Pupa Made to Last Liquid Eyeshadow

20.7.18

Printre noutatile de vara de la Pupa Milano am descoperit Made to Last Liquid Eyeshadow (Waterproof), o colectie de farduri lichide cu reflexe metalice care arata intr-un mare fel. Fardurile au 6 ml si costa 49 lei, iar in colectie sunt 12 nuante extrem de frumoase. Eu m-am "jucat" cu ele in magazin inainte sa le primesc de la Pupa si mi-au placut mult, nuantele intense mi s-au parut extrem de potrivite pentru un machiaj vesel de vara.


Eu am primit 5 dintre ele: 002 Black Burgundy, 003 Intense Brown, 006 Hot Sand, 008 Warm Platinum si 011 Luxurious Silver si le-am incercat in ultimele doua saptamani. Fardurile au o textura usoara, lichida care nu se simte pe piele, iar culoarea este una luminoasa si pretioasa si rezista extrem de bine pe pleoape. Este nevoie de un demachiant bifazic bun pentru a le indeparta, ceea ce ma face sa cred ca waterproof ala de pe ambalaj e chiar real, chiar daca nu am incercat sa intru in apa cu ele sa vad cum se comporta.

Dintre nuantele pe care le-am incercat 002, 003 si 006 sunt preferatele mele, fiind genul de nuante pe care le aleg atunci cand ma machiez si la ochi. Puteti sa vedeti aici si restul nuantelor disponibile, am incercat in magazin nuantele de cupru si aur si sunt extrem de frumoase si intense, dar si o nuanta de turcoaz (009) care arata senzational daca preferati nuantele mai puternice.



Aplicatorul imi place foarte mult si este de mare ajutor, eu l-am folosit pentru a aplica culoarea omogen pe pleoapa, dupa care am estompat cu o pensula de blending sau cu degetele. Finishul este unul metalic si intens, daca swatchurile de mai sus (e greu sa prinzi in poza astfel de produse) nu vi se par clare pe Insta Stories gasiti un clip scurt cu cele 5 nuante in actiune si cred ca o sa va convinga mai bine de cat de frumoase sunt.


Le-ati incercat? Va tenteaza genul asta de farduri lichide?

4 comentarii

  1. uhh, waw! toate imi plac dar in special nuanta de gri 011.
    Multumesc pentru review. Neaparat trebuie sa le vad in magazin. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti placa sigur, sunt niste nuante intense si colorate superbe. :)

      Ștergere