Methode Jeanne Piaubert Nourilys SOS nutri-repair face oil

23.2.17

Methode Jeanne Piaubert este un brand extrem de cunoscut si apreciat in Franta si in lume, insa prea putin cunoscut la noi. Jeanne Piaubert a fost o femeie cu o viziune clara si a scos pe piata cateva tratamente care au revolutionat lumea cosmeticelor. Istoria ei incepe in 1928 cand a deschis primul institut la Paris si daca vreti sa aflati mai multe despre metoda din spatele produselor pe care le are brandul va las aici un link cu niste informatii extrem de utile. 

In Romania produsele se gasesc in exclusivitate la Douglas (aici puteti sa vedeti toate produsele pe care le gasiti in magazine) si, desi nu sunt tocmai ieftine, dupa ce am avut ocazia sa incerc doua dintre ele (unul pentru ten si unul pentru corp) pot sa va spun ca mie mi-au starnit interesul. Vreau sa aflu si sa incerc mai multe produse de la ei si asta mi se pare partea cea mai frumoasa a bloggingului - sa descoperi produse noi de care nu stiai nimic pana atunci.


Astazi vreau sa va povestesc despre uleiul facial din gama Nourilys, un produs care m-a convins de la prima folosire. Este un ulei cu o textura fina si uscata, care reuseste sa hidrateze pielea si sa ii ofere stralucire, fara sa lase insa o pelicula uleioasa, lucru care pe mine ma incanta in mod deosebit. De-a lungul timpului am folosit uleiuri care mi-au placut mult, insa pe care le simteam pe ten si la o ora dupa ce le aplicam, insa nu este cazul cu Nourilys Visage - in cateva minute de la aplicare nu se mai simte nimic pe fata, insa tenul are o senzatie de confort si un aspect radios care mie imi place mult.

In perioada rece cu care ne-am confruntat in ultimele saptamani l-am folosit aproape in fiecare seara si n-am avut nici o problema cu pielea uscata, desi am umblat destul de mult prin frig si mi-am simtit tenul agresat. Ba chiar l-am folosit si pe mana pe o zona foarte uscata care mi-a dat mari batai de cap si pe care nu reuseam s-o "vindec" de nici un fel, insa uleiul asta a reusit sa calmeze pielea si sa refaca bariera naturala cutanata.

Eu l-am folosit de cele mai multe ori singur inainte de a aplica o crema hidratanta, insa se poate amesteca fara probleme cu produsul hidratant pe care il folositi fie seara, fie dimineata. De asemenea se poate folosi o picatura cu fondul de ten daca vi se pare prea mat si ceea ce va doriti este un finish radios. In general uleiurile de genul asta pot fi folosite in mai multe moduri si de-asta mi se extrem de utile in perioada rece, dar nu numai.

Ati incercat produse de la Methode Jeanne Piaubert? Ce parere aveti despre uleiurile faciale?

2 comentarii

  1. Ador uleiurile faciale.
    Sunt super incantata de serul Synergy de la Ivatherm caruia ii voi ramane fidela multi ani de acum inainte. <3
    O zi frumoasa, Camelia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand gasesti ceva care ti se potriveste ai sentimentul asta misto. Sa-l folosesti cu placere in continuare! :)

      Ștergere