Cateva noutati de la Milani si L'Oreal

22.1.18

Mai tineti minte ce-am zis acum cateva zile? Ca anul asta sunt cumpatata si n-am decat cateva dorinte atunci cand vine vorba de cosmetice? Ei bine, au fost doar vorbe ... a fost suficienta o singura vizita pe siteul celor de la Blacknight ca sa poftesc rapid la cateva produse noi. Despre magazin v-am mai spus, are branduri care la noi nu prea se gasesc, preturile sunt foarte bune, livrarea rapida, este un site pe care il recomand cu incredere.


Daca ati citit postarea cu brandurile descoperite in 2017 probabil va amintiti ca Milani era printre ele si chiar va spuneam ca vreau sa mai incerc produse de la ei, iar cand am vazut ce noutati au adus cei de la Blacknight a inceput sa-mi bata inima mai tare. Si asta cu batut inima mai tare nu e doar o expresie, eu cand sunt pasionata de ceva am emotii puternice si chiar ma bucur ca inca sunt asa si ma entuziasmeaza produsele de care va povestesc.

Am ales trei produse de la Milani: Prime Light (Strobing + Pore-Minimizing) Face Primer, Make It Dewy (Hydrate + Illuminate + Set) Setting Spray si Strobelight Instant Glow Powder (01 Afterglow) si ma incanta toate trei. Am terminat recent un primer de la Maybelline - Master Prime din gama Face Studio (tot de pe Blacknight) si un spray de fixare de la Pupa, chiar voiam ceva nou, asa ca n-am ezitat. Iluminatorul Afterglow l-am tot vazut pe blogurile de afara si eram extrem de curioasa cum e, asa ca m-am bucurat ca avem si noi acces la el. Sunt multe noutati tentante la ei pe site, le gasiti pe toate aici.


Celelalte doua produse sunt de la L'Oreal si de-abia astept sa le incerc. Rimelul Lash Paradise e laudat de toata lumea si am vrut sa vad si eu cum e, ceea ce-mi place la Blacknight este ca rimelurile vin asa cum se vand in afara: sigilate/ in cutie, ceea ce la noi nu prea exista pe zona de drugstore si e mare pacat, mai ales cand e vorba de un produs care ajunge intr-o zona extrem de sensibila.

Am laudat de atatea ori fondul de ten Infallible Pro-Glow de la L'Oreal (il gasiti tot pe Blacknight, am fost extrem de tentata sa-l iau din nou), incat nu puteam sa nu incerc si concealerul din gama asta. Pe site gasiti si pudra si recunosc ca daca nu aveam atatea as fi luat-o si pe ea, gama asta Infallible Pro-Glow de la L'Oreal mi se pare extrem de buna.


Ati incercat vreunul dintre produse? Despre care vreti sa va spun mai multe? Voi cumparati produse de pe Blacknight?

4 comentarii

  1. Stii doar ca noi femeile nu prea putem sa ne tinem de cuvant pentru ca nu ne putem abtine..din pacate nu am incercat niciun produs din cele prezentate de tine deci despre toate as vrea sa ne spui mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ne-am propune cu adevarat cred ca am reusi, dar mie imi plac placerile astea nevinovate. :)

      Ștergere
  2. Sunt curioasă cum o să ți se pară toate produsele, dar mai ales primele două de la Milani, mi-au atras imediat atenția. Încă sunt indecisă dacă să încerc rimelul ăsta sau nu, am văzut și eu că e foarte lăudat, dar cu eu nu sunt prietenă așa bună cu rimelurile L'Oreal... mă mai gândesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rimelul e foarte misto, mult mai misto decat varianta pentru Europa din cate am inteles. :)

      Ștergere