Piele catifelata cu Bielenda

2.2.17

V-am mai povestit pe blog despre produsele de la Bielenda, apa micelara si demachiantul bifazic mi se par foarte bune, eram curioasa si in privinta produselor pentru corp, dar si cele pentru par mi se par interesante (poate pe viitor o sa le incerc). Recent am incercat cateva produse de corp de la ei (toate le-am primit cadou, cred ca Universul mi-a auzit dorinta) si au reusit sa ma mai surprinda inca o data.

Nu stiu daca se gasesc in magazine fizice inca (dar un sentiment ca se vor gasi in curand, Bielenda este un brand polonez care din punctul meu de vedere este chiar interesant si care o sa devina cunoscut in curand la noi), dar le puteti gasi online aici, aici si aici. Preturile sunt rezonabile si unele produse chiar merita din plin, din ce-am incercat eu pana acum singurul care nu mi-a placut a fost untul pentru buze, dar nici nu l-am incercat decat de vreo 2-3 ori.


Crema exfolianta ultra-hidratanta din gama Golden Oils este extrem de interesanta. Este o combinatie de zahar natural si uleiuri pretioase (marula, macadamia si kukui), are o textura destul de densa (cred ca se vede din poza) si modul in care imi place mie s-o folosesc este s-o combin cu putina apa in palme pentru a se aplica mai usor. Curata foarte bine pielea, o lasa hidratata si mie imi place mult senzatia pe care o lasa pe piele dupa folosire.

Am vazut ca mai este o varianta ultra-tonifianta cu ulei de babassu, pasiflora si fistic si o alta ultra-nutritiva cu ulei de argan si alte cateva tipuri de ulei in gama asta Golden Oils. In celelalta game ale lor am vazut alte tipuri de exfoliante cu arome delicioase (creme brulee, inghetata) tot pe baza de zahar, asa ca pe viitor cred ca o sa mai incerc si alta varianta de la ei.


Serul nutritiv de corp cu fulgi de ovaz si ulei de seminte de in mi-a placut de la prima folosire si de cand l-am primit l-am folosit zilnic. Contine acid linoleic, cateva uleiuri, unt de shea si mi se pare extrem de misto, mai ales pentru momentele cand n-am mult timp la dispozitie, dar vreau sa imi hidratez pielea. Formula este una usoara, o combinatie de ser si crema, este nevoie de o cantitate mica de produs si intra repede in piele, lasand-o hidratata si matasoasa.

Mirosul este unul pe care habar n-am sa-l descriu, dar care imi place la nebunie - se mentine pe piele o perioada buna de timp, dar nu interactioneaza cu parfumul sau alte produse pe care le folosesc. Am vazut inca doua variante: una regeneranta cu masline verzi si iaurt si una hidratanta cu lapte de capra si miere, asa ca daca vreti sa-l incercati aveti de unde alege. Mie imi place mult de tot.


Uleiul ultranutritiv din gama Golden Oils (continuarea exfoliantului de care v-am povestit mai sus - sunt aceleasi trei game) cu ulei de argan, perilla si abisinian are efect regenerant si revitalizant. Este un ulei misto, uscat, care intra repede in piele si care vine intr-un ambalaj cu pompa, ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un mare plus.

Eu nu-s mare fana uleiuri de corp, nu pentru ca nu-mi place efectul lor, ci pentru ca n-am rabdare sa intre in piele, insa asta chiar nu pune probleme, iar pompa chiar este misto (poti controla usor cantitatea de produs pe care vrei s-o aplici). Eu l-am folosit pe zonele uscate (coate si genunchi), dar si ca tratament pe maini si picioare cand am simtit ca au nevoie de un pic de ajutor.


Ati incercat produse de corp de la Bielenda? Aveti ceva recomandari?

6 comentarii

  1. sper sa ajunga si in magazine curand.vad ca brandurile poloneze ajung pe piata romaneasca si sunt chiar f bune si cu preturi rezonabile:bielenda,ziaja,farmona.cel mai mult ma tenteaza produsele pentru corp,scruburile si lotiunile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Farmona n-am incercat, Bielenda si Ziaja chiar merita mai multa atentie.

      Ștergere
  2. Nu am auzit de el! Poate prin vestul tarii sa existe! Daca zici sa sunt bune parca le-as incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere