Produse de machiaj Gerovital Beauty

27.3.18

Cand am vazut ca cei de la Farmec au lansat Gerovital Beauty, propria lor gama de machiaj am fost extrem de surprinsa, dar si curioasa sa vad cum sunt produsele. Am tot zis ca ajung in magazin sa le incerc, dar nu am apucat. Insa s-au aliniat cumva astrele si la inceputul lunii martie am primit un colet cu o parte din produse si am ramas extrem de surprinsa - la cel mai placut mod - de ambalaje, culori si texturi.


Paleta de farduri a fost cea care mi-a atras atentia din prima, intrucat nuantele mi s-au parut exact pe gustul meu. Paleta pe care o am eu este Nude, mai exista si o varianta Smokey. dar si una Rose. Fardurile au o textura extrem de usoara, sunt pigmentate si sunt genul purtabil zi de zi. Selectia de culori mi se pare extrem de inspirata, cinci nuante sunt mate si una este sidefata, se pot crea atat lookuri usoare de zi, dar si ceva mai special pentru seara sau ocazii mai deosebite.


Kitul pentru sprancene contine trei nuante si o pensula dubla, iar nuantele pot fi folosite fara problema ca si farduri pentru ochi, ceea ce eu am si facut intrucat sprancenele mele sunt negre. Nuanta cea mai deschisa este preferata mea, lumineaza foarte bine si este extrem de usor de blenduit. Creionul dermatograf nu l-am folosit, insa am vrut sa vi-l arat ca sa stiti ca exista si are un pret extrem de bun - mai putin de 15 lei. 

Am fost extrem de curioasa sa vad cum este mascara Devilash, mi-a atras atentia numele, insa m-a intrigat si pensula. Ofera volum, alungeste si curbeaza genele, le da un efect extrem de frumos si nuanta de negru este intensa, in conditiile normala a rezistat extrem de bine pe gene, insa intr-o zi cand m-a prins ploaia s-a intins un pic.


Din gama Gerovital Beauty lipsesc fondurile de ten, insa am vazut ca au pudra, ceea ce ma face sa cred ca lucreaza si la o formula de fond de ten, ceva cu efect luminos. Ceea ce ma face sa cred asta este anticearcanul Soft Focus, care vine intr-o singura nuanta. Are o textura usoara si contine Haloxyl (despre care puteti citi mai multe aici), este un produs extrem de interesant, insa trebuie sa il folosesc mai mult ca sa pot sa dau un verdict, primele impresii sunt bune.


Am lasat la final produsele care mi-au placut cel mai mult: blushul Peach (mai sunt inca cateva variante de culoare) si pudra pentru luminozitate. Ambele au textura fina, pigmentatia este una medie, iar efectul pe piele este unul natural si care avantajeaza orice tip de ten. Ambalajul este unul care te duce cu gandul la un brand mult mai scump, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, fiind vorba de un brand romanesc.

Sunt curioasa cum sunt si celelalte doua nuante de blush, mi se pare ca cei de la Farmec au gandit gama asta pentru femeia care doreste sa arate bine in fiecare zi, dar nu are mult timp sa stea in fata oglinzii. Produsul care m-a cucerit din prima a fost pudra pentru luminozitate, combinatia de culori este extrem de reusita, textura imi place la nebunie, iar efectul pe tenul este unul subtil, dar care avantajeaza.


Am incercat doua dintre produsele pentru buze: rujul lichid in nuanta 04 (vreau sa ajung neaparat sa vad cum e nuanta 2, din ce-am vazut on-line este exact pe gustul meu) si rujul cremos cu acid hialuronic in nuanta 11 (sunt 18 nuante in total, eu am mai pus ochii pe inca doua). Ambele formule sunt extrem de misto, sunt foarte pigmentate, nu usuca buzele, m-au surprins extrem de placut. Rujul cremos are inchidere magnetica, un detaliu care mie mi-a placut mult. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult produsele pentru buze, dar chiar merita incercate.


Am ramas impresionata de produse, nu ma asteptam sa fie asa purtabile si placute, dar cei de la Farmec chiar au fost extrem de inspirati. Daca cautati culori nebune si texturi iesite din comun nu cred ca o sa va placa foarte tare, dar daca sunteti adeptele unui machiaj discret si care sa va puna in valoare calitatile sigur o sa gasiti produse pe placul vostru.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Care produs va place cel mai mult?

6 comentarii

  1. Nu am apucat sa le incerc produsele dar imi plac la nebunie cum arata noile produse lansate de Gerovital. Paleta de farduri as vrea sa o incerc pentru ca ma atrag nuantele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar am ramas surprinsa de gama si de alegerea de culori, au facut o treaba foarte buna.

      Ștergere
  2. nu am incercat produsele lor de machiaj dar ma atrag foarte tare rujurile...auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat aceste produse, sunt minunate nuantele.

    RăspundețiȘtergere