1 martie

1.3.18


Chiar daca afara e vreme de iarna astazi e prima zi de primavara, asa ca in sufletul meu e cald si e bine. Nu vreau sa va povestesc despre cine stie ce lansare si nici despre vreun produs pe care l-am incercat, vreau doar sa impart cu voi cateva ganduri si franturi din sufletul meu si sa va spun sa va ganditi la femeile dragi din viata voastra, dar si la acele femei care poate nu au nici un ajutor si care au uitat ce inseamna un gest frumos.

Eu nu cred ca este nevoie de o zi oficiala pentru a oferi cuiva flori sau pentru a da un cadou, consider ca surprizele facute din inima atunci cand simti sunt cel mai bun mod de a-i arata cuiva ca are un loc in sufletul si in viata ta. Gesturile mici fac mai mult decat toate cadourile din lume, iar timpul petrecut cu oamenii dragi e mai pretios decat orice poate fi cumparat cu bani. Timpul este din punctul meu de vedere cel mai frumos cadou pe care il poti face cuiva.

Probabil ca ati ajuns sa ma stiti cat de cat in toti anii astia de cand ma cititi si v-ati dat seama ca nu imi plac gesturile facute doar de dragul de a le face si nici vorbele spuse doar ca sa ne aflam in treaba. Imi plac oamenii sinceri, imi plac lucrurile reale, imi place sa ofer, dar imi place si sa am grija de mine si de sufletul meu. Consider ca fericirea incepe cu mine/ tine si atunci cand in sufletul tau e pace poti sa oferi si altora si nu ma refer neaparat la lucruri materiale. Ganditi-va la sufletul vostru, la ce va face sa zambiti si alegeti linistea.

N-o sa ma mai lungesc, ma asteapta o zi plina, vreau sa va urez o primavara frumoasa, plina de oameni si momente care sa va mangaie sufletul!

7 comentarii

  1. O primavara frumoasa ! Plina de soare, afara si in suflet ! 🌷🌸🌹🌈🌞

    RăspundețiȘtergere
  2. O primavara frumoasa iti doresc draga mea, plina de impliniri si bucurii. 😍❤️🌷🌷

    RăspundețiȘtergere
  3. Am descoperit si eu recent blogul tau. M-am bucurat atat de mult cand am vazut ca ne asemanam incredibil de bine in mentalitate. Tine-o tot asa! - o fana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit, te astept cu comentarii cand simti ca ai ceva de spus.

      Ștergere
  4. O primavara frumoasa cu multe bucurii si impliniri,cu multe zambete si cu multa sanatate!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere