Produse de machiaj care ofera si ingrijire

6.3.18

Perceptia mea asupra produselor de machiaj s-a schimbat pe masura ce anii au trecut si eu am inceput sa cunosc mai bine lumea asta. Daca in urma cu niste ani eram extrem de curioasa sa incerc tot ce aparea nou si eram la curent cu toate lansarile, acum am devenit mult mai selectiva si nu ma mai tenteaza asa tare ce e la moda. Mai degraba caut produse care pe langa functia estetica sa aiba si niste ingrediente care sa ofere pielii ingrijire.

Recunosc ca sunt extrem de putine brandurile care ma tenteaza cu adevarat si sunt si mai putine cele noi care imi starnesc curiozitatea. Unul din brandurile care mi-a atras atentia in ultimul an este Note Cosmetics, un brand turcesc, cu produse cruelty free care au formule extrem de interesante. Produsele nu se gasesc momentan decat on-line si aici gasiti cele mai bune oferte in caz ca va intereseaza sa va luati ceva.


Produsele lor pentru ten mi se par extrem de reusite, formulele sunt gandite sa ofere pielii ingrijire, nu doar sa aiba o functie estetica. Rejuvenating Foundation contine proteine de orez si ulei de argan, iar BB Cream contine germeni de grau, extract de struguri si vitamina E, iar ceea ce imi place mie sa fac este sa le combin pentru a obtine cea mai potrivita nuanta pentru mine. 

Fondul de ten il am in nuanta 01 si este un pic cam deschis, iar BB Cream-ul il am in nuanta 02 si este un pic cam inchis, asa ca daca le combin obtin o nuanta care mi se potriveste. Ambele au o formula hidratata care rezista extrem de bine pe ten (eu folosesc tot timpul pudra pentru a fi sigura ca nu am surprize pe parcursul zilei), ofera luminozitate si o culoare uniforma, iar la finalul zilei cand ma demachiez tenul este hidratat si cu un aspect care imi place mult.


Produsele pentru buze au de cele mai multe ori formule care usuca si nu prea ajuta mult pielea si asa sensibila, insa mai sunt si exceptii. BB Natural Color Lip Corrector (eu am nuanta 02) contine vitamina A si E si este un produs de ingrijire, care poate fi folosit atat ca primer, dar cat si pentru a oferi buzelor o nuanta discreta. Se simte extrem de placut pe buze, le mentine hidratate si sanatoase si mi se pare o alternativa extrem de buna pentru Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins


Cel mai nou produs incercat de la Note Cosmetics este concealerul cu SPF 15 din gama Mineral, Natural Healthy Glow. Este al treilea concealer pe care il incerc de la ei dupa Full Coverage si cel BB si imi plac mult textura si modul in care se simte pe ten. Are o formula imbogatita cu minerale si contine extract de alge marine si vitamina E, ambalajul este identic cu cel din gama BB si imi place mult aplicatorul metalic.

Textura este lichida, iar nuanta pe care o am eu (201) are o usoara tenta roz care lumineaza foarte bine zona de sub ochi. Concealerul are SPF15, nu are parabeni si nici nu contine alcool, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de ten si daca ati trecut de o anumita varsta sau aveti linii fine sau riduri sub ochi o sa il apreciati sigur.


Folositi produse Note Cosmetics? Cum vi se par? Criteriile voastre de alegere a produselor de machiaj s-au schimbat de-a lungul anilor?

5 comentarii

  1. Eu inca nu le-am folosit, iar acum este prima oara cand le vad sau aude despre ele. Vreau sa spun ca ma atrage design-ul acela minimalist si dragut! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa si produsele daca ajungi sa le incerci.

      Ștergere
    2. Le-am dat si eu comanda zilele trecute, fix de pe elefant. Nu stiu de ce sunt asa entuziasmata, dar abia astept sa ajunga!

      Ștergere
  2. Inca nu am apucat sa incerc produsele Note Cosmetics si chiar mi as dori pentru ca mi se par tare interesante si atragatoare. 😍❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Elefant sunt oferte bune mereu, profita daca vrei sa vezi cum sunt. :)

      Ștergere