7 intr-o saptamana #151

21.1.18


M-am obisnuit sa aleg un cuvant care sa defineasca saptamana de care va spun duminica, iar saptamana asta a fost ... interesanta! Am trait cateva momente extrem de frumoase, cateva mai putin frumoase, dar fiecare moment mi-a aratat o alta parte din mine, mi-a aratat un alt mod de a privi anumite lucruri, fiecare zi vine cu ceva nou si eu savurez asta din plin. Daca ar fi sa aleg un moment cheie ar fi o discutie lunga pe care am avut vineri dimineata si care m-a facut sa inteleg niste lucruri care erau putin confunze in mintea mea si care intr-un fel sau altul m-a eliberat de presiunea pe care am pus-o singura pe mine.

In prima faza cand a nins nu m-am bucurat prea tare, dar cand am iesit pe strada am lasat cateva inimi in urma mea pentru ca asa am simtit. Pe unghii am purtat in primele zile ale saptamanii o combinatie de doua oje de la Catrice: Berry Potter & Plumbledore si Plum Fiction, combinatie care imi place la nebunie si pe care v-am aratat-o mai bine aici. Luni a fost - dupa specialisti - cea mai deprimanta zi din an, insa eu n-am simtit-o deloc, ba chiar am ras toata ziua si chiar am inceput ziua frumos cu o surpriza de la Herbalife.

Miercuri am reusit sa ma vad cu Ella, ne-am plimbat prin ploaie (eu zic ca poza asta a meritat plimbarea prin parc in ploaie, mie imi da o stare de bine), am mancat cate o salata si am stat de vorba despre cate-n luna si-n stele. Am ajuns acasa destul de tarziu pentru ca am fost si la antrenament dupa ce m-am vazut cu ea si am simtit ca ma ia raceala, insa am luat o doza soc de SystemWell de care v-am povestit zilele trecute si a doua zi nu mai aveam nimic. Dar mi-am promis mie ca nu mai fac copilarii d-astea.

Am primit o cutie cu surprize din partea celor de la Rangali si am zambit larg cand am vazut continutul pentru ca m-am uitat in urma cu cateva zile pe siteul lor la noutati si chiar ma gandeam cate chestii interesante au adus. Intentionam sa dau o comanda sa iau cateva produse de la Sweet Freedom (v-am povestit de indulcitorii lor in trecut), asa ca m-am bucurat cand le-am vazut in cutie, dar mi-au starnit interesul produsele de buze de la Beauty Made Easy si bauturile de la Beauty & Go.

Mi-am luat cateva accesorii de pe Bonami cand au avut transport gratuit si cand ajunge comanda vreau sa va arat si produsele pentru ca mie mi-au placut mult. Mi-am luat si o geanta noua si am si cateva produse noi de machiaj de care vreau sa va spun mai multe maine, dar le iau incet pentru ca am vazut ca e o metoda care functioneaza. Sfarsitul de saptamana a fost cu munca, dar si cu momente de relaxare si daca saptamana trecuta v-am aratat-o pe Alma, saptamana asta am o babuta simpatica. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. O saptamana foarte frumoasa, ca de obicei! Abia astept sa ne arati ce ti.ai comandat de pe site.ul celor de la Bonami, sunt tare curioasa. 😍🤗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a venit azi una din comenzi si-mi place mult ce mi-am luat, o astept si pe urmatoarea. :)

      Ștergere
  2. Noi doua si gentile ... :)) o pasiune pe care o avem in comun! Mi-am luat si eu o pereche de cercei de pe Bonami si abia astept sa-i primesc, normal ca sunt curioasa si de ceea ce ti-ai luat tu ! Babuta e simpatica foc !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am lăsat și eu inimioare peste tot în urma mea, prin zăpadă.
    Băbuța e o scumpă, zici că-i de pluș în poza asta.
    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere