Ingrijirea tenului cu produse Jomeer Cosmetics

26.3.18

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre Jomeer si produsele lor pentru corp, iar astazi a venit momentul sa va spun si despre produsele lor pentru ten. Le-am folosit in ultimele patru saptamani, mai ales in zilele cand temperaturile au fost mici, pielea s-a resimtit si a dat semne de revolta, dar a si "cerut" ajutor.

Produsele lor sunt fabricate in Iordania, au la baza minerale si saruri din Marea Moarta, cat si extrase din plante si uleiuri. Produsele sunt 100% bio, nu testeaza pe animale si ambalajele sunt produse din materiale reciclabile. Pe cei de la Jomeer ii gasiti si pe Facebook, cat si pe Instagram, iar daca vreti sa va rasfatati cu ceva de la ei am pentru voi un cod care va ofera 20% reducere: #coltulcameliei20


O sa incep cu crema faciala exfolianta pe care am laudat-o deja pe Facebook pentru ca mi-a placut de la prima folosire. Eu folosesc si exfolianti chimici, insa nu am renuntat la exfoliantii clasici, dar caut formule blande care sa nu agreseze tenul. Cea de la Jomeer este exact ceea ce speram sa fie, o folosesc de 2-3 ori pe saptamana si-mi place tare mult ce face pentru tenul meu. Imi place ambalajul airless, dar datorita consistentei este un pic mai greu de scos din tub, dar e mult mai bine decat un ambalaj de tip borcan.

Formula este pe baza de ulei de migdale si glicerina combinate cu pudra de coaja de nuca si este imbogatita cu extract din miere, aloe vera, vitamina E si pantenol. Are textura unei creme cu mici particule abrazive, care insa nu sunt deloc dure si nu agreseaza tenul. Se aplica pe ten si gat, se maseaza usor si se clateste cu apa - rezultatul este un ten curat si hidratat, mai luminos si mult mai neted.


Cele doua creme care mi-au atras atentia de pe site sunt Anti-Ageing Cream si Under Eye Cream, ambele au 30 ml si vin in acelasi tip de recipient cu pompa. Imi place mult sistemul de ambalare al celor de la Jomeer, mai ales ca folosesc materiale reciclabile, intotdeauna caut produse in ambalaje opace care nu permit contactul au aerul si lumina. Produsele le gasiti aici, au mai mult variante interesante pentru hidratarea tenului.

Anti-Ageing Cream are o formula bogata in uleiuri (seminte de jojoba, avocado, sambure de argan), dar si alte ingrediente misto precum acid hialuronic, colagen, pantenol, acid lactic, acid glicolic, vitamina E si alte tipuri de acizi. Este mai emolienta decat ce folosesc eu de obicei, insa in serile cand am venit cu tenul inghetat de frig mi-a placut la nebunie. Hidrateaza, ajuta la fermitate si ii da tenului un aspect neted si sanatos. Singurul lucru care nu-mi place este parfumul de la finalul listei de ingrediente, insa nu m-a deranjat si nici nu are un miros puternic, dar am vrut sa amintesc si aspectul asta.

Under Eye Cream contine apa de trandafiri, extract de aloe vera, extract de musetel, ulei de sambure de argan, extract din germeni de grau, colagen, cafeina, vitamina E, pantenol si alantoina. Este o crema extrem de reusita si are gramaj dublu (30 ml) fata de alte creme de ochi. Textura este placuta si intra imediat in piele, imi place mult ce reuseste sa faca in zona ochilor. Mie de la frig si vant imi curg ochii si mai rau si zona de sub ochi s-a resimtit imediat, dar am aplicat crema in fiecare seara (dimineata doar la nevoie) si nu am mai avut pielea atat de uscata ca in alti ani.


Am lasat la final uleiul facial anti-aging, o combinatie de trei uleiuri: argan, samburi de struguri si jojoba. Vine in doza de 10 ml si se vinde la pachet de 2 bucati, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca n-o sa aveti timp sa-l consumati pentru ca nu este in cantitate mare. Despre beneficiile uleiurilor pentru ten v-am mai povestit pe blog, eu avand tenul normal le folosesc doar in perioadele extrem de reci sau ca tratament atunci cand tenul meu o cere.

Cei de la Jomeer mai au o varianta hidratanta (ulei de argan, susan si cactus) insa eu am ales varianta mai potrivita pentru tenul meu. L-am folosit atat pe intregul ten atunci cand l-am simtit deshidratat din cauza frigului, dar si pe zona de sub ochi cand a dat semne ca are nevoie de putin mai multa atentie. Poate fi folosit si pentru masaj, combinatia de trei uleiuri se absoarbe rapid si ofera tenului hidratare imediata, avand un continut bogat in acizi esentiali grasi si vitamina E.


Ati incercat produsele de la Jomeer? Cum vi se par?

3 comentarii

  1. Nu am incercat produsele lor dar ambalele ma atrag tare mult, chiar as vrea sa incerc cateva din produsele lor. Multumim pentru codul de reducere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, chiar imi place sa va spun despre branduri care nu sunt asa cunoscute.

      Ștergere
  2. Mulțumim pentru reducere voi profita de ea.

    RăspundețiȘtergere