Branduri descoperite in 2017

3.1.18

In 2017 am descoperit o multime de branduri interesante, unele noi pe piata din Romania si altele noi pentru mine pentru ca nu am apucat sa le incerc pana acum. Despre o parte dintre ele am apucat sa va spun cateva ceva pe blog, insa despre altele nu am apucat sa va povestesc nimic, asa ca m-am gandit ca e mai bine sa le adun intr-o postare de genul asta si sa va spun ce-am incercat si ce-mi place.


O sa incep cu produsele de ingrijire pentru ten pentru ca sunt cinci branduri care mi-au atras atentia anul trecut. Doua dintre ele, Teaology si Eisenberg, se gasesc in exclusivitate la Douglas si merita promovate mai mult. De la Teaology am incercat mai multe produse pentru ten, Green Tea Detox Face Scrub, Ginger Tea Energizing Aqua-Cream si mastile (atat cele pentru ten, cat si cele pentru ochi cu ceai alb) mi-au placut mult de tot si unele le-am si recumparat. Eisenberg este un brand cu care inca ma imprietenesc, insa anul asta mi-a placut mult First Wrinkle Tender Emulsion de care v-am si povestit pe blog.


Un brand pe care l-am descoperit din intamplare este Beauty Face si v-am si povestit mai multe despre mastile lor in postarea de aici. Este un brand polonez pe care l-am gasit pe Elefant si ale carui masti cu colagen m-au impresionat de la prima folosire, asa ca le-am ramas fidela si le-am tot cumparat pe parcursul anului. As vrea sa incerc si serurile lor pentru ca am citit numai de bine despre ele si formulele sunt extrem de interesante.


Repechage este un brand profesional si a fost una din surprizele placute ale anului. V-am povestit in urma cu ceva vreme despre unul din tratamentele lor faciale, dar am folosit si acasa cateva produse de la ei si n-am apucat sa va spun despre ele: gelul de curatare din gama Fusion este bland si-mi place mult, iar masca Pumpkinfina chiar face o treaba nemaipomenita pentru tenul tern si obosit. Crema nu am apucat inca sa o folosesc, asa ca nu pot sa spun nimic despre ea la momentul asta.


Elemis este un brand nou pentru mine in ceea ce priveste ingrijirea tenului, produsele pentru corp le stiu de ceva vreme. Asa cum v-am spus la noi se gasesc pe Adda Shop si eu le-am tot folosit in ultimele saptamani. Despre Papaya Enzyme Peel si Hydra-Boost Serum v-am povestit deja pe blog, insa de curand am inceput sa folosesc inca doua produse pe care le-am primit la Beauty Bloggers Secret Santa si-mi plac mult.


Sunt doua branduri de machiaj pe care le-am descoperit anul asta, Milani si Note Cosmetics, despre care vreau sa va povestesc. Produsele de la Milani le am de pe Black Night, blushul era o dorinta veche de-a mea, insa cele care m-au surprins cu adevarat sunt produsele pentru buze, atat rujurile clasice, cat si cele lichide imi plac la nebunie. Cele doua rujuri clasice, Nude Creme (26) si Dulce Caramelo (27), au ajuns rapid in topul preferintelor mele de nudeuri.


Note Cosmetics este un brand turcesc pe care l-ati tot vazut pe blog in ultima perioada pentru ca am incercat multe produse de la ei si am ramas surprinsa extrem de placut. Produsele lor le gasiti momentan doar on-line aici (si astazi chiar sunt niste reduceri bune de tot, v-am spus mai multe si dimineata pe Facebook) si chiar merita incercate. Printre preferatele mele sunt pudra minerala, rimelul Volume Act, BB Concealerul, bronzerul, insa si celelalte produse imi plac mult si chiar ma bucur ca le-am descoperit.


Am descoperit 3 branduri pentru unghii in 2017, doua profesionale si unul ieftin care se gaseste in DM. Morgan Taylor este un brand comercializat de Topline si am vazut cateva oje care mi-au facut inima sa bata mai tare, insa ceea ce am folosit in vara si toamna au fost baza si topcoatul din gama React si mi se par extrem de bune. Brandul ieftin de care pomeneam este Trend It Up si v-am povestit despre oje recent pe blog asa ca n-o sa mai insist.

Pe finalul anului am descoperit produsele de la Jessica si m-au cucerit de la prima folosire. Reward Basecoat for Normal Nails si Brilliance High Gloss In a Flash le-am tot folosit in perioada asta si mi se par foarte bune, le-am tot combinat cu oje metalice si au rezistat pe unghii pana la 5-6 zile, ceea ce eu n-am reusit decat rar cu ojele metalice. Un alt produs care imi place este Nourish Cuticle Formula. Desi l-am folosit doar de cateva ori, mi se pare ca se descurca excelent si sunt chiar curioasa cum ne vom intelege in continuare.


Din seria produselor ieftine si bune cu care eu am intrat in contact in 2017, am de mentionat 3 branduri: Elmiplant (si ma refer la gelul de dus Calming Spa care imi place la nebunie), Wash & Go (nu am incercat pana anul trecut produsele lor de par si chiar merita din plin, mai ales ca acum au in gama si masti si seruri) si Dermacol (gama cu mar si scortisoara pe care o gasiti aici mi se pare de vis si clar m-a facut sa mai vreau sa incerc si alte produse de la ei).


Am lasat la final doua branduri de lumanari parfumate pentru ca nu se putea altfel. Produsele de la Kringle Candle le-am descoperit in urma cu cateva luni si v-am povestit mai multe despre tartele lor aici. Ultima descoperire insa sunt lumanarile de la Goose Creek, eu le-am luat de pe Bonami (probabil ca vor reveni in stoc la un moment dat, asa ca urmariti siteul daca va tenteaza - si daca nu aveti cont la ei si aveti nevoie de invitatie pentru un bonus de bun venit va las aici linkul) si sunt printre cele mai bune lumanari incercate de mine. Ard curat, nu e nevoie sa fie taiat fitilul, aromele sunt puternice si se simt in toata casa, merita din plin banii (eu am avut ceva probleme cu o comanda la ei, doua lumanari au ajuns sparte pentru ca n-au fost ambalate cum trebuie, dar lasand asta la o parte produsele sunt extrem de bune) daca va plac lumanarile parfumate.


Voi ce branduri interesante ati descoperit in 2017?

8 comentarii

  1. Lumanarile parfumate sunt printre preferatele mele, iar cele de la Kringle sunt fenomenale. In acest an le.am descoperit datorita tie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, eu doar tarte am incercat de la ei si mi se par extrem de bune.

      Ștergere
  2. Mi-ai dat de gândit, dar cred că trebuie să mă uit printre produse ca să-mi amintesc ce branduri am descoperit, acum nu-mi vin în minte decât Milani și Dermacol (că le-am văzut la tine), de la care am doar câte un produse de makeup, așa că nici nu prea se pune. E musai să încerc și eu rujurile lichide Milani și poate și-un blush.

    PS. O ieșire la vin fiert nu refuz, vorbim zilele astea, eu aș putea de săptămâna viitoare. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele de machiaj de la Dermacol nu le-am incercat, dar am tot citit de bine despre un fond de ten de la ei.

      Ștergere
  3. Eu in 2017 le-am desoperit aproape pe toate pentru ca inainte nu prea ma machiam. Imi place in special Melkior pentru ca produsele lor sunt foarte bune si au promotii aproape mereu. Dar imi plac si Milani si Note Cosmetics.
    Multumita articolului tau mi-ai amintit de Black Night pentru ca am mai comandat de la ei, au produse bune, preturi ok si serviciile super. Am intrat si deja am comandat,pentru ca au primit marfa fata de ultima data cand am vizitat site-ul. Au pe stoc Iluminator Maybelline New York Face Studio Master Chrome Metallic MOLTEN GOLD 100 si Rimel L'Oréal Voluminous LASH PARADISE care sunt foarte laudate pe youtube dar nu le-am gasit la noi. Multumesc si iti doresc un an plin de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am vazut cateva produse noi care ma tenteaza la Blacknight, preturile lor sunt mereu bune.

      Ștergere
  4. Eu cumpar Morgan Taylor de pe Moly.ro. Au o diversitate mai mare de nuante si preturi mult mai bune. Am si eu React dar mi se par mai bine topcoat-urile lor obisnuite, se usuca mult mai repede si rezista la fel. Tot de acolo imi iau si gama Bielenda proffessionals, e gama profesioanala, un picut mai scumpa dar produse mai bine formulate si cu ingrediente active. Nu fac reclama la site, dar daca nu e ok ca am dat numele magazinului te rog sa imi stergi commentul, nu ma supar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am comandat niciodata de la ei, desi m-am uitat de cateva ori pe site. Si la gama profesionala de la Bielenda m-am uitat, sunt si pe Aoro produse din gama asta, ce produs ti-a placut in mod special?

      Ștergere