solara. Prietenii mei s-au uitat chioras la mine cand au vazut ce scrie pe produsele cu care am plecat (SPF50) si chiar faceau misto ca o sa ma intorc la fel de alba precum am plecat.

Realitatea este ca m-am intors bronzata, fara vreo arsura solara, fara piele uscata, fara alt tip de incidente in timp ce ei s-au "parlit" destul de rau. Soarele este extrem de puternic in perioada asta, iar SPF-ul ala de pe produse - asa cum v-am mai spus si alta data - indica cat timp va fi pielea protejata, nu are nici o legatura cu te bronzezi/ nu te bronzezi. Un factor de protectie solara mai mic inseamna ca va trebuie sa reaplici produsul la un interval mai scurt de timp pentru a fi protejata, nu ca te vei bronza mai "tare".

Sprayul de la Pupa are si puncte slabe: contine alcool ca mai toate produsele de acest gen si are si ceva parfum fiind un produs cu efect de racorire, insa eu judec fiecare produs dupa cum se comporta pe pielea mea si ce face, iar produsul asta chiar merita incercat - daca nu va tenteaza gama Sport Addicted gasiti si in gama lor clasica un spray cu SPF50+ care este la reducere in perioada asta si care miroase extrem de bine.

Ce imi place la Sport Addicted Invisible Sunscreen Spray:

- se poate aplica din orice unghi si nu necesita masare pe piele
- se poate aplica pe pielea umeda
- se aplica de la 10 cm si formeaza o pelicula protectiva
- se usuca extrem de repede si nu este uleios 
- nisipul nu se lipeste de piele 
- are o textura revigoranta care calmeaza pielea incinsa de soare
- protejeaza eficient

Ati incercat produsele cu protectie solara de la Pupa Milano? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu