Noutati de la Note Cosmetics

17.7.18

In urma cu doua saptamani am dat o comanda pe siteul celor de la Note Cosmetics si mi-am comandat 3 produse cu gandul la vacanta pentru care ma pregateam. Nu am apucat sa vi le arat inainte sa plec, asa ca astazi m-am gandit sa va povestesc despre ele mai ales ca am pentru voi si un cod - CAMELIA - care va ofera 40% reducere la orice comanda pe site pana pe data de 21 iulie. 

Produsele le gasiti aici si va recomand gama Mineral care este mai scumpa si chiar merita incercata cu reducerea asta. Pe blog gasiti mai multe postari despre produsele Note Cosmetics daca aveti nevoie de inspiratie, eu am multe produse de la ei pe care le folosesc des. Cei de la Note ofera transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei, insa daca vreti doar un produs gasiti oferte si aici, iar pentru inca cateva ore cei de la Elefant ofera transport gratuir cu codul ZERO.


Primul produs pe care l-am pus in cos a fost Sunglow Foundation SPF15, un fond de ten cu efect bronzant si cu textura matasoasa. Formula este imbogatita cu vitamina E si nu are parabeni, un plus este protectia solara. Eu am ales cea mai deschisa nuanta (10) si nu am intins-o bine pe piele pentru ca am vrut sa vedeti efectul luminos pe care il are. Este un produs pe care eu il vad purtat in vacanta sau combinat cu un alt fond de ten sau BB cream pentru a oferi pielii un efect sanatos si natural.


Fardul de obraz Terracotta nu este la prima aparitie pe blog, v-am mai povestit in trecut de nuanta Oriental Pink care imi place mult. De data asta am ales Sugar Sense, o nuanta mai inchisa, care poate fi foarte bine folosita si ca fard de ochi. Produsul are 10 grame, nuantele sunt extrem de pigmentate si rezista foarte bine, asa cum v-am mai spus se poate "bate" cu produse mult mai scumpe de acest gen. Chiar va recomand sa il incercati, cu codul de reducere de care v-am spus, produsul costa mai putin de 20 lei, ceea ce mi se pare fantastic.

Am o paleta si cateva farduri mono din gama Mineral de la Note Cosmetics si am fost curioasa sa vad cum sunt si fardurile din gama lor clasica. Pretul normal al fardurilor este 25 lei pentru 4,5 grame de produs, iar cu reducerea de 40% ajung la 15 lei, iar dupa ce am vazut cum sunt va spun ca merita din plin. Eu am ales nuanta 14 si-mi place la nebunie - formula este imbogatita cu vitamina E si fardul este foarte pigmentat. Clar imi mai doresc cateva nuante de bej si mov.


Ati folosit produse de la Note Cosmetics? Cum vi se par?

P.S.: Pe Facebook am un giveaway cu 3 produse de la Note Cosmetics - va puteti inscrie aici daca va tenteaza produsele.

2 comentarii

  1. Buna, imi plac foarte mult produsele Note Cosmetics. Am comandat, folosind codul tau, doua palete cu cate 5 farduri, pe cea verde si cea albastra si un bronzer. Pe aceea mov o cumparasem mai inainte. Imi plac foarte mult paletele, seamana ca idee cu cele de la Dose of Colors. O am pe cea mov - Marvelous Mauves pe care am cumparat-o de pe Beauty Bay cand a fost 30% reducere. Aceasta are un ton mai putin mai cald decat cea de la Note si un pret mult mai mare :). Ma bucur, pentru ca eu vroiam si un ton mai rece. Formula este diferita dar machiajul la ochi este la fel si dureaza toata ziua. De bronzer sunt foarte incantata, am luat nuanta 10, un bronzer foarte bun pentru tenul deschis la culoare. Fardurile de obraz terracotta sunt extraordinare, comparabile cu orice high makeup brand. Eu am cumparat odata unul si apoi le-am cumparat pe toate :) Cu toate ca am tenul deschis iar ele sunt pimentate se poate aplica usor si tenul arata super sanatos si luminos. Si farduri mono clasice am cumparat si sunt foarte bune intr-adevar. Pretul cu reducerea folosind codul tau e un avantaj, produsele pe care le-am cumparat eu inainte au avut reducerea mai mica. Personal sunt incantata atat de calitatea produselor cat si de ambalaj, bine finisat, robust. De miros nu mai zic cat imi place ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci te-au convins si pe tine! :)

      Sunt total de acord cu ce-ai scris despre blushurile Terracotta, merita din plin incercate.

      Ștergere