2018, bine ai venit!

2.1.18


Sper ca ati inceput anul asta cu ganduri bune, cu bucurie in inima si cu amintiri frumoase care sa va incalzeasca sufletul mult timp de acum inainte. Multi oameni fac liste si isi stabilesc obiectivele la inceput de an, insa eu nu sunt asa si nu am fost niciodata, imi place sa traiesc momentul si sa iau viata asa cum vine. Listele sunt si ele bune si le folosesc pentru multe lucruri, dar nu atunci cand vine vorba de alegerile privind viata mea. Poate si pentru ca viata mi-a aratat ca ce e "bun" astazi maine s-ar putea sa nu mai fie ceea ce ai nevoie.

Am intrat in 2018 cu un singur gand: sa-mi fie bine. Asa cum va spuneam si in ultima postare din 2017 am terminat anul cu recunostinta pentru tot ce-am trait si intalnit, pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce am, simt ca anul trecut a schimbat radical multe lucruri si simt ca sunt pe drumul care ma va duce acolo unde imi e bine. Si bine asta tine doar de mine si de sufletul meu, de ceea ce vreau si ceea ce simt eu, de ceea ce imi face mie bine.

Unul din lucrurile pe care 2017 s-a "incapatanat" sa mi-l arate in repetate randuri este ca nu suntem ceea ce ni se intampla, nu asta ne defineste. Totul tine de alegerile noastre, putem sa alegem sa ne identificam cu ceea ce traim sau sa mergem inainte si sa construim de la 0 ori de cate ori e nevoie. In viata facem alegeri gresite de multe ori, putem sa ne focusam pe greseala sau sa o luam ca o experienta, sa invatam din asta si sa mergem inainte si mai puternici. Tine doar de noi, de nimeni si nimic altceva.

As putea sa scriu mult si bine pe tema asta si poate o s-o si fac candva, dar astazi nu e ziua potrivita pentru asta. Va doresc un an plin de sanatate, intelepciune, oameni si lucruri frumoase, momente care sa va faca inima sa bata mai tare, zambete si bucurie! La multi ani!

12 comentarii

  1. Asa e ;totul tine doar de alegerile noastre ;si pe cine permitem sa intre in viata noastra ;cat de mult sau de putin permitem acest lucru pentru fiecare in parte .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai un an minunat! Teoretic, am niste planuri frumoase in prima parte a anului, dar totul se poaate schimba intr-o secunda atat in bine, cat si in mai putin bine. Anul asta implinesc 30 de ani si sper ca odata cu varsta sa devin mai inteleapta, mai ambitioasa si mai perseverenta in ceea ce ma priveste. In rest, doar sanatate atat pentru mine, cat si pentru cei apropiati.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2017 chiar a fost un an bun, mi.am indeplinit anumite obiective dar in acest an 2018 mi.am propus lucruri noi, marete si pentru care trebuie sa muncesc foarte mult, trebuie sa.mi formez o cariera. Dar gata cu vorbaria ca aici nu este vorba despre mine. La multi ani! 😘

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi Ani, Cami :)
    Am voie sa spun ca detest cuvantul "rezolutii"? :P
    Zic sa fim sanatoase si sa avem un an bland, cu oameni faini si motive de hlizeala :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Eu fac in fiecare an o listă cu rezoluții dar nu ma tin de ele asa ca anul asta am copiat una care mi s-a parut foarte faina si poate de asta mă țin. Oricum imi plac surprizele și cred in zicala: Nu-ti aduce anul, ce-tu aduce ceasul. Să ai un an asa cum ti-l faci tu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici mie nu-mi prea place sa fac liste, cu toate ca anul acesta ma gandesc sa incep un bullet journal si sa vad daca ma ajuta sa fiu mai organizata. De multe ori simt ca printr-o lista mai degraba pun presiune pe mine, decat sa ma motivez sa fac lucrurile de la sine.

    In alta ordine de idei, iti urez un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, fa ce simti, asta e cel mai important. Sa ai si tu un an minunat!

      Ștergere