Ingrijirea corpului cu produse Jomeer Cosmetics

7.3.18

Va spuneam zilele trecute ca nu prea ma mai tenteaza sa incerc branduri noi, chiar daca primesc des propuneri de colaborare. Atunci cand o fac trebuie sa fie ceva care sa ma convinga cu adevarat si pe care as da eu bani, sunt doua criterii de la care nu ma abat niciodata. Cand m-au contactat cei de la Jomeer Dead Sea Cosmetics am luat siteul la "puricat", m-am uitat la produse, am studiat formulele si am decis ca este un brand care merita atentia mea.

Produsele lor sunt fabricate in Iordania, au la baza minerale si saruri din Marea Moarta, cat si extrase din plante si uleiuri. Produsele sunt 100% bio, nu testeaza pe animale si ambalajele sunt produse din materiale reciclabile. Pe cei de la Jomeer ii gasiti si pe Facebook, cat si pe Instagram, iar daca vreti sa va rasfatati cu ceva de la ei am pentru voi un cod care va ofera 20% reducere: #coltulcameliei20. Eu am incercat de la ei produse pentru corp de care vreau sa va povestesc astazi, dar si cateva produse pentru ten despre care o sa va povestesc dupa ce le folosesc o perioada.


Sarurile pentru exfoliere corporala mi-au atras atentia de cum le-am vazut pe site pentru ca exfolierea este unul din pasii pe care nu ii sar niciodata (aproape). Formula contine saruri din Marea Moarta, parafina alba, unt de shea, ulei de migdale, glicerina, ulei din samburi de struguri, ulei de cocos si vitamina E. Sunt disponibile in doua arome: lavanda si lamaie, eu am ales lamaia si a fost o alegere extrem de inspirata.

Aroma este una extrem de placuta, deloc artificala, iar sarurile sunt exact ceea ce speram sa fie. Exfoliaza delicat, nu lasa o pelicula uleioasa si aroma placuta ramane discret pe piele. Mie imi plac sarurile pentru exfolierea corporala, dar de multe ori formulele nu sunt ceea ce ar trebui, insa produsul asta de la Jomeer este exact ceea ce trebuie: elimina celulele moarte si lasa pielea hidratata. Se poate aplica pe piele si lasa sa actioneze 15-20 minute sau se poate folosi ca orice alt exfoliant.


Namolul pentru corp a fost o surpriza din partea celor de la Jomeer, pe langa namolul din Marea Moarta contine si extract de aloe vera, extract de musetel, ulei de migdale si vitamina E. Imi plac produsele de genul asta, insa mi se pare ca sunt greu de folosit (de intins in special) si lasa destul de multa mizerie, de-asta le evit. Insa cei de la Jomeer au stiut ce produs au si de-asta mi l-au trimis.

Nu este foarte aratos, insa miroase extrem de bine si are o formula care m-a surprins extrem de placut - este cremoasa si se intinde usor, iar partea cea mai frumoasa este ca se clateste la fel de usor. Se intinde pe corp si se lasa sa actioneze 15-20 minute dupa care se indeparteaza cu apa. Absoarbe excesul de sebum si ajuta la indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor, lasand pielea hidratata si curata. Eu l-am folosit pe decolteu si umeri, zone care mi s-a parut mie ca au nevoie de ajutor si chiar imi place ce face. 


Untul pentru corp vine in trei variante: capsuni, ciocolata si vanilie si cred ca stiti deja ca alegerea mea a fost vanilia. Formula contine unt de shea, unt de cacao, extract de musetel, apa de la Marea Moarta, panthenol, extract de aloe vera, ulei de samburi de struguri si vitamina E. Textura este una densa, dar care se maseaza usor si intra repede in piele.

Aroma de vanilie este diferita de ce am intalnit pana acum, ma asteptam la o vanilie gurmanda si puternica, insa este fina si delicata si se mentine pe piele cateva ore bune, aroma lasata este una discreta dar care iti aminteste de clipele de rasfat. Produsele de care v-am povestit au preturi cuprinse intre 69 si 85 lei si daca in prima faza m-am gandit ca sunt un pic cam mari, dupa ce le-am folosit am realizat ca sunt produse extrem de bune, care iti dau sentimentul de spa la tine acasa, rasfat pe care il meritam din cand in cand.


Ati auzit de produsele de la Jomeer Cosmetics pana acum? Le-ati incercat? Va tenteaza ceva de la ei?

2 comentarii

  1. Interesante produsele lor, nu auzisem de acest brand. Untul de corp ma tenteaza sa il incerc. 😊

    RăspundețiȘtergere