7 intr-o saptamana #173

22.7.18


Stiu ca va plac mult postarile de genul asta si ultimele doua weekenduri le-am sarit pentru ca am fost plecata, asa ca astazi m-am mobilizat si am zis sa va arat cateva franturi din saptamana asta. A fost o saptamana greoaie pentru mine, cat am fost plecata am reusit sa ma relaxez si sa ma "rup" de cotidian si nu ma asteptam sa-mi fie asa greu sa reintru in ritmul meu normal de viata si munca. Am dormit foarte mult zilele astea si programul meu a fost destul de incarcat, asa ca am fost mai mereu pe fuga.

Cat am fost plecata am primit o multime de chestii misto pe care nici n-am apucat sa vi le arat, dar sper sa recuperez zilele urmatoare. Impreuna cu cei de la Jessica Cosmetics am un giveaway pe Instagram si inca va puteti inscrie aici pentru a castiga unul din cele 4 kituri Phenom Sugar Town. Eu am fost la Contesse Salon in zona Mihai Eminescu si m-am bucurat de manichiura si pedichiura (absolut necesara dupa ce am umblat desculta zile intregi la mare), am combinat culorile din colectia asta si imi place ce-a iesit.

Cei de la Herbalife mi-au facut o surpriza la inceputul saptamanii si mi-au trimis doua produse cu aloe vera, reamintindu-mi cat de importanta e hidratarea in perioada asta calda si nici nu puteau sa vina mai bine. Gelul calmant l-am incercat deja si pielea mea chiar s-a bucurat de el, iar despre bautura cu aloe vera intentionez sa va povestesc mai multe intr-o alta postare pentru ca mi se pare o alternativa extrem de misto la sucurile pline de zahar de pe piata.

Am dat o comanda pe Elefant si mi-am luat doua carti noi pentru ca sunt intr-o perioada in care cititul ma relaxeaza extrem de mult, astazi inca au transport gratuit pentru orice comanda si merita sa aruncati o privire pe site. Au multe carti la preturi bune si am vazut si multe noutati interesante (inclusiv produse de la Makeup Revolution si Bielenda Professional) - gasiti intreaga oferta aici.

In ultimele luni nu m-am hidratat cum trebuie si cat am fost plecata am resimtit asta din plin, asa ca atunci cand am vazut ca cei de la Vegis au transport gratuit am profitat si mi-am comandat Water Drops de la SweetLeaf pe care voiam de ceva vreme sa le incerc. Sunt niste indulcitori pentru apa obtinuti din stevie naturala. Se adauga o picatura intr-un pahar cu apa si se obtine imediat o bautura cu un gust interesant. Sunt sase variante disponibile pe site (le gasiti aici), eu am ales Lemon Lime si Raspberry Lemonade.

Daca tot v-am zis de chestii sanatoase am descoperit un magazin nou in Mega Mall - Smart Organic, o bacanie cu produse bio extrem de misto. Au o gramasa de produse de la Better si alte firme pe care le gaseam pana acum cu greu si doar on-line, mie mi-a placut mult ce-am vazut in magazin - daca ma urmariti pe Insta Stories v-am aratat acolo mai multe. Nu am cumparat multe pentru ca inainte fusese la Farmacia Tei si lasasem ceva bani si acolo, dar sigur o sa le fac curand o vizita pentru ca ma tenteaza multe din produsele pe care le au.

Finalul de saptamana a venit cu plimbari in aer liber, o iesire scurta la piscina cu niste prieteni si multa melancolie pentru ca am sortat pozele de weekendul trecut si mi-am amintit de unul dintre cele mai frumoase rasarituri pe care le-am trait. Saptamana voastra cum a fost?

Un comentariu

  1. Absolut minunată ultima poză, aproape mi-au dat lacrimile și parcă auzeam valurile.

    RăspundețiȘtergere