O zi pe plaja Sensiblu

18.7.18

Acum doua saptamani eram pe Plaja Sensiblu din Mamaia si ma bucuram de soare si de momente frumoase alaturi de alte bloggerite. V-am aratat pe Insta Stories cum a fost si ce s-a intamplat acolo, insa pe blog nu am apucat sa va spun nimic pentru ca am plecat in vacanta. A fost o zi frumoasa, m-am relaxat si am ras mult, asa ca am vrut sa scriu despre experienta asta si sa va spun si voua ce puteti sa gasiti pe Plaja Sensiblu daca ajungeti in zona.


Pentru mine ziua a fost una plina de emotii pentru ca m-am intors pe litoralul romanesc dupa niste ani de pauza si ma gandeam ce sentimente vor iesi la suprafata. Am plecat cu autocarul si m-am simtit ca in excursiile de la scoala, dar am savurat fiecare minut si cand am pasit pe nisip desculta mi s-a parut ca ma intorc acasa si regasesc o parte din mine de care uitasem ca exista. Marea m-a facut intotdeauna sa ma simt libera si sentimentul asta e unul pe care nici nu vreau sa incerc sa-l descriu.

Plaja Sensiblu este situata in fata hotelurilor Ovidiu si Flora si s-a dovedit mult mai mare si mai animata decat imi imaginam eu ca va fi. Sunt 400 de locuri pe sezlonguri si un specialist Sensiblu este in permanenta acolo pentru a raspunde intrebarilor legate de protectia solara. Pe noi ne-au asteptat produse din portofoliu Sensiblu si am putut incerca diverse produse de la L'Erbolario, Avene, Apivita si Trussa. Am descoperit cateva produse care mi-au placut mult si o sa va povestesc in curand despre ele. 

Nu vreau sa transform postarea asta in una educativa despre protectia solara pentru ca am scris de atat de multe ori despre asta pe blog, dar nu pot sa nu va spun sa aveti grija de pielea voastra si sa va expuneti la soare doar cu protectie solara. Eu sunt nascuta vara, iubesc soarele, dar stiu ce probleme poate cauza expunerea neprotejata, asa ca protectia solara e pe lista mea scurta de prieteni "de suflet". Alegeti sa fiti inteligente in relatia cu soarele si nu are cum sa iasa rau.


Plaja Sensiblu este pregatita sa primeasca turisti de toate varstele. Pe langa cursurile de yoga, zumba si pilates sau concursurile de volei, exista si o zona speciala pentru cei mici amenajata cu jucarii pentru nisip si un tobogan gonflabil. Mie mi-a placut mult atmosfera de acolo si, desi nu sunt omul regretelor, mi-a parut putin rau ca anul trecut nu am putut sa raspund invitatiei celor de la Sensiblu de a petrece o zi relaxanta pe plaja. Asa ca am profitat anul asta si am savurat fiecare moment.


Ati fost pe plaja Sensiblu? Cum vi se pare?

P.S.: Daca nu ati plecat inca in vacanta si trebuie sa cumparati produse cu protectie solara cei de la Sensiblu au reduceri de 30% luna asta la toata gama cu protectie solara, asa ca faceti-le o vizita.

Trimiteți un comentariu