Spuma de dus Nivea

27.2.17

Imi plac spumele de dus si am incercat destul de multe in ultima perioada, v-am si povestit despre cateva pe blog, asa ca am asteptat cu nerabdare sa ajunga si la noi spumele de dus de la Nivea. Le-am vazut inca de anul trecut pe Instagram si ma tot intrebam cand apar si la noi. Au aparut si eu sunt chiar incantata, le-am vazut deja in Carrefour si DM daca vreti sa le incercati. Pretul recomandat este 12,99 si cei de la Nivea spun ca un recipient cu spuma dureaza cat un gel de dus de 500 ml, nefiind nevoie de o cantitate mare pentru intregul corp.

Cele 3 arome sunt Creme Smooth - cu extract de matase si aroma florala, Creme Care - formula hidratanta cu uleiuri esentiale si Creme Soft - racoritoare cu ulei de migdale, iar daca nu stiti aromele Nivea pe capacul fiecarui tub este un sticker care va permite sa simtiti aroma daca il frecati usor cu degetul (o idee care mie imi place mult). Ambalajul imi place mult, este usor de tinut in mana si manevrat, iar sistemul de dozare este foarte misto - mi s-a mai intamplat in trecut sa folosesc spume de dus si sa ajunga direct pe faianta si peste tot in baie, nu e cazul cu cele de la Nivea.
 

N-a contat ca aveam nu stiu cate geluri de dus si multe recipiente de spuma in baie, au ajuns toate 3 direct pe raftul din baie si m-am bucurat de ele zilele astea. Imi plac la nebunie, nu stiu sa va spun care este aroma mea preferata pentru ca imi plac toate si lasa pe piele un miros discret care persista pentru o perioada de timp. Consistenta spumei nu este asa densa ca in cazul celor de la Balea, dar parca senzatia de rasfat este si mai misto.

Spuma se intinde delicat pe piele, o lasa hidratata si matasoasa, cu o aroma subtila care iti invaluie cumva simturile. Mie spumele de dus mi se par rasfatul suprem dupa o zi plina (dar nu ezit sa le folosesc si dimineata, mai ales daca e vorba de o aroma care ma "trezeste") si le prefer gelurilor de dus atunci cand vreau sa ma relaxez. Imi place senzatia pe piele, imi place cum imi simt pielea dupa ce ies din baie, imi plac spumele de dus, ce sa ma mai lungesc atat. Astea de la Nivea m-au incantat de la prima folosire.


Le-ati incercat? Daca nu, faceti-o!

6 comentarii

  1. Ma tenteaza si pe mine si cred ca o sa ma "sacrific" chiar daca ma simt cumva vinovata avand atatea produse de baie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am reusit sa mi le cumpar, dar o voi face pentru ca ador produsele Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am încercat si mi se par super. După ce am luat una, m-am întors si am mai luat încă 2 pt mn si jumătatea mea. Mi-a plăcut mai mult decât Sabon Girlfriends.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat varianta cu ulei de migdale. Textura este foarte placuta, dar au un miros foarte puternic si nu hidrateaza pielea deloc. Gelurile de dus clasice de la Nivea sunt mult mai hidratante.

    RăspundețiȘtergere