Accesorii noi de la Emily Westwood

14.3.18

Emily Westwood este un brand pe care l-am descoperit pe Bonami in urma cu cateva saptamani. Mi-am luat atunci un ceas si doua perechi de cercei, iar ulterior mi-am mai comandat o bratara rose gold pe care v-am aratat-o in postarea de aici. Insa am ramas in minte cu inca cateva dorinte dupa ce le-am tot vizitat siteul si m-am bucurat cand am vazut o campanie cu produsele lor si pe Vivre. 

Eu comand des de pe Vivre, sunt preturi mai bune decat Bonami, asa ca mi-am mai luat inca patru produse de la Emily Westwood. Initial am dat o comanda pentru trei produse si dupa aia am gasit in stoc un ceas pe care il voiam si am mai dat o comanda. Daca nu aveti cont pe Vivre si va tenteaza ceva gasiti aici invitatia care va ofera un bonus de bun venit de 25 de lei pe care il puteti folosi la prima comanda data pe site.


Am deja un ceas rose gold de la ei si-mi place mult, cureaua este de piele, mecanismul este japonez, iar materialul de la spatele capacului este otel inoxidabil antialergic. In ultima perioada am purtat multe accesorii negre si am un ceas negru care imi place mult (de la Eastside), insa am vrut ceva si cu o combinatie de rose gold, asa ca n-am mai stat pe ganduri cand l-am vazut.

Pe siteul oficial este 94,99 euro, iar pretul pe Vivre a fost 102 lei. Imi place mult de tot cum vine pe mana, este mai mic decat celalalt pe care il am de la ei si parca ma simt mai bine cu el decat cu cel rose gold. Am fost extrem de tentata sa imi iau si unul gri, era ultima bucata si avea un pret si mai bun, dar am rezistat pentru ca am deja un ceas gri de la Parfois care imi place mult.


Cerceii inima ii am si pe argintiu si-mi plac mult de tot, asa ca atunci cand i-am vazut si pe rose gold i-am pus direct in cos. Nu stiu din ce aliaj sunt facuti, dar urechile mele ii tolereaza foarte bine si n-am avut probleme nici atunci cand am dormit cu ei. Cealalta pereche care mi-a atras atentia a fost cea asimetrica si chiar regret ca am luat doar o pereche. Cerceii sunt extrem de finuti si micuti, merg extrem de bine combinati pentru cineva care are multe gauri cum am eu. Sunt cu ochii pe site si daca mai apare modelul asta clar imi mai iau doua perechi.


Ultimul produs pe care mi l-am luat este o bratara Thunder si m-am bucurat mult cand am gasit-o la doar 45 lei, pe siteul oficial este in jur de 40 euro. Imi place asa mult incat o vreau si pe rose gold si mai imi doresc inca un model de bratara de la Emily Westwood, mi se pare ca bratarile lor se potrivesc foarte bine cu orice ceas. 

Daca aveti mana mai groasa si va trebuie bratari mai lungi de 19 centimetri stati departe de ele pentru ca asta este lungimea maxima, chiar daca bratara are mai multe puncte de prindere. Mie imi vine bine si stiu ca o s-o port des.


Stiti produsele Emily Westwood? V-ati luat ceva de la ei? Cum vi se pare accesoriile lor?

Later edit: Farfuriile decorative pentru bijuterii sunt de pe Bonami, de la Rex London, un alt brand care imi place mult. Le gasiti aici daca va plac, daca nu aveti cont pe Bonami va las si pentru ei o invitatie aici care va ofera un bonus de bun venit pe care il puteti folosi pentru prima comanda data pe site.

10 comentarii

  1. Felicitări! Sunt superbe! Îmi doresc un ceas, dar nu am reușit niciodata sa găsesc pe stoc ce îmi plăcea. Am speranțe pentru următoarea campanie :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt foarte frumoase, sa le porti cu drag. Ceasul ma atrage in mod special. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe , sa le porti cu placere !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt superbe toate. Urmeaza sa plec in vacanta si incerc sa ma tin ddeparte de orice tentatie :)) Si uite ca imi iese. De-as fi asa si in restul timpului... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am cumparat un ceas de pe Vivre si imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac foarte cerceluși.

    RăspundețiȘtergere