Farduri Glitter Bomb si rujuri I'm Matt de la Pupa Milano

23.1.18

Nu pot sa va zic cat am asteptat sa scriu despre produsele astea, de fapt mai corect spus ... cat am asteptat sa pot sa fac poze ca sa le si folosesc. Lumina n-a fost deloc buna in ultima perioada, iar in putinele zile cu soare eu n-am avut timp de poze pentru ca am fost pe drumuri. Pana la urma s-au aliniat cumva planetele si am reusit sa fac poze, am folosit produsele si pot sa va spun si voua despre ele mai multe. 

Este vorba de fardurile Glitter Bomb si rujurile I'm Matt de la Pupa Milano, produse lansate recent si care cred ca merita incercate. Am primit mai multe nuante, insa n-am sa va arat swatchuri decat la cele pe care stiu ca o sa le si folosesc, restul vor ajunge la voi (fiti cu ochii pe pagina de Facebook zilele astea pentru ca urmeaza un giveaway cu cateva produse Pupa) si la cateva prietene.


Fardurile de ochi Glitter Bomb chiar sunt the bomb, daca va plac nuantele intense si glitterele o sa va indragostiti de ele. Formula este una interesanta cu uleiuri speciale care dau o textura fina si matasoasa, iar polimerii filmogeni ajuta la o aderenta perfecta pe pleoape. Sunt foarte pigmentate si rezista extrem de bine, daca pigmentii vi se par prea greu de folosit, dar va plac nuantele cu glitter sunt clar pentru voi.

Sunt 9 nuante in total, eu am primit 4 dintre ele, dar nu am oprit decat 008 Frozen Violet si 009 Midnight Black. Sunt 47 lei si au doar 0,8 grame, dar parerea mea este ca merita pentru ca finishul este unul de vis. Puteti sa vedeti mai jos cum arata cele doua nuante care mi-au placut, cand ajung intr-unul din magazinele Pupa vreau sa ma uit si la 003 Iced Bronze si 007 Sparkling Rose, on-line mi-a placut mult ce-am vazut.


Rujurile I'm Matt sunt misto de tot. Si m-as opri la misto pentru ca exprima tot, dar nu se poate. Sunt 16 nuante in total, eu am primit o selectie de 7 culori si cand am vazut nuantele m-am bucurat mult pentru ca sunt cateva exact pe gustul meu. Mi-a fost extrem de greu sa ma uit la ele si sa nu le folosesc, dar stiam ca le stric farmecul daca fac poze dupa ce le-am folosit. Asa ca am rezistat (eroic as zice cu un aer dramatic), dar am recuperat in ultimele zile cand le-am tot folosit.

Formula este extrem de buna, contine unt de mango salbatic care face toata diferenta din lume. Rujurile nu usuca deloc buzele, desi au finish mat si sunt extrem de pigmentate. Rezistenta este una buna, eu am baut si mancat cu ele, culoarea s-a mai estompat, insa a ramas pe buze si nu au ramas urme sau goluri. Sunt 47 de lei si daca va plac rujurile mate, dar nu ati gasit inca o formula comoda si placuta pe buze, trebuie sa incercati I'm Matt.

Cele 7 nuante de mai jos sunt: 011 Intense Nude, 012 Angel Rose, 030 Mystery Rose, 032 Fancy Mauve, 050 Runaway Fuchsia, 052 Savage Cyclamen si 070 Cora Red, iar swatchurile sunt pentru 011, 030 si 032. Sunt pigmentate, culoarea e opaca, rezista bine, se simt extrem de confortabil pe buze, incercati-le daca va plac rujurile mate, n-am ce sa spun decat ca este una din cele mai misto formule de ruj din ultima perioada.


Cum vi se par noutatile de la Pupa? Ce nuante va tenteaza?

4 comentarii

  1. Cred că nuanțele 052 Savage Cyclamen și 070 Cora Red ar fi super ca rujuri, deși s-ar putea ca nuanța de roșu să fie mai deschisă decât clasicul ruj roșu (gen nuanța numărul 1 de la Sephora). Cât despre nuanțele 004 și 005 de glettere... Nu știu ce să zic de sclipici, dar nuanțele de bază s-ar putea să fie mai mult decât wow pentru o iubitoare de nuanțe albastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu rujurile de la Sephora, deci nu stiu ce sa-ti spun.

      Ștergere
  2. Unele dintre culorile mele preferate! Super faine nuantele astea! Tocmai incercam sa-i fac cadou ceva si iubitei mele. I think i found the perfect gift! Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere