17 din 2017

4.1.18

Postarea asta mi-a dat batai mari de cap pentru ca mi-am impus sa va arat doar 17 produse descoperite in 2017, 17 produse care mi se pare ca merita locul in acest - sa ii zicem - top, desi numarul produselor pe care le-am folosit pentru prima data anul trecut si care m-au convins este mult mai mare. Am facut o selectie, dupa care a trebuit sa tai si sa tai, pana am ramas cu 17 si tot nu sunt convinsa ca n-am uitat vreun produs care chiar merita, dar asta e. 


Produse de ingrijire am incercat multe anul trecut si v-am spus si ieri de cateva branduri care consider ca merita incercate, nu a fost deloc usor sa aleg ce sa ajunga aici si ce nu, dar am stiut exact care va fi primul produs pe care il voi mentiona: Resist Omega+ Complex Serum de la Paula's Choice, de care v-am spus deja pe blog si pe care l-am cumparat de 2 ori in 2017 si asta cred ca spune tot. E cel mai bun ser pe care l-am incercat pana acum si nu cred ca-mi va mai lipsi vreodata din casa. Aici v-am spus mai multe despre el.

3 produse pentru curatare au ajuns in postarea asta pentru ca, asa cum am mai zis, curatarea este primul pas spre un ten frumos. Daca anul trecut va spuneam despre apa micelara roz de la Bielenda, anul asta am descoperit un demachiant pentru ochi care mi se pare fenomenal si pe care ochii mei sensibili il tolereaza foarte bine: Expert Pure Skin Special (il gasiti aici). Imi place mult si demachiantul bifazic albastru de la ei, insa asta este mult mai bland si mai bine formulat. Cele doua produse de curatare care mi-au placut mult in ultimele luni sunt: gelul micelar din gama Douglas Essential (il gasiti aici) de care v-am povestit in urma cu cateva luni si cleanserul cu vitamina C de la Andalou (produsele Andalou le gasiti la Secom, o sa va povestesc mai multe in curand despre ele intr-o postare pentru ca sunt cateva pe care le folosesc si-mi plac mult).

Un alt produs care imi place mult si de care v-am povestit pe blog si care s-ar putea incadra tot in categoria de curatare este Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash de la The Body Shop. Il gasiti aici si eu m-am bucurat mult cand l-am descoperit pentru ca costa mult mai putin decat cel de la Sensai pe care voiam sa-l cumpar. Aici v-am povestit mai multe despre el.


Mi-a fost extrem de greu sa aleg doar cateva produse de machiaj pentru ca am dat peste multe extrem de misto anul trecut, dar am incercat sa ma limitez la 6: primerul Backlight Priming Filter de la Becca (eu l-am luat in varianta travel size de pe Cult Beauty si am dat deja comanda de altul, e pe drum - gasiti produsele Becca aici), fondul de ten Infallible Pro-Glow de care v-am povestit pe blog si pe care il gasiti pe Blacknight, iluminatorul Sunshine lansat recent de cei de la Melkior (il gasiti aici), Full-On Lip Polish in nuanta Sandy de la Buxom (luat tot de pe Cult Beauty, clar mai vreau si alte nuante), creionul High Brow de la Benefit si nu in ultimul rand sprayul de fixare a machiajului Sport Addicted de la Pupa Milano


Parfumul Oui a l'Amour de la Yves Rocher mi se pare printre cele mai bune ale lor, persista mai mult decat alte parfumuri mult mai renumite si v-am spus de ce imi place aici, asa ca n-o sa insist. Ojele care m-au fascinat in ultima perioada sunt de la Pupa Milano din colectia I'm Metallic, nuantele 04 si 05 sunt preferatele mele si le-am tot purtat in ultima perioada. Untul de corp Pumpkin Vanilla de la The Body Shop de care v-am povestit de curand a castigat batalia produselor de hidratare a corpului, asa ca a ajuns in postarea asta, chiar daca a fost o editie limitata.


Am lasat la final trei produse care au legatura cu ingrijirea parului. Servetelele Effasol de la L'Oreal pentru indepartarea vopselei sunt fenomenale si nu pot sa va zic cat ma bucur ca le-am descoperit, 4,5 lei un servetel mi se pare cam mult, dar tinand cont cum se vede vopseaua neagra pe piele merita - eu le-am gasit la Profi Hair, daca stiti si alte locuri cu preturi mai bune chiar va rog sa-mi spuneti. Samponul uscat de la Tigi sunt sigura ca l-am mentionat pe blog, e cel mai bun din ce-am incercat eu si singurul cu care pot sta in par peste noapte (in caz de urgenta) fara sa ma manance scalpul. Ultimul produs din postarea asta este peria Keratin Protect pentru indreptarea parului de la Remington, recent intrata in viata mea (am castigat-o la tombola la Beauty Bloggers Secret Santa), o sa va povestesc mai multe despre ea in curand pentru ca-mi place mult.


Avem ceva preferinte comune? Voi ce produse ati descoperit in 2017?

2 comentarii

  1. Untul de corp de la The Body Shop este preferatul meu absolut, iar din produsele alese de tine am mai folosit si oja Pupa. In rest nu am incercat niciun produs si nu as putea sa.mi dau cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il termin curand si tare rau imi pare, nu prea patesc asta cu produse de corp. :)

      Ștergere