Scandalash! Mascara de la Melkior

2.7.18

Saptamana trecuta am primit de la Melkior un colet cu un produs care s-a lansat astazi si am fost extrem de curioasa sa vad despre ce e vorba pentru ca ultimele lansari de la Melkior mi s-au parut extrem de interesante si sunt cateva produse pe care le folosesc extrem de des. Noul produs il gasiti aici si au si o oferta interesanta de lansare daca vreti sa profitati.


Este vorba de un nou rimel - Scandalash! - pe care l-am incercat deja pentru ca mi-a starnit curiozitatea. Am avut in trecut rimelul Extra Volume de la ei si mi-a placut, asa ca am vrut sa vad cum e si acesta nou. Ambalajul este diferit de cele cu care ne-au obisnuit cei de la Melkior, iar noul produs promite alungire si volum.

Are o perie subtire si lunga, nuanta de negru este una intensa si face ceea ce promite: defineste, alungeste si ofera volum genelor. Formula mi se pare un pic lipicioasa, dar cred ca este doar pentru ca este nou si cand se va mai usca putin nu va mai fi nevoie sa aplic cu grija ca sa nu-mi lipeasca genele. Imi place mai mult decat Extra Volume si aplicat peste un primer de gene arata extrem de bine.


Ati incercat rimelurile de la Melkior? Care este preferatul vostru?

2 comentarii

  1. Bine de stiut ! Chiar asteptam sa citesc parerea ta, eram tare curioasa de rimel pt ca preferatul meu e Extra Volume de la ei pe care mi l-am luat deja de 2 ori, iar daca tu ai spus ca asta e si mai si.. I'm in :) cu siguranta il voi lua. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta o sa-ti placa si mai mult, eu l-am folosit aproape zilnic.

      Ștergere