7 intr-o saptamana #159

25.3.18


Am avut o saptamana plina, asa ca si de data asta 7 ala din titlu o sa ramana doar ca sa pastrez "traditia". Am fost mult pe drumuri zilele astea, asa ca am incercat dimineata sa incep cu un mic dejun care sa-mi placa, sa beau o cana de ceai si sa ma incarc cu energie pentru toata ziua. Serul de la Lumene imi place la nebunie, l-am luat de pe Aoro si o sa va povestesc curand mai multe despre el pentru ca merita.

Mi-am comandat lentile noi de contact de pe Xlentile, siteul este tot al celor de la Videt de care v-am mai povestit pe blog. Este prima comanda data on-line pentru lentile de contact si a fost o experienta extrem de placuta si preturile au fost mai mici decat ma asteptam. Solutia de lentile pe care o folosesc este Gelone si am gasit pe site si picaturi Lubricating si Rewetting de la aceeasi firma la un pret foarte bun, daca sunteti purtatoare de lentile de contact si vi se usuca ochii va recomand sa le incercati. Tot on-line am comandat cateva produse de la Ambrozia de pe siteul celor de la Rangali, am profitat de oferta cu transport gratuit. 

Pentru ca am avut niste zile pline, am ajuns sa fac antrenamentele de XBody 3 zile consecutiv pentru ca n-am vrut sa-mi ies din ritm si n-a fost atat de rau pe cat ma asteptam. Oasele mele n-au fost in cea mai buna conditie din cauza frigului, dar n-a fost atat de rau precum ma asteptam si asta nu poate decat sa ma bucure pentru ca la ultima "tura" de frig am avut probleme destul de mari si mi-a fost extrem de greu sa fac anumite lucruri.

Miercuri am ajuns la lansarea brandului Rausch in Romania si m-am simtit tare bine. Rausch este o firma de dermatocosmetice naturale elvetiene, cu o traditie veche de la 1890. Gama este destinata ingrijirii scalpului si parului si fiecare produs are pana la 40% extracte vegetale. Produsele de gasesc deja in farmaciile Tei si in curand vor aparea si in alte farmacii, am primit si eu gama cu avocado pentru par vopsit si o sa va povestesc mai multe dupa ce incerc produsele. Lansarea a avut loc la Atelierul Solaris, asa ca am profitat si m-am uitat la produsele Solaris si am descoperit cateva chestii noi pe care vreau sa le incerc.

Melkior si Fundatia Renasterea au creat Pink Touch, o manichiura care le aminteste femeilor cat de importanta este auto-examinarea lunara a sanilor. Cancerul de san a lovit femeile din jurul meu si este un subiect despre care am mai scris pe blog, asa ca initiativa asta mi se pare formidabila. Pink Touch este un simbol, un reminder pentru efectuarea perioada a controalelor medicale, sper sa va placa si voua campania asta si sa le aduceti aminte femeilor din viata voastra despre asta - gasiti deja produsele aici. O alta surpriza frumoasa a fost cea de la Elmiplant, care mi-a trimis ceva de Ziua Internationala a Fericirii. M-a bucurat mult atentia lor, chiar daca curierul a intarziat vreo doua zile.

Vineri am ajuns in Sun Plaza, v-am spus pe Facebook despre finalizarea lucrarilor de modernizare si am admirat spectacolul floral, care este doar o mica parte din ce va urma. Motivul pentru care am ajuns in Sun Plaza a fost deschiderea unui nou magazin La Femme, al zecelea magazin al lor. Noul magazin arata foarte bine si mi-a placut mult, am vazut cateva produse care mi-au placut mult, mi-a ramas gandul la rochia pe care v-am aratat-o pe Facebook, dar nu ma avantaja deloc lungimea ei. Insa n-am plecat cu mana goala din magazin, o sa va arat ce mi-am luat cu alta ocazie.

Stiu ca multa lume a fost suparata de valul de zapada, eu chiar nu m-am numarat printre cei care au fost deranjati de asta si v-am spus in postarea de vineri de ce. Asa ca am mers cat am putut prin zapada, m-am bucurat de mult alb si am savurat momentele, chiar daca eram pregatita de soare si vreme calduroasa. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. O saptamana frumoasa si plina ai avut. Data viitoar cand va fi tranport gratuit o sa incerc si eu biscuitii de la Ambrozia. Arata super bine, O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca de obicei in weekend au, sigur o sa fie ceva iar de Paste. :)

      Ștergere
  2. Imi place ca faci in continuare astfel de postari: 7 intr-o saptamana. De data asta eu am avut o saptamana obisnuita, nu am facut nimic special. Vreamea de afara ma cam derutat dar am vazut ca astazi a rasarit soarele ceea ce ma bucura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca va plac, sunt printre cele mai citite postari, dar mi-e tot mai greu sa ma rezum la 7 poze. :)

      Ștergere